gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Nisam video.
Pa zar nije sve božija volja?
Nezdrav zivot ljudi i bolesti koje se iz toga radjaju nije volja Bozija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam video.
Pa zar nije sve božija volja?
Nista,osim sto su bila demonizovana preko svojih demonizovanih roditelja. A Bog kaznjava do 3. i 4. koljena.

Kako deca i bebe mogu da budu demonizovana? I šta ti uopšte znači taj termin?
Nezdrav zivot ljudi i bolesti koje se iz toga radjaju nije volja Bozija.
"Slaves shall serve".
Preko roditelja koji su se klanjali raznim "bogovima",tj.demonima,i tako uvlacili zlo u svoj dom,pa su cak i prinosili te iste bebe kao zrtve njima.
To sam napisao u kontekstu toga da vi bezrezervno verujete u to da je mrtav čovek oživeo, da je čovek razgovarao sa grmom u plamenu i da zmije govore, ali genocid vam ne smeta...
Uzrok leukemije nije poznat. Ne može da se tvrdi da je nezdrav način života uzrok leukemije.
S druge strane, zašto tvoj bog ne pomogne nevinom detetu, koje po definiciji jeste čisto i nevino. Nije li Hrist rekao "Budite kao deca"?
Možda to dete, kao nevino ide odmah tamo gde je bolje....
Uzrok leukemije nije poznat. Ne može da se tvrdi da je nezdrav način života uzrok leukemije.
S druge strane, zašto tvoj bog ne pomogne nevinom detetu, koje po definiciji jeste čisto i nevino. Nije li Hrist rekao "Budite kao deca"?
Šta bespomoćna deca i bebe imaju sa verovanjima svojih roditelja? Jesu li bebe dobrovoljno pristale da budu žrtvovane?
Bog kaznjava do 3. i 4. koljena.
Ma ne,nego je Bog poslao da mori ljude. Ma daj.
Po definiciji su svi gresni u Bozjim ocima. Ako su se njihovi roditelji iskreno pokajali i obratili BOgu,spasice i njihove bebe. Ja sam zivi primjer.Rodjen sam sa atrezijom jednjaka,zamalo sam umro.Operisan sam,ali sam i poslije toga zamalo umro. Tacnije,jedno vrijeme nisam ni davao znake zivota,htjeli su doktori da me skinu sa aparata,ali u poslednjem trenutku sam "prozivio". Bog me je spasio jer su se moji roditelji u to vrijeme iskreno pokajali,obracali i molili Bogu.
Po definiciji su svi grešni, kažeš ti, što uključuje i decu. Zašto je onda Hrist rekao "Ako ne budete kao deca, nećete ući u kraljevstvo nebesko?" Rekao je samo "deca", ne deca pobožnih ili ovakvih i onakvih roditelja.

Sve se više uplićeš ko pile u kučine....![]()
nažalost, Bog ne kažnjava po pokoljenjima, već samo grešnika koji je greh učinio....
Nekako si zaboravio Shoah, ili misliš da se to nije desilo, kao i većina etnofiletističkih srBskih jeretika, da ne kažem pravoslavaca?
Tebi je ubijanje dece nešto sasvim normalno, ako to naredi "bog"?
nažalost, Bog ne kažnjava po pokoljenjima, već samo grešnika koji je greh učinio....
Po definiciji su svi grešni, kažeš ti, što uključuje i decu. Zašto je onda Hrist rekao "Ako ne budete kao deca, nećete ući u kraljevstvo nebesko?" Rekao je samo "deca", ne deca pobožnih ili ovakvih i onakvih roditelja.
већ сам негде написао да се о људима и догађајима описаним у Старом Завету не може судити са позиција морала
који је донео Христос. Нови Завет- нови човек, нови морал, ново време.
MIsli se na djeciju bezazlenost. Sigurno nije mislio na djecu "roditelja" koji tu svoju djecu prinose satani.
Bog nikada nece kazniti nekog ili mu uzeti zivot iz cista mira.

већ сам негде написао да се о људима и догађајима описаним у Старом Завету не може судити са позиција морала
који је донео Христос. Нови Завет- нови човек, нови морал, ново време.

A ta deca "prinešena na žrtvu" su kriva zbog toga? Da li si svestan koliko je iščašena tvoja "logika"?
Znaci,Hristos je ukinuo zakon i proroke?
"Не мислите да сам ја дошао да покварим закон или пророке: нисам дошао да покварим, него да испуним".![]()