Čemu služi vojna parada?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vojska treba da uhapsi diktatora koji krsi ustavni poredak i ustavna prava gradjana.
Не хапси воска већ тужилаштво и полиција. Војска ако хапси то је државни удар или војни пуч. А сваки државни удар и поготово војни пуч мора бити одобрен споља. Тако да ако је Вучић диктатор онда њега могу рушити једино САД или ЦИА.
А они то наравно неће урадити.
Увек критикујеш Србе, никад Американце. Нема војног удара без ЦИА.

Не хапси воска већ тужилаштво и полиција. Војска ако хапси то је државни удар или војни пуч. А сваки државни удар и поготово војни пуч мора бити одобрен споља. Тако да ако је Вучић диктатор онда њега могу рушити једино САД или ЦИА.
Vojska stiti demokratski ustavni poredak i ustavna prava gradjana.

Eto, jesi li video sta su vojska i Ustavni sud uradili u Juznoj Koreji, kada je njihovom predsedniku palo na pamet da se ponasa diktatorski?

Tako to rade demokratske drzave.

Romania je procvjetala nakon što je vojska preuzela stvari u svoje ruke 1989.

Da pokažu zube svojoj deci.

Ne komšijama, naravno, već srpskoj deci. Da probaju malo sa zastraše studente i srednjoškolce.

Kao, malo da se uplaše, kako bi mogao sudija odsvirati kraj, osnosno da ovog puta i u stvarnosti proglasi pobedu nad tzv. obojenom revolucijom.

Vučićeva namera je da udari kontrast paradi ponosa koj je bila prošle nedelje i sutrašnjem mitingu Društvenog fronta na Slaviji, pa da proba da maksimalno iskoridti to.
Opet se pominje neki strah od vojske i zastrasivanje?
Nikako da shvatim.
Kog to Srbina moze da uplasi njegova vojska?:roll:
Zar ima neko ko je Srbin,a da ga moze zastrasiti VS?

Ovih dana na ulicama Beograda, mislim na Novi Beograd, postoje do sada najveće blokade! Blokaderi u obliku vojske premeštaju svoja vozila ili samo vežbaju, i zbog toga su zatvorene ulica Bulevar Nikole Tesle, a jedno vreme i Mihajla pupina u 1 smeru, i sve okolne ulice, tako damje jutros kolona vozila bila od opštine do ušća, preko mosta pa sve do Doma omladine, uglavnom su svi stajali u pravcu prema Novom beogradu.

Kad sam se vraćala zabeležila sam kod yu biznis centra na semaforu kako izgleda prašina koja se digla i kako izgleda asfalt koji je skoro bio i menjan !

Video je ovde gde se vidi prašina na ulici
https://vimeo.com/1117907349?share=copy

Fotka asfalta koji je samleven i čije čestice se dižu ulicama
Pogledajte prilog 1783115

Čemu inače služi ova parada? 🙃

Jedno jutro pre par dana se avion zaleteo u niskom letu, puklo je, deca se probudila u strahu šta se dešava.. helikopteri nadleću, danas tenkovi se kreću, a prašina kao u rudniku da smo.

Značaj?
značaj - ispumpati novac iz buzeta za nov asfalt ,opet udar na dzep gradjana

Vojska koju kontrolise diktator nije 'narodna vojska', Limunado.

To samo u vasim udbaskim narativima te igre reci koje ne znace nista mogu da prodju.

Vojska diktatora je okupatorska vojska.

Bio taj diktator Srbin, Nemac ili Turcin.

Streljali bi sav narod kao zeceve, ako se ugrozi diktatorska pozicija.

To sto ti mislis da nacija ili vera ima veze sa tim, ja tu zaista ne mogu da ti pomognem, Limunado.
Ako su tebi srpski vojnici diktatori,meni nisu.
Pozdrav za nasu srpsku vojsku!.😀

Back