Mentalni program ce biti onaj cip (zig zveri) Papa vlada iz mraka tj. crni papa planira tu saatansku religiju za novi svedski poredak.
Imas slobodnu volju oces neces... i sta je tu mentalan program molim te? Niko te ne tera da verujes Bog je dao slobodnu volju da biras.
Nemas pojma ama bas niocemu, hvalis se svojim znanjem koje dobijas od demona dno dna
Mene niko nije terao da verujem... Trazio sam i nasao sam kucah i otvorise mi se!
Sam sam trazio da ako Bog postoji da mi da znak i da me vodi, i ja sam znak dobio, i sda me Bog vodi kroz zivot! I onda ti meni pricaj o mentalnim programim, a nemas pojma. Mentalni program... meni niko nije rekao veruj u Boga pa da mi je usadjeno...nego sam sam poceo da verujem na osnovu onoga sto je Bog cinio za mene!
Mentalni program (konstrukcija) = unutrašnja slika koju je stvorio vaš mozak na osnovu nekih informacija, iskustava, događaja ili doživljaja... taj program vas zarobljava u svoje okvire da pričate, živite i pokrećete se samo unutar vrednosti koje taj program zastupa. Ograničava vas u tome da se iskažete ko jeste u stvarnosti. Čip je samo posledica; nije uzrok.
Naravno da imam slobodnu volju; na osnovu nje odabiram da ne pripadam nijednoj religiji, odnosno mentalnom programu, što naravno ne ometa moje divljenje prema preuzvišenom božanskom biću.
Zašto nemaš pojma ni o čemu? Tvoja stvar je što se hvališ neznanjem, a to tvoje neznanje je zapravo to tvoje poznavanje samo jedne religije i samo jednog učenja. To se zove posledica mentalnog programa. Živeti u XXI veku, a poznavati samo jednu religiju - u najmanju ruku je užasna sramota; a ni tu jednu religiju ne poznaješ kako i koliko treba. I nezanimljivo je ovako te ponižavati argumentima i veoma lako nadgovarati. Pogledaj kakve si teme ovde otvorio ti, a kakve ja - i biće ti jasno ko nešto zna, a ko baš ništa ne zna. Da nema tebe i takvih kao što si ti - ovde niko ne bi pominjao ni satanu ni te tvoje demone. Prdnem i na satanu i na te tvoje demone.
Sam si sebe terao na to da se zarobiš u jednu religiju (mentalni program), te da postaneš “jurišnik jedne istine”, u stvari najveće i najgore laži. Uzvičnike koriste (deru se i galame) oni koji nisu u pravu. Hrišćanstvo da valja - ne bi bilo ovako podeljeno.
Iskušavaš boga u smislu “ako postoji neka mi se pokaže”... Strašno... Dno dna.
Ljudi cine podele a ne Bog, Bog je jedan.
Biblija je otkrivena i shvatljiva samo onima kojima je Bog otkrije svojim duhom, tako se i vidi ko su pravi vernici...
Njima je Bog otkrio celo pismo.
Ljudi su sisari, pripadnici životinjskog reda omnivora omnivoris (svaštojeda), kome pripadaju i svinje - znači životinje. A životinje i bog - dva različita pojma.
Biblija je prepisana iz nekih starijih knjiga i pomešana sa istorijom hebrejskog naroda i njihovom mitologijom, kao i mitologijom još nekih naroda, i nema nikakve veze sa bogom. Sve sam lepo objasnio na ovoj temi:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/478443-Zeus-i-Isus-Hrist-na-kipovima-i-slikama
Ko zna zna.
Jezus je donio najveću podjelu među ljude i sam tako reče.
Doneo je i stavio mač između oca i sina.
Pa,ko onda veruje u Boga?
Neko u Papu,neko u Crkvu,neko veruje Bibliji,neko u Hrista,i sta je sad to?
Ja ne verujem u boga zato što znam da bog postoji. Onaj ko veruje - nije siguran postoji li - pa zato veruje.
Ovo što si pobrojala spada u kategoriju mentalnih programa. Niko normalan ne može “verovati u papu”...