gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Ne,nego ti mijesas bezgresnost i bezazlenost.
Žrtvovana deca su grešna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,nego ti mijesas bezgresnost i bezazlenost.
у преводу- ко год пати и страда, заслужио је то
то оно беше негде назвао себе православним![]()
Naravno da je ispunio, u smislu svog dolaska.
"Ljubite neprijatelje svoje".
Žrtvovana deca su grešna?
Naravno.
Da, robovi će služiti Bogu....ja sam ponosan što sam rob Božiji....I ti si rob
Bio bi ljubazan da objasniš tačno na koji način?
Znaci,Hristos je ukinuo zakon i proroke?
"Не мислите да сам ја дошао да покварим закон или пророке: нисам дошао да покварим, него да испуним".![]()
Ja ne mogu da verujem šta čitam.
ми смо далеко од робова.. ми смо кроз Христа усиновљена деца Божија, јер смо браћа Јединородног Сина Његовог.
Upravo zato što ih znam. Ne mogu da verujem kako ne vidiš koliko je iščašena i psihopatska ideja o kažnjavanju dece bez ikakvog razloga, zbog nekog greha koji su počinili njihovi roditelji.
Po toj logici, kako će reagovati neko kome objasniš da mu je bog pobio decu zbog nekog greha koji je počinio njegov pradeda? Misliš li da će se trenutno ispuniti ljubavlju i obožavanjem prema takvom bogu?
kako god....bitno je da smo pod njegovom voljom....
Da, ispunio. Isus kao konacna zrtva za nase grijehe. Mogucnost spasenja vjerom.Ali to ne znnaci ukidanje.није покварио него је испунио. са Христом се Стари Завет завршава и затвара, јер-
''"Ево све ново творим.." (Откр.21,5)
Upravo zato što ih znam. Ne mogu da verujem kako ne vidiš koliko je iščašena i psihopatska ideja o kažnjavanju dece bez ikakvog razloga, zbog nekog greha koji su počinili njihovi roditelji.
Po toj logici, kako će reagovati neko kome objasniš da mu je bog pobio decu zbog nekog greha koji je počinio njegov pradeda? Misliš li da će se trenutno ispuniti ljubavlju i obožavanjem prema takvom bogu?
Možeš da veruješ da si pod njegovom voljom.
Budisti, recimo, ne smatraju da su pod bilo čijom voljom. Razlika između budističkog monaha koji godinama praktikuje meditaciju i koncentraciju i nekog prosečnog "hrišćanina" veoma je lako vidljiva.

Da li ti razumeš da je Bog spašavao vlastiti narod?????
To su vec tvoje iscasene hipoteze kojima se necu baviti.
Jesi li siguran da je budizam ono pravo?![]()
Odgovori na pitanje.
Obicno ne odgovaram na nebulozna pitanja.

U prevodu, nemaš odgovor. Opet bekicin recept.![]()
Ne,nego postavljas tako glupa i besmislena pitanja da se cudim gdje nalazis inspiraciju za njih.
U prevodu, nemaš odgovor. Kao ni bilo koji "hrišćanin" na forumu kad ih suočiš sa konkretnim pitanjima i argumentima.