Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.524
Samo prebaci u staklenu flašuNe kupuj otrovno suncokretovo ulje, ja i pitu pravim sa mašću. Vrati se zdravoj tradiciji kada je postojala samo svinjska mast.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo prebaci u staklenu flašuNe kupuj otrovno suncokretovo ulje, ja i pitu pravim sa mašću. Vrati se zdravoj tradiciji kada je postojala samo svinjska mast.
Proleter napretku ne verujeДа, во времја оно се кувало и пекло све на масти. Зејтин је био само за теже болеснике.
Trebao si da klikneš na ovaj video i preuzmeš MAXI aplikacijueno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
juce uzimam casu jogurta, bila je 25 dinara, kad su uveli mere imala je cenu 20 dinara, juce opet 25 dinara.. e moj vucicu... al su ti mere.
Ima Stojko rešenje i za vas!Valjda ce konacno Stojko prestati da botuje za SNS onda?![]()
Je li ovo pop Branislav?
sa se samo razmisljam kakav bi bio pop imakJe li ovo pop Branislav?
Ja sam ateista, ne bih mogao da budem popsa se samo razmisljam kakav bi bio pop imak![]()
verujem da su mnogi popovi ateisti jer ne bi radili to sta rade da su zaista verujuci.Ja sam ateista, ne bih mogao da budem pop![]()
verujem da su mnogi popovi ateisti jer ne bi radili to sta rade da su zaista verujuci.
Tabe, pao sam u depresiju zbog Billsa, ne mogu smisleno ni da odgovaram, igraju krsh![]()
![]()
![]()
A KLADŽA VAM NIJE SKUPA?oni su se izduvali u prvoj urtakmici..a da izgube od falkonsa i patriota.. strasno
samo je jos falilo i od dzetsa pa da oficijalno kazu ode sezona![]()
Mere su postigle svoj efekat kod ciljne grupe: gledalaca Svinjformera i Pinka.eno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
juce uzimam casu jogurta, bila je 25 dinara, kad su uveli mere imala je cenu 20 dinara, juce opet 25 dinara.. e moj vucicu... al su ti mere.
Mora da su kazne stravične?ovo nije tacno
lidl NIJe vratio cene
Sve pratim i znam
Maxi se nije pridrzavao od pocetka , nisu spustali cene , izracunali su da im se vise isplati da placaju kazne nego da vrate cene
pa imao si Nedelju Niskih Cena u septembru.sta je sledeca fatamorgana,,,tri dana besplatnog prevoza u Srbiji
Vi ste pametniji - bez obzira na cenu pojedete i popijete pre kase i izadjete uz pokliče: "koji ste vi lopovi, nikad više neću ući ovde"Mere su postigle svoj efekat kod ciljne grupe: gledalaca Svinjformera i Pinka.
Ne sudi o drugima po sebi i svojim osobinama.Vi ste pametniji - bez obzira na cenu pojedete i popijete pre kase i izadjete uz pokliče: "koji ste vi lopovi, nikad više neću ući ovde"
ljudi, ljudi EVO GA POŠTEN, drž'te ga da ne utekne pre TV kameraNe sudi o drugima po sebi i svojim osobinama.
Danas je NFL dan i NFl kladjenje, nemam vremena sad za te tvoje soccere.
ja sam samo hteo da na 500 dinara budete dobri 18.000Danas je NFL dan i NFl kladjenje, nemam vremena sad za te tvoje soccere.
Ok, slagao sam, igrao sam na Putinov Zenit.ja sam samo hteo da na 500 dinara budete dobri 18.000![]()