Čemu služi vojna parada?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imali su pravo sto su vas udbase najurili.
Ako se ne opametite, ni u Srbiji necete bolje proci.
Мхм.

Види се да немаш додира са стварношћу и да не знаш о чему причаш.

Где су најурили Јосипа Бољковца и Јосипа Манолића? Је л најурен Јосио Перковић или Здравко Мустаћ?

Мхм.

Види се да немаш додира са стварношћу и да не знаш о чему причаш.

Где су најурили Јосипа Бољковца и Јосипа Манолића? Је л најурен Јосио Перковић или Здравко Мустаћ?
Tom prilikolm je stradao i obican narod,mahom zaveden udbaskom propagandom.
To isto sada gledamo u Srbiji .Mozda si i ti jedan od njih?
Probudi se, protrljaj oci;ne dozvoli da te kupe za sendvic.
Neces se od toga usreciti, samo mozes najebati.

Tom prilikolm je stradao i obican narod,mahom zaveden udbaskom propagandom.
To isto sada gledamo u Srbiji .Mozda si i ti jedan od njih?
Probudi se, protrljaj oci;ne dozvoli da te kupe za sendvic.
Neces se od toga usreciti, samo mozes najebati.
Ја те лепо питам:

Да ли су Хрвати најурили Перковића, Мустаћа, Манолића и Бољковца (ако уопште знаш ко су ти људи без Гугла)?

Ја те лепо питам:

Да ли су Хрвати најурили Перковића, Мустаћа, Манолића и Бољковца (ако уопште знаш ко су ти људи без Гугла)?
Nisu najurili one koji su shvatali da ne vredi biti dosledan udbaskoj politici.
Najurili su tvrdokorne udbase a obican narod je zbog vaseg rata ispao kolateralna steta.
Najeba narod radi vasih pohlepnih interesa.

Nisu najurili one koji su shvatali da ne vredi biti dosledan udbaskoj politici.
Najurili su tvrdokorne udbase a obican narod je zbog vaseg rata ispao kolateralna steta.
Najeba narod radi vasih pohlepnih interesa.
Сад се већ вадиш из живог блата, али ти не успева.

Како то да су они остали, а са њима још на стотине или пак хиљаде истих таквих?

Ипак неће бити да је твоја прича о протеривању тачна, јер су ти људи остали у Хрватској. И не само што су остали, него су били и министри у "новој" власти од 1990. године. Нико их није дирао.

Ранковић је смењен на Брионском пленуму и док краја живота није имао никакву партијску или државну улогу. Пенезић Крцун је погинуо под сумњивим околностима пре те смене.

Дупло голо.

Nije umro u Srbiji.
U Sloveniji su mu dali penziju ali ne i vlast kao u Srbiji.
Ти рече да су протерали све удбаше, али видиш да нису.

Рекао си исто и за Хрватску, а онда су почео да се вадиш кад сам ти поменуо четири најјача припадника СДБ-а који су били и у Југославији и у Хрватској.

Говориш неистину.

Ипак неће бити да је твоја прича о протеривању тачна, јер су ти људи остали у Хрватској. И не само што су остали, него су били и министри у "новој" власти од 1990. године. Нико их није дирао.

Ранковић је смењен на Брионском пленуму и док краја живота није имао никакву партијску или државну улогу. Пенезић Крцун је погинуо под сумњивим околностима пре те смене.

Дупло голо.
Njihov unutrasnji sukob oko vlasti me uopste ne zanima.
Oni nisu bili nista dobri za Srbiju i to je ono sto je kljucno.

Ти рече да су протерали све удбаше, али видиш да нису.

Рекао си исто и за Хрватску, а онда су почео да се вадиш кад сам ти поменуо четири најјача припадника СДБ-а који су били и у Југославији и у Хрватској.

Говориш неистину.
Nemam ja pred tobom sta da se vadim.Ti si taj koji treba da se pravda.
Njihovi interni sporazumi,kompromisi me ne zanimaju.
Oni su radili na oslobodjenju svoje drzave,za razliku od vas koji radite na porobljavanju Srbije.
To je poenta.Vi udbasi ste prokletstvo Srbije .Radite na njenoj propasti sto ste oduvek i radili.

Sad vidimo da sve republike ex yu manje,vise postase demokratske sem,zahvaljujuci vama, Srbije koja postade diktatura.
Zar eto vreme nije pokazalo ko je bio u pravu?
Zasto bi bilo ko trpeo diktaturu?

Нисам приметио да овај који у Србији негодује због војне параде на Ушћу, подиже глас против параде у Хрватској, којом се сваке године обележава операција "Олуја". Исто тако, не видим да ико критикује параде на западу Европе или у САД.

Сметња су параде у Србији, Русији и Кини.

Двоструки стандарди.

Nemam ja pred tobom sta da se vadim.Ti si taj koji treba da se pravda.
Njihovi interni sporazumi,kompromisi me ne zanimaju.
Oni su radili na oslobodjenju svoje drzave,za razliku od vas koji radite na porobljavanju Srbije.
To je poenta.Vi udbasi ste prokletstvo Srbije .Radite na njenoj propasti sto ste oduvek i radili.
Ја нисам тај који се правда. Ја сам онај који те демонтира.

Називаш војску окупаторском. Исто то се причало по Хрватској, Босни, Словенији и Македонији.

Ја нисам тај који се правда. Ја сам онај који те демонтира.

Називаш војску окупаторском. Исто то се причало по Хрватској, Босни, Словенији и Македонији.
Ti si taj koji se demontira.

Zasto bi bilo ko trpeo diktaturu?Od Slovenije , do Makedonije?

Нисам приметио да овај који у Србији негодује због војне параде на Ушћу, подиже глас против параде у Хрватској, којом се сваке године обележава операција "Олуја". Исто тако, не видим да ико критикује параде на западу Европе или у САД.

Сметња су параде у Србији, Русији и Кини.

Двоструки стандарди.
Pises gluposti. Mene pre svega zanimaju stvari u mojoj kuci;u mojoj drzavi.

Back