Čemu uči Islam?

Ajde ja verujemu alaha,priznajem ga,al nema veze,postavim bombu u crkvi,pobijem jedno 60 ljudi,silujem decu(npr)al ipak ja sam dobar covek je r verujem u alaha il bilo kog drugog...nebuloza -.-''

u islamu veliki je greh oduzeti zivot samom sebi a i nekom drugom,osim u samoodbrani...povrediti decu na bilo koji nacin mogu samo nenormalni manijaci...ko uradi takve stvari taj ne veruje u Allaha...

u islamu veliki je greh oduzeti zivot samom sebi a i nekom drugom,osim u samoodbrani...povrediti decu na bilo koji nacin mogu samo nenormalni manijaci...ko uradi takve stvari taj ne veruje u Allaha...

Ko odlucuje o tome, kada napad postaje samoodbrana ??
Ne vidim nikog do Allaha vrednog da odlucuje o takvim stvarima, a opet vidim gomilu ljudi koji zavode druge, a i druge koji zavode sebe, te se bacaju u vatru pakla iz samoodbrane, vukuci sa sobom tela nebrojana.

Ko odlucuje o tome, kada napad postaje samoodbrana ??
Ne vidim nikog do Allaha vrednog da odlucuje o takvim stvarima, a opet vidim gomilu ljudi koji zavode druge, a i druge koji zavode sebe, te se bacaju u vatru pakla iz samoodbrane, vukuci sa sobom tela nebrojana.

mislila sam bukvalno,samoodbrana,ako te neko napadne neces stojat mirno??branices se...svidja mi se sto postujes i pises Allah velikim slovom:ok:

Back