fighter vs 9/11
Ističe se
- Poruka
- 2.239
кад научиш да саговорницима укажеш поштовање тиме што им не подмећеш фотошоповане фалсификате, и кад научиш да тако поштујући саговорника поштујеш и себе- онда ћеш заслужити да се људи према теби опходе као према човеку. друго, ја нисам рекао да си ти секташ. ја сам рекао да је твој начин дискусије секташки- засипаш саговорнике правом логорејом којекаквих цитата који немају везе са темом, и једино што постижеш је да ми помислимо да ти ниси у стању да користиш свој мозак и своје речи. и треће, ја поштујем то што ти припадаш вери која те чини срећним. али мораш и ти да поштујеш то што ми припадамо неким другим верама и убеђењима.. или не припадамо никаквим. ми нисмо слепци којима ти треба да отвориш очи, ми смо ту да разговарамо на разне теме, можда научимо нешто једни од других.. али, остави се проповедања, иритираш нас тиме.
Drago mi je sto odvajas "VAS" (hriscane, ateiste itd. ...) i nas muslimane na drugoj strani.
"Fotosopovane"... Pfff.... Ovo je bilo lose.
Rekao sam ti da cim postoji kod tebe termin sektaski da to znaci da nisi spreman da proucis tudja vjerovanja vec prihvatas zdravo za gotovo sve ono cemu su te ucili u zivotu. Keyword: Brainwashing
Samo da razjasnim nesto... Iako to iz mojih poruka rijetko ko moze zakljuciti... Ali ja postujem svakog nemuslimana kao covjeka. Kao Allahovo stvorenje. Kao Allahovu volju da bude to sto jeste. Ja te nikada ne mogu uputiti na Islam. Mogu te samo informisati ali tako ne mozes postati musliman.
Ovo je forum. Znam da mnogi ljudi imaju danas mnogo vise napisanog na netu nego li recenog u stvarnom zivotu. Ali necu da sa vama da pricam praznu pricu. Sto konkretnije to bolje... Pa neka je i uvredljivo.
Opet ti kazem... Ne otvaram ja nikom oci. Samo te informisem o nekim stvarima.