Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 74.659
Jel palo nekom na pamet da ce novo presvlacenje asfalta da naplati ista kriminalna grupa koja pravi i puteve....?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što ti koješta pada na pamet, recimo da sve muške najuriš na odsluženje vojnog roka.Zasto da legnem? Uzgred, htela sam da napisem da je najvaznija, mada parade su lepe.
Da.Jel palo nekom na pamet da ce novo presvlacenje asfalta da naplati ista kriminalna grupa koja pravi i puteve....?
O, stiglo "babino unuce", 'de si be?
Pogledajte prilog 1783329
Ne znam, po pravilu je trebalo da bude 20. oktobra. Zasto je ranije, ni meni nije jasno, ali mislim da su se postideli zbog "parade ponosa" pa su pozurili sa ovom.
Možda se Dodik sjeo u neki tenk da se sakrije od satelita pa da nije zato?uuuuu, pa koliko tona su ti tenkovi kad ovoliko udubljenje....
Sramota je da generacije koje nisu odsluzile vojni rok, kazu ista za vojsku a kamoli negativno.Zato što ti koješta pada na pamet, recimo da sve muške najuriš na odsluženje vojnog roka.
Nišu ove šape za pušku.
Da, 20 oktobra ima smisla svakako.
Vidim da se neki beče na spomen vojnog roka.
Ja sam u Gimnaziji imala obavezno gađanje u Bubanj potoku, čini mi se u drugom razredu.
Bar smo naučili da držimo oružje, čemu ono služi i nikad do sada nije bilo monstruma među nama.
Ovi današnji jadni klinci su uskraćeni za mnogo štošta korisno, niti imaju primer u kući, a još manje u školi.
Sretoh nedavno jednu iz osnovne, jedva se i tamo provukla, prirodno tupa, kaže radi u školi.
Kad se nisam šoknula, valjda u onoj internacionalnoj pa nema neke velike štete, zna se kakva i čija deca tamo idu, mada ni regularne nisu bolje![]()
I ti bi mene znači natjerala da 12 mjeseci svako jutro moram stajati mirno pod zastavom i himnom države koju mrzim.Sramota je da generacije koje nisu odsluzile vojni rok, kazu ista za vojsku a kamoli negativno.
Sramota je da generacije koje nisu odsluzile vojni rok, kazu ista za vojsku a kamoli negativno.
Ne zna se ko je gori, zene ili muskarci danas.
Uostalom, i danas kad se rade istrazivanja, na prvom mestu po poverenju stanovnistva su i dalje crkva i vojska. Nije slucajno.
Lete i dva rafala, ali i najmanje 6 migova 29...koji su sa ovom opremom standardno 3 puta bolji od najboljeg F16 koji su u redovnoj upotrebi amerike...i svakako gomila helikoptera...i verovatno naših dronova....Cek... koja Avijacija?
Poklon od Rusa
Ili
Kuplena od NATO?
Reci koja?
A zatvaranje....cenim da mesecima niko ne moze da od glavne poste stigne do Terazijskog tunela.
Neko blokirao.
Ko?
Pa zasto nije kulio MIGove od Rusa vec Rafale od NATO?Lete i dva rafala, ali i najmanje 6 migova 29...koji su sa ovom opremom standardno 3 puta bolji od najboljeg F16 koji su u redovnoj upotrebi amerike...i svakako gomila helikoptera...i verovatno naših dronova....
ali i najmanje 6 migova 29...koji su sa ovom opremom standardno 3 puta bolji od najboljeg F16 koji su u redovnoj upotrebi amerike.
Pa francuzi se kupuju kao i vi, mozda ih otkažemo....Pa zasto nije kulio MIGove od Rusa vec Rafale od NATO?
A i helikoptere kupio od NATO.
Ma boli te uvo.... samo ti vici Zivela Rusija i Aco Srbine
Videlo se u praksi da ste uništili vojsku od 80tih i da 2010. jedva letela dva aviona posle vaše uspešne vlasti, vojske nije bilo, ali je zato u vojni budžet bilo tri puta više "činovnika" da troše pare i mogu da uništavaju državu....Dokazano se videlo u praksi za vreme rata 1999...
da ste uništili vojsku od 80tih
Kao zastupnik tih koji su uništili vojsku i prodali kosmet, inače bi kao svako tek rodjeno mladunče pitao šta je bilo pre mene, a ne bi tvrdio ono za šta kažeš sam da nemaš pojma.Ja sam "80ih" u zavisnosti koju godinu uzimas bio ili novorodjence ili dete od 10 godina, tako da je malo cudno kako sam ja u tom "mi" mogao da budem odgovoran za bilo sta...
U praksi se videlo da seljaci obaraju američku avijaciju vilama, jedva im otimali pilote...