Ceka se Seselj !

Shvatam.Na vreme si postao drug član.

Јок море, синко,
учио,
дипломирао поштено,
сачекао конкурс и отишао тамо где нико није хтео ....

Није тешко ....

И пази кад ме након "октобарске револуције" нису сменили
нису имали кога да поставе ....
А ни данас немају ....

Хбга, човеку на срећу и на сенку не можеш стати ....

Што се тиче побуне...па један део опозиционог народа би кренуо за Шешељем, други не...да ли он ту критичну масу може да сакупи, тешко је рећи...паметан је, образован, јак говорник али не верујем да има баш ту снагу да повуче пола Србије за собом...трудим се да реално сагледам ствари...

Ето видиш како позитивно утичем на тебе .....

Још ћеш и кокарду на капу да ставиш ....

:lol::lol::lol:

...:hahaha: :hahaha: :hahaha:..jedino da mi je ekserom..zakucate na čelo....:hahaha: :hahaha: :hahaha:...a čuj..svako ima svoje razloge zašto...priželjkuje Vojislava....u Srbiji...osobno mislim da je moj ..razlog..većini..Hrvata..najprihvatljiviji..i da ga oni isto tako..očekuju s tim..razlogom...:hahaha: :hahaha: :hahaha:...

Јок море, синко,
учио,
дипломирао поштено,

Није тешко ....

А ни данас немају ....

И данашњим клинцима трееба поручити да се не шлепају уз странке, већ да поштено уче...

Јок море, синко,
учио,
дипломирао поштено,

Није тешко ....

А ни данас немају ....

Srećniče.Evo ja diplomirao,pošteno i javio se na konkurs i ništa.Ako nije suviše lično...Gde to niko nije hteo a ti si hteo?

...:hahaha: :hahaha: :hahaha:..jedino da mi je ekserom..zakucate na čelo....:hahaha: :hahaha: :hahaha:...a čuj..svako ima svoje razloge zašto...priželjkuje Vojislava....u Srbiji...osobno mislim da je moj ..razlog..većini..Hrvata..najprihvatljiviji..i da ga oni isto tako..očekuju s tim..razlogom...:hahaha: :hahaha: :hahaha:...

Таман посла,
тебе планирамо за ПреЦедника Градског одбора српског Осека ...
Наравно кад Србија дође на своје historijske западне границе ....

:lol::lol::lol::lol:

Ок, другар али зар ти вјерујеш да ће се Шешељ измирити са Николићем или Николић са Шешељем, како год ?
СНС у коалицији има 35 %, СРС је негдје на ивици цензуса...ок, ако дође Шешељ то може да иде на 10 %, тј. да прикупе гласове пасивизираних бивших радикала (апстинената), ДСС има неких 8-10 %, СПС око 5 %.
И сада ми реци, је ли вјерујеш да ће лидери ових странака сјести за исти сто и догворити се ?

pa to ste krivi vi iz SNS-a tj Nikolic i Vucic. Ja recimo nstavljam da podrzavam SRS

Како католик ?

Мани се Мишко од клона - провокатора ....

Иде тако и кенија по темама ... Мисли да је интересантан ....

Trolls-1.jpg

MA kakav seselj bre...to ne zasluzuje da zivi ...a nije sposoban za nista drugo...

ma gle...ja to vidim..ovako...aj ukratko..od 90tih pa na ovamo..ratovali ste sa svima..jedino niste jos međusobno..kad Vam uvale Vojislava..ima da se medjusobno..potamanite...i to brez da se netko mjesa u unutrašnje stvari Srbije...a onda dolazimo...Mi...(brze snage MUP-a..i Zbora Narodne Garde..u svojstvu ss-fora )...tu smo poznati po..efikasnosti..protiv čejena....i MI..oslobađamo...Beograd..od tih..srbenidi s dna kace..na kraju ..Vasceli..Srpski narod zahvalan Hrvatima na oslobođenju od četnika...eto..jel pošteno tako....

pa to ste krivi vi iz SNS-a tj Nikolic i Vucic. Ja recimo nstavljam da podrzavam SRS
Како су то Николић и Вучић криви ? Свако има право да напусти странку и оснује нову ? Можда је СРС својим потезима после цјепања допринела да изгуби бираче. Превише тврдим и агресивним приступом постигли су контраефекат. Једино за шта их можеш кривити је то што нису вратили мандат. Али не вјерујем да је то толико јак ударац за СРС...ипак СРС има близу 60 посланика, а СНС "само" 21.
Значи, мислим да је СРС дјелом својом кривицом изгубила гласове, а не због Николића и Вучића.
Е сад што се коалиције тиче, то што нису вратили мандат може бити основа раздора...

ma gle...ja to vidim..ovako...aj ukratko..od 90tih pa na ovamo..ratovali ste sa svima..jedino niste jos međusobno..kad Vam uvale Vojislava..ima da se medjusobno..potamanite...i to brez da se netko mjesa u unutrašnje stvari Srbije...a onda dolazimo...Mi...(brze snage MUP-a..i Zbora Narodne Garde..u svojstvu ss-fora )...tu smo poznati po..efikasnosti..protiv čejena....i MI..oslobađamo...Beograd..od tih..srbenidi s dna kace..na kraju ..Vasceli..Srpski narod zahvalan Hrvatima na oslobođenju od četnika...eto..jel pošteno tako....

:hahaha:

Maštovito...

Таман посла,
тебе планирамо за ПреЦедника Градског одбора српског Осека ...
Наравно кад Србија дође на своје historijske западне границе ....

:lol::lol::lol::lol:

....jeste..obecavao Vojislav da ce da pije kavu na trgu..al se zaebo....jab bez eto ....lažne skromnosti..da eto..ako se ti slažeš..budući da je Vojislav jedno vrijeme bio..gradonačelnik..Zemuna.da ga ja odmenimn..misim..ono...red je red...malo ..on malo .ja...tako to ide u kulturnom svetu..

Ali najveća je fora, što će ovi partijjski poslušniici prvo morati da se obraćunaju sa SNS, što vladajućoj garnituri ladno obezbeđuje još jedan mandat... :per:

Ма јок Дачак,
Тома ако сад не прође,
никада неће ....
Политички је мртав (а шта ће да му раде они који га сад финансирају нека се мисли сам) ...

Нема потребе ...

Што се мене тиче,
ја никада не бих вратио у странку
ни једног ко је пошао за њим ...

Уосталом видећемо, јел ...

Ма јок Дачак,
Тома ако сад не прође,
никада неће ....
Политички је мртав (а шта ће да му раде они који га сад финансирају нека се мисли сам) ...

Нема потребе ...

Што се мене тиче,
ја никада не бих вратио у странку
ни једног ко је пошао за њим ...

Уосталом видећемо, јел ...

Tomu mi potražujemo za-zbog.. zločina u Antinu...ne sme on preko granice,..inače je u qurcu...apsit ćemo ..ga...

Back