medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Mora da bude modro ako se dobro odradi i nista to ne smeta nestane za par dana
Zaista ne sme da bude modro. Modrice prave loše maserke.
Izvini, june, nekako više verujem sestri fizioterapeutu i maseru nego tebi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da bude modro ako se dobro odradi i nista to ne smeta nestane za par dana
Zaista ne sme da bude modro. Modrice prave loše maserke.
Izvini, june, nekako više verujem sestri fizioterapeutu i maseru nego tebi.
Pa mozda sam ja maser i to dobar?ovaj..rekoh mezoterapija i ne moze da se celulit mazi i da izadjes bez njega..nego da se mast razbija..a ako oces da te mazi neko 10x po 50e bez efekta izvoli..i pozdravi seku i masera![]()
A sta je to poluvegeterijanac?
Jel to jedan dan jedem meso- jedan ne jedem ili kako?![]()
A sta je to poluvegeterijanac?
Jel to jedan dan jedem meso- jedan ne jedem ili kako?![]()
A sto ne bi isli?mislim jel to nesto strasno iako deluje![]()
Pa dobro, ti ako voliš da ideš okolo k'o prebijen i da žiga, a ti teraj.
Mada, nestručna masaža (ta sa modricama) teško da deluje kako bi trebalo.
Srce treci put ti govorim mezoterapija..ako se igras gluvih telefona sa sekom pitaj je jel je cula za to
Neam pojma šta je to, a nemam nameru da u ovo doba smaram sestru da mi objašnjava, a i ne zanima me. Ja sam komentarisala samo anticelulit masažu i modrice.
Kome je to bilo korisno, nek' me se seti za dan bezbednosti...
Samo si mene povrsno citirala ko uvek i izvukla ono sto ti odgovara ne bi li bila u pravu..a bar bi mogla da zaobidjes na ovako bitnoj temi gde nekom treba pomoc oko ozbiljnog zdravstvenog problema
Ma ja se ne predajem....i ne verujem da je nepobediv... samo treba biti uporan i istrajan u borbi.
Bavis se sportom 20 godina a da li vodis racuna o ishrani?
Ja jedino nisam probala sa masazama. Nazalost trenutno sam ostala bez posla pa mi novac predstavlja problem. Da li je neko isao na anticelulit masaze i kako one izgledaju volela bih da mi neko opise pa da probam sama.
Ne budi stipsa,pozajmi ga malo drugim urmashicama.
Ne znam kako da se resim ove napasti.
Zadovoljna sam svojim izgledom ...tj. imam idealnu tezinu i lepo sam gradjena.
Visoka sam 163 i imam 50kg.
Jedini problem mi je celulit. Ranije ga nikada nisam imala..ali od kada sam se zaposlila pre 3 godine....posao je bio takav da sam sedela po 8 h dnevno i tako 3 godine. I mislim da je tada i poceo da se stvara.
Pre 2.5 meseca sam krenula sa vezbama i radim svaki dan po 1h. Takodje se jako zdravo hranim vec 10 godina...poluvegetarijanac sam.
Jedem 5-6 puta dnevno...dosta voca i povrca. Pre 2.5 meseca sam krenula u borbu protiv celulita ...ali nista mi nije pomoglo. Pijem dosta tecnosti i cajeve bez secera (zeleni caj, kukuruzna svila).
Koristila sam i brsljan gel nekoliko pakovanja ali vise ne znam da li je celulit unistiv.
Takodje napominjem da ne jedem slatkise, slano, ne jedem przenu hranu itd.
Bas bas vodim racuna o svemu i ne znam u cemu je problem i kako da se resim celulita.
Dajte mi neki savet. Da li je neko uspeo da ga se otarasi_
evo pronasla sam
Postoji šest podgrupa vegeterijanstva
* ovolaktovegetarijanci - od namirnica animalnog porekla jedu jaja, mleko i mlečne proizvode(ne jedu meso zaklanih životinja);
* poluvegeterijanci (semivegetarijanci) – jedu mlečne proizvode, jaja, živinsko meso i ribu (ne jedu crveno meso);
* laktovegetarijanci – jedu mleko i mlečne proizvode;
* pešovegetarijanci – jedu mlečne proizvode, jaja i ribu;
* ovovegetarijanci – jedu samo jaja od animalnih namirnica.
* vegani (stroga vegetarijanska dijeta) – jedu isključivo biljne namirnice (neki od njih jedu samo sirove, neki samo tzv. organski proizvedenu hranu).
Odluka koju si donela i nacin na koji zivis prave rezultat garantovano samo je potrebno strpljenje...2,5 meseca zbilja nije period za bombasticne rezultate, uverena sam da ces kroz pola godine videti veliku razliku. Licno verujem u borbu protiv celulita putem jacanja misica...sto su misici zadnjice i nogu cvrsci to se celulit manje vidi cak i ako postoji...jednostavno mu misici ne dozvoljavaju da izadje na povrsinu...mazem raznorazne gelove od skupih do sasvim jeftinih i ne vidim neku bitnu razliku medju njima ali ih posteno samo utrljavam nakon tusiranja svega par minuta, vezbe snage preporucujem najvise...kada stisnem kozu vidim tufnice tu i tamo ali mogu da nosim kratko bez da isti vidi...ne znam koliko bih imala snage da mu posvecujem vecu paznju, bojim se da bih odustala od svega...
Ok, hvala.
Ja sam cula samo za vegetrijance i vegane. I za halal.
Jedem samo riblje meso, mlecne proizvode i jaja .
Postoji neka podela vegetarijanaca, mrzi me sad da trazim na netu pa da postavim.
Ne slazemo se jer ne moze svako da uzme shpric u ruke i ubrizgava hemiju u necije telo kako mu se cefne..dakle posle mezoterapije dolazi masaza ne bi li se kuglice sala razbile bolje..i sta jel treba da kazemo e izvinte vi niste strucni ako se pojavila modrica posle tretmana..nema veze sto deluje medvedova sestra je rekla da to ne sme..vratite mi pareJel' to znači da se slažemo da od anticelulit masaže ne treba da ostaju modrice?
Pošto sam ja jedino o tome pričala...A, koliko vidim, i citirala post gde se pominje samo masaža i modrice od masaže.
Mezoterapija i masaza deluje..a izgleda modro
mezoterapija je samo skupa otimacina novca..bez efekta..
da bi mezoterapija imala efekta, potrebno je biti na strogo kontrolisanom dijetalnom rezimu, potrebne su svakodnevne masaze i limfne drenaze i potrebna je intenzivna svakodnevna fizicka aktivnost!!!
kad se sve ovo sem mezoterapije ukljuci - efekat je tu, bez bespotrebno bacenih 60eu po tretmanu..
ako ostanete na mezeoterapiji, a iskljucite sve ostalo - efekta nema..
zakljucak je toliko ocigledan..
sto se rucne anticelulit masaze i limfne drenaze tice, posle dobre masaze efekat je bolan naravno i NEMA modrica..
u tome se zaista razlikuju dobri i losi maseri..
radi se o posebnoj tehnici i to nema veze sa tim koliko je necija koza osetljiva..
samo los maser vam ostavlja modrice po telu.
Jel sad tebe neko treba shvati ono kao ozbiljno?..jel treba neko neiskusan dodje i kaze wow ovo zvuci kao da neko zna sta prica..ajde sad da se nadjebavamo ovde ko je u pravu?bile modrice..devojka nije bila na dijeti..bila bolesna pa nije ni smela da se bavi fizickom aktivnoscu..nije bespotrebno bacila pare jer je celulit nestao..sta cemo sad?