крсташ
Poznat
- Poruka
- 9.824
А ти мислиш да је симулатор једнака замена за прави авион? Како да се увежбава формацијско летење на симулатору?Neka uvežbavaju na simulatorima ako nisu sigurni u sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ти мислиш да је симулатор једнака замена за прави авион? Како да се увежбава формацијско летење на симулатору?Neka uvežbavaju na simulatorima ako nisu sigurni u sebe.
Nek uvežbavaju u zaklopači.А ти мислиш да је симулатор једнака замена за прави авион? Како да се увежбава формацијско летење на симулатору?
Значи ако падне на кућу у Заклопачи, онда је то уреду. Ако падне на зграду на НБГ или у кругу двојке, то је катастрофа.Nek uvežbavaju u zaklopači.
Ti si iz zaklopače i ne smeta ti.Значи ако падне на кућу у Заклопачи, онда је то уреду. Ако падне на зграду на НБГ или у кругу двојке, то је катастрофа.
Тако је. Не смета ми.Ti si iz zaklopače i ne smeta ti.
Bilo je nekoliko Galeba još u sluzbi i onda Vučić došao na genijalnu ideju da se popuni eskadrila avionima iz zrakoplovnog muzeja. Više je bolje, iako ničemu ne vrijede.Није тачно. Галеб Г-4 није музејски експонат.
То што се вама срушио на паради 2014. године МиГ-21 не значи да ће и другима. Хрватска је користила много старије и небезбедније ваздухоплове од Србије деценијама и сада је као Србија заостала.
Da se demonstrira vojna moc.Ovih dana na ulicama Beograda, mislim na Novi Beograd, postoje do sada najveće blokade! Blokaderi u obliku vojske premeštaju svoja vozila ili samo vežbaju, i zbog toga su zatvorene ulica Bulevar Nikole Tesle, a jedno vreme i Mihajla pupina u 1 smeru, i sve okolne ulice, tako damje jutros kolona vozila bila od opštine do ušća, preko mosta pa sve do Doma omladine, uglavnom su svi stajali u pravcu prema Novom beogradu.
Kad sam se vraćala zabeležila sam kod yu biznis centra na semaforu kako izgleda prašina koja se digla i kako izgleda asfalt koji je skoro bio i menjan !
Video je ovde gde se vidi prašina na ulici
https://vimeo.com/1117907349?share=copy
Fotka asfalta koji je samleven i čije čestice se dižu ulicama
Pogledajte prilog 1783115
Čemu inače služi ova parada?
Jedno jutro pre par dana se avion zaleteo u niskom letu, puklo je, deca se probudila u strahu šta se dešava.. helikopteri nadleću, danas tenkovi se kreću, a prašina kao u rudniku da smo.
Značaj?
Kako da ne.On je dodao da je "ova vlast izgubila sve oružane sukobe u koja je ušla". "Jedina pobeda oružanih snaga Srbije je bila kad smo smirili pobunu na jugu Srbije, jedina od 1945. godine. Ovo – to je uzimanje provizije za kupovinu rafala i tenkova koje ne služe ničemu. Tenk možete da uništite kako god hoćete, to se više ne koristi. Postoje modernija sredstva i pre toga mora da se napravi strategija odbrane i da se u odnosu na to ko vam je potencijalni neprijatelj kupuje naoružanje. Mi imamo potpuni haos i očigledno da je tu korupcija, kriminal, primitivizam", istakao je.
"Od toga da će kanalizacija u Borči pre sedam godina biti gotova, toga da je sad jeftinije u samoposlugama, do toga da će standard biti viši jer se minimalne plate povećavaju, a isto vreme se povrećava i cena struje. To su sve gole laži i to mora da bude promenjeno. Najveći problem Srbije je korumpirana, nenormalna, kriminalna vlast Aleksandra Vučića, ali svojim nečinjenjem u tome mu puno pomaže opozicija. Skoro svi, ima dobrih izuzetaka", kazao je.
Živković je naveo da je "poražavajuće kada slažu i kažu da ih je bilo 140 hiljada".
"Čak i da ih je bilo 140 hiljada to je pet puta manje nego kako oni kažu članstvo SNS, a ti SNS-ovci su mogli da povedu i svog komšiju, pa je to deset puta manje nego što kažu da imaju članova i onih koji ih podržavaju", kazao je govoreći o skupovima protiv blokada.
Živković je za Radar kazao da "su mu ljudi iz krugova bliskih vlasti potvrdili da Vučić sprema situaciju u kojoj će u narednih nekoliko nedelja neko od njegovih saradnika biti ubijen – ili uz njegovu saglasnost ili uz njegovo namerno neznanje, a da će za to će optužiti studente i opoziciju“. "Ne mogu da tvrdim da je sto posto tačno, ali mislim da je odgovorno kad čujete tako nešto, kažete to javno, da ljudi uzmu sa rezervom ili poveruju, ali da ne bude da je neko nešto znao i ćutao", kazao je Živković.
Zoki bunda širi paniku što je krivično delo, a i širenje panike po mrežama takođe. Vama iz krvatske je dozvoljeno.On je dodao da je "ova vlast izgubila sve oružane sukobe u koja je ušla". "Jedina pobeda oružanih snaga Srbije je bila kad smo smirili pobunu na jugu Srbije, jedina od 1945. godine. Ovo – to je uzimanje provizije za kupovinu rafala i tenkova koje ne služe ničemu. Tenk možete da uništite kako god hoćete, to se više ne koristi. Postoje modernija sredstva i pre toga mora da se napravi strategija odbrane i da se u odnosu na to ko vam je potencijalni neprijatelj kupuje naoružanje. Mi imamo potpuni haos i očigledno da je tu korupcija, kriminal, primitivizam", istakao je.
"Od toga da će kanalizacija u Borči pre sedam godina biti gotova, toga da je sad jeftinije u samoposlugama, do toga da će standard biti viši jer se minimalne plate povećavaju, a isto vreme se povrećava i cena struje. To su sve gole laži i to mora da bude promenjeno. Najveći problem Srbije je korumpirana, nenormalna, kriminalna vlast Aleksandra Vučića, ali svojim nečinjenjem u tome mu puno pomaže opozicija. Skoro svi, ima dobrih izuzetaka", kazao je.
Živković je naveo da je "poražavajuće kada slažu i kažu da ih je bilo 140 hiljada".
"Čak i da ih je bilo 140 hiljada to je pet puta manje nego kako oni kažu članstvo SNS, a ti SNS-ovci su mogli da povedu i svog komšiju, pa je to deset puta manje nego što kažu da imaju članova i onih koji ih podržavaju", kazao je govoreći o skupovima protiv blokada.
Živković je za Radar kazao da "su mu ljudi iz krugova bliskih vlasti potvrdili da Vučić sprema situaciju u kojoj će u narednih nekoliko nedelja neko od njegovih saradnika biti ubijen – ili uz njegovu saglasnost ili uz njegovo namerno neznanje, a da će za to će optužiti studente i opoziciju“. "Ne mogu da tvrdim da je sto posto tačno, ali mislim da je odgovorno kad čujete tako nešto, kažete to javno, da ljudi uzmu sa rezervom ili poveruju, ali da ne bude da je neko nešto znao i ćutao", kazao je Živković.
Služi Vučiću za komuniste nostalgicare i sns-ovce da im pokaže kako smo u njegovoj viziji brži, jacki i najboljiOvih dana na ulicama Beograda, mislim na Novi Beograd, postoje do sada najveće blokade! Blokaderi u obliku vojske premeštaju svoja vozila ili samo vežbaju, i zbog toga su zatvorene ulica Bulevar Nikole Tesle, a jedno vreme i Mihajla pupina u 1 smeru, i sve okolne ulice, tako damje jutros kolona vozila bila od opštine do ušća, preko mosta pa sve do Doma omladine, uglavnom su svi stajali u pravcu prema Novom beogradu.
Kad sam se vraćala zabeležila sam kod yu biznis centra na semaforu kako izgleda prašina koja se digla i kako izgleda asfalt koji je skoro bio i menjan !
Video je ovde gde se vidi prašina na ulici
https://vimeo.com/1117907349?share=copy
Fotka asfalta koji je samleven i čije čestice se dižu ulicama
Pogledajte prilog 1783115
Čemu inače služi ova parada?
Jedno jutro pre par dana se avion zaleteo u niskom letu, puklo je, deca se probudila u strahu šta se dešava.. helikopteri nadleću, danas tenkovi se kreću, a prašina kao u rudniku da smo.
Značaj?
Како рафали служе у другим државама, а овде не служе ничему?Živković: Parada potpuno besmislena - uzimanje provizije za kupovinu rafala i tenkova koji ne služe ničemu
https://n1info.rs/vesti/zivkovic-pa...povinu-rafala-i-tenkova-koji-ne-sluze-nicemu/
Како рафали служе у другим државама, а овде не служе ничему?
Добро.Ne sluze jer smo okruzeni NATO paktom.
Sluze da se uceni Srbija tacnije AV zbog Sky prepiski.
Mislim da treba da nabavi prvo za gasenje pozara kojih je ove godine bilo mnoooogo i za tretiranje komaraca.Добро.
Невезано за рафале, да ли по твом Србија треба да одустане од ловачке или борбене авијације уопште?
Како да не буду превазиђени,налети мали Дрончић и разјебе цео Тенк у Секунди.Зоран Живковић је велики војни стручњак који је изјавио да су тенкови за сваку савремену војску неупотребљиви јер су превазиђени. Остаје још да објасни зашто Немачка, Америка, Британија, Француска, Русија, Кина, Израел и др. водеће војне силе још увек производе тенкове и развијају нове моделе. Због чега Немачка и Француска улажу милијарде у развој новог тенка, ако је то нешто што не служи ничему?