mario80
Stara legenda
- Poruka
- 88.108
U srbiji je hrana luksuz, za to ćete tek robijati.u SFRJ pa meso nije bilo ovako krasno photoshopovano
daj da pošaljemo Podravki katalog dal su ikad šta ovako imali za onaj njihov gulaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U srbiji je hrana luksuz, za to ćete tek robijati.u SFRJ pa meso nije bilo ovako krasno photoshopovano
daj da pošaljemo Podravki katalog dal su ikad šta ovako imali za onaj njihov gulaš?
Nije to, nego sezona kolinja, ima viška robe, pa pojeftinjujeProšla turistička sezona i cene idu dole 30%
Pa ipak ima logike, kada današnje svinje izgledaju kao manekenke, nemaš od čega istopiti.nema logike da čvarci budu skupi ako je krmetina čudno jeftina
juneće pošto je?

Pa ipak ima logike, kada današnje svinje izgledaju kao manekenke, nemaš od čega istopiti.
![]()

mario80 to lukavo izbegava da kažeJunetina nije jeftina, pa čak i kada je na akciji:
Pogledajte prilog 1804434
Pogledajte prilog 1804435
Eto, nekih 10 do 13 eura, kada nije na akciji i ovisno o vrsti.
Ti se smiješ, ali to je jedino logično objašnjenje.
Alan Ford, epizoda "Šunkine šunke šunka"Ti se smiješ, ali to je jedino logično objašnjenje.
Ne znam sada za situaciju u Srbiji, ali kada vidim fotografije svinja iz masovnog uzgoja, one sve neke duguljaste, kao da su manekenke i upravo sišle s catwalka.
Ove okrugle svinje još jedino po selima možeš pronaći.
Ovo ja već godinama tvrdim:Alan Ford, epizoda "Šunkine šunke šunka"
Plot twist - ti ne kupuješ jogurt a i bojkotuješ maksieno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
juce uzimam casu jogurta, bila je 25 dinara, kad su uveli mere imala je cenu 20 dinara, juce opet 25 dinara.. e moj vucicu... al su ti mere.

odakle ti to?Plot twist - ti ne kupuješ jogurt a i bojkotuješ maksi![]()
Бустујем тему.odakle ti to?
Ма небитноda..ne kupujem jogurt jer nije dobar, uzimam kiselo mleko a u maxiju redovno kupujem.
nisma ja mario ...
pomazes mlade influensereБустујем тему.
Да видиш како је било на религији кад си ти бустовао теме :0)pomazes mlade influensere![]()
Што се тиче цекин саламе су одличне немам замерку исто су добре и гариловић саламе исто немам замерку док од наших производа смо ксрнекс има добру сдлсму са поврћем исто и јухор има добру рибљу паштетуPa ipak ima logike, kada današnje svinje izgledaju kao manekenke, nemaš od čega istopiti.
Junetina nije jeftina, pa čak i kada je na akciji:
Pogledajte prilog 1804434
Pogledajte prilog 1804435
Eto, nekih 10 do 13 eura, kada nije na akciji i ovisno o vrsti.
Meni Carnex ima neuporedivo bolja gotova jela od Gavrilovića.Што се тиче цекин саламе су одличне немам замерку исто су добре и гариловић саламе исто немам замерку док од наших производа смо ксрнекс има добру сдлсму са поврћем исто и јухор има добру рибљу паштету