ristob
Veoma poznat
- Poruka
- 12.338
Drzim da ces biti na pravom putu za kvalifikovanog dijagnosticara onog momenta kad budes prisilio sebe priznati cinjenicu da si sve dotadasnje dijagnoze nicim utemeljio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa sobom na svacijoj strani.
Ne moram ti ja to reci jer ce ti se kasti samo, sloboda je dobra za dobrobit celog drustva, dozvoliti takvu privilegiju onima koji se ne snalaze u tome dovodi do iluzornog drustva a najlakse je porobiti one koji misle da su slobodni.
- - - - - - - - - -
Postoji i mnogo je objektivnija od boga koji ne postoji.
ne,kakvo ništavilo, o čemu pričaš? nego tako što su dokazali da mozak već sam smisli i odabere šta da misli i pre no što mi toga postanemo svesni,radjen je tako neki eksperiment,o tome je govorio i sam harris msm pa potraži na netu ak oš
no ponavljam,meni bar uopšte nije potrebna nauka da bi tako nešto prosto i očigledno dokazala,dovoljno mi je da se sam samo malo zapitam KAKO i ZAŠTO mislim to što mislim i odgovor je da NEMAM POJMA i da,što je najbitnije,NA TO NIMALO NE UTIČEM,no mi misli same nadolaze,nezvane,automatski i po difoltu,a na osnovu tih misli ''biram'' šta da radim tkd..pametnom dosta
a i u mom potpisu je to vrlo mudro i jednostavno rečeno,kuj zna engleski dakako
ne,kakvo ništavilo, o čemu pričaš? nego tako što su dokazali da mozak već sam smisli i odabere šta da misli i pre no što mi toga postanemo svesni,radjen je tako neki eksperiment,o tome je govorio i sam harris msm pa potraži na netu ak oš
no ponavljam,meni bar uopšte nije potrebna nauka da bi tako nešto prosto i očigledno dokazala,dovoljno mi je da se sam samo malo zapitam KAKO i ZAŠTO mislim to što mislim i odgovor je da NEMAM POJMA i da,što je najbitnije,NA TO NIMALO NE UTIČEM,no mi misli same nadolaze,nezvane,automatski i po difoltu,a na osnovu tih misli ''biram'' šta da radim tkd..pametnom dosta
a i u mom potpisu je to vrlo mudro i jednostavno rečeno,kuj zna engleski dakako
Većina misli prolazi kroz filtere te u tom slučaju i ne znamo kako ih biramo ali znamo da se pojavljuju u našoj glavi.
E vidiš, postoje matrice koje određuju kakve misli ulaze u našu 'glavu', Te matrice su stvorene na račun znanja o sebi
ili pak na račun ubjeđenja. I jedne i druge imaju istu funkciju da presude vrijednost ulazeće informacije i da je propuste
ili pak eliminišu iz našeg razuma. Ubjeđenja su stvorene matrice putem logike našeg razuma, dakle u službi su ega,
dok su Apsolutne istine dio Savjesti koja je vođena znanjima iz naše duše koja je direktno povezana sa Sviješću apsoluta
ili sa Bogom.

.. ali to što ti i tvoj potpis ne znate odakle ti misli to nikako ne znači da tebe treba boliti ***** za njih .. ako .. vržmo rič .. tebi .. odnekud .. dođe misao do ubiješ bez ikakve potrebe .. i ti to poslušaš .. bogami će najebeš ..
nije,jer mi nemamo izbora do da mislimo,mislimo NEPREKIDNO,nemoguće je ne misliti,dakle to se ko što rekoh radi automatski,po difoltu,na šta mi ni najmanje ne utičemo,i čak i preusmeravanje misli,''kontrola'' misli-je takodje prisilna i automatskaČim misli znak je da je izbor već načinjen.
...mitos...teologija...filosofija,
i uredjivacka sistematika logike
dogovorno vaspostavljene
veoma mi tesko padaju
posebno mistika i metafizika
i onda dodje korijen iz 2....1,41 in infinitum
na kojem sve lezi
za one koji raselovski misle
ali,*
ako bane odnekud ...Swedenborg ili W.Blejk ili nas Mitrinovic...
...moj prijatelj oddavno misli i zna da Njegovo misljenje cijenim
ali je tesko ovako polemisati jer hvatanje na samoizabrane smjernice ili konteplacije
tesko se izadje na stazu koja nekud vodi...
...ovako,- posustanem i ne znam da li J.K. J...je tu i da zapitkujem
onda sacekam
pa odpitkujem
jer,
ovdje gdje sam ja tj. ovdje gdje sam
muka mi je od prizemnih mucenika
a daj boze da mucim muku od Vrline...velike muke roda ljudskog..."
...![]()
nije,jer mi nemamo izbora do da mislimo,mislimo NEPREKIDNO,nemoguće je ne misliti,dakle to se ko što rekoh radi automatski,po difoltu,na šta mi ni najmanje ne utičemo,i čak i preusmeravanje misli,''kontrola'' misli-je takodje prisilna i automatska
ali je tesko ovako polemisati jer hvatanje na samoizabrane smjernice ili konteplacije
tesko se izadje na stazu koja nekud vodi...
no ponavljam,meni bar uopšte nije potrebna nauka da bi tako nešto prosto i očigledno dokazala,dovoljno mi je da se sam samo malo zapitam KAKO i ZAŠTO mislim to što mislim i odgovor je da NEMAM POJMA i da,što je najbitnije,NA TO NIMALO NE UTIČEM
A da li si svesna da odricanjem licne slobode raste politicka korektnost tj. politicka sloboda i samovolja..dobro je da znam na kojoj si strani.
Cim se narod strogo pridrzava zakona nesto je trulo u tom narodu, ljudi su bas odlepili kad su im instikti i nagoni postali slobodni nisu se snasli bas najbolje a neko drugi je to sa strane sve koristio..
.. ovdje bi se moglo pronaći da dosta toga ne valja .. ali je problem što ništa ne valje .. pa je pitanje šta da se i traži ..
sloboda,kreativna ili ma koja druga,nema nikakve okvire i ograničenjaDa ali kreativna sloboda je uvek u okviru zakonskih normi?