gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Zasto mislis da je Hungi mason?
On misli da su svi koji nisu fanatični hrišćanski talibani satanisti, a pošto izjednačava sataniste i masone. eto. Mali Đokica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto mislis da je Hungi mason?
On misli da su svi koji nisu fanatični hrišćanski talibani satanisti, a pošto izjednačava sataniste i masone. eto. Mali Đokica.

Naravno da branim slobodu veroispovesti i uvek ću je braniti. Ti si ovde pobornik jedne krajnje opasne i destruktivne vere koja je donela smrti i nesreće kao ništa drugo.

Pohvalno je to sto se branis slobodu veroispovesti,ali ja nikome nisam uskracivao to pravo,tako da ne znam protiv koga se zapravo boris?
I ja se borim za slobodu govora i iznosenje cinjenica,a sto tebi to smeta,druga je prica....
Koje vjere? Kako vjera u Boga moze biti destruktivna?
Hrišćanski pojam boga — bog kao bog bolesnih, kao pauk, kao duh — jeste jedan od najiskvarenijih pojmova o bogu koji su dospeli na zemlju. On možda čak predstavlja najniži vodostaj u opadajućem razvitku božjeg tipa. Bog odrođen u protivrečje života, umesto da bude njegovo preobraženje i večno Da! U bogu obrečeno neprijateljstvo prema životu, prirodi, volji za životom! Bog formula za svako klevetanje "ovostranog", za svaku laž o "onostranom"! U bogu obogotvoreno ništavilo, posvećena volja za ništavilom!...
samo te podsecamBekice, ti nisi apsolutni nikakav faktor da odlučuješ šta je dozvoljeno, a šta ne. Tako da...![]()

Iznosiš samo laži otkad si došao na forum, laži razobličene i demantovane.
Da tuzi sotoninu crkvu kod sotone? Dobar vic...Tebi ako se ne sviđa satanizam, napiši pismo Ustavnom sudu Sjedinjenih Država Amerike, sa zahtevom da zabrane Church of Satan.![]()

Nisi mi rekao protiv koga se boris... lol
Lazi? hmmm...kad ti nesto ne odgovara onda su lazi.... Mozes li uopste da navedes makar jednu laz koju sam otkucao?
Razoblicio?Tebi je razoblicenje ovo- "Nije tacno,ja poznajem toga i toga i on mi je rekao to i to"?
Nisi mi odgovorio kako vjera u BOga moze biti destruktivna.
Kada je hrišćanstvo napustilo svoje prvo tlo, najniže slojeve, donji svet Antike, kada je pošlo u potragu za moći među varvarskim narodima, tu ono više nije imalo za pretpostavku umorne ljude, nego iznutra podivljale i rastrzane — snažne ali bezuspešne ljude. Nezadovoljstvo sa sobom, patnja u sebi, ovde nije kao kod budista neka prekomerna osetljivost i sposobnost za bol, već obrnuto: premoćna želja za zlodelom, za rasprskavanjem unutrašnje napetosti u dušmanske činove i predstave. Hrišćanstvu su bili neophodni varvarski pojmovi i vrednosti da bi zagospodarilo nad varvarima: takvi su žrtvovanje prvenca, pijenje krvi u pričesti, preziranje duha i kulture, mučenje u svim oblicima, fizičkim i psihičkim, veličanstveni lažni sjaj kulta.
Ne borim se ni protiv koga. Zašto bih se borio?
Svaki post o masonima i o kreacionizmu koji si prekopirao ja sam demantovao naučnim i sitorijskim argumentima, tako da, džaba krečiš.
Kako vera u boga može da bude destruktivna? Prouči malo istoriju. Samo će ti se kas'ti.
Da tuzi sotoninu crkvu kod sotone? Dobar vic...![]()

Pa naravno da nisu bili vernici, Kolumbo.Nauka je nista...
Ti nisu bili pravi vernici...
Vidis da on to tako kapiraDa tuzi sotoninu crkvu kod sotone? Dobar vic...![]()
Ne borim se ni protiv koga. Zašto bih se borio?
Naravno da branim slobodu veroispovesti i uvek ću je braniti.
Svaki post o masonima i o kreacionizmu koji si prekopirao ja sam demantovao naučnim i sitorijskim argumentima, tako da, džaba krečiš.
Razoblicio?Tebi je razoblicenje ovo- "Nije tacno,ja poznajem toga i toga i on mi je rekao to i to"?

Dobro znas da to nema veze s vjerom.Kako vera u boga može da bude destruktivna? Prouči malo istoriju. Samo će ti se kas'ti.
Dobro znas da to nema veze s vjerom.![]()

Aaaa, satanski Zapad, a? ZavJera protivu hrišćanstva i svega što je hrišćansko, obaška i srBsko?![]()

Pa sta piras, kad znas i sam isto tako kao sto znas da i mi znamo...?Pa naravno da nisu bili vernici, Kolumbo.![]()
Nije samo Zapad pod uticajem sotone....
To bi trebalo da ti je valjda jasno....![]()
Ima itekako. Svi koljači katoličke crkve verovali su U Hrista i mislili da čine dobro delo, kao i pravoslavci koji su spaljivali bogumile, kao i nacisti koji su sipali gas u gasne komore. Nema razlike.