CEGA SE PLASITE?

E da i bube. Ustvari, to nije strah koliko gadljivost. Sem buba mare. Ali postujem zivo bice (uglavnom) Jednom sam na Exitu zaustavila citavu kolonu ljudi kod cesme da bi buba presla put do trave. Pridje mi jedan momak, gleda... pa ne veruje i pita me "***, na cemu si ti? Daj i meni malo!" :lol: :mrgreen:

кад већ помињете ајкуле:
што сам ја имао среће:
био ја у мељинама(близу херцег новог) на мору и кад сам се вратио чуо на вестима:нађена ајкула у херцег новом

иначе плашим се вукова и уопште кад је мрак незнам зашто

кад већ помињете ајкуле:
што сам ја имао среће:
био ја у мељинама(близу херцег новог) на мору и кад сам се вратио чуо на вестима:нађена ајкула у херцег новом

иначе плашим се вукова и уопште кад је мрак незнам зашто

Ja se plashim vukodlaka secam se da sam gledao seriju psi faktor i secam se da su govorili o vukodlacima.
A secam se i serije Cuda gospodina Artura Klarka i to jedne epizode kada je govorio o pumama.Uh to je uzasan osecaj kada idete nocu ulicom, u onako alkos stanju a pored vas pas, odmah sam otrezneo!

Da i Vukodlaci! Ne volim, jer u filmovimaoni uvek kasape ljude i tako te nebuloze, pa posle ne mogu da spavam. Nikad ne gledam samoinicijativno nego ono drustvo se okupi i kao ajde da gledamo. Al zato, vampire obozavam! Sem onih iz idiotskih holivudskih filmova poput Od sumraka do svitanja.

E da plasim se onog stvorenja iz 8. putnika. Moja mama obozava taj film a ja napustam sobu istog momenta kada natrci na film, prebacujuci kanale i resi da ga opet gleda. Ju, pa i ajkule su mi za tog smrada sitan dozivljaj. Joj kad mu bale krenu niz celjust... Bljak! Fala bogu pa bas imam zivu mastu, i ocas posla je elien ispod mog kreveta :rotf:

E da plasim se onog stvorenja iz 8. putnika. Moja mama obozava taj film a ja napustam sobu istog momenta kada natrci na film, prebacujuci kanale i resi da ga opet gleda. Ju, pa i ajkule su mi za tog smrada sitan dozivljaj. Joj kad mu bale krenu niz celjust... Bljak! Fala bogu pa bas imam zivu mastu, i ocas posla je elien ispod mog kreveta :rotf:
Nije valjda da se bojis aliena?Koji ce ti oni k*rac uzmes AK 47 malo bang bang i boli te uvo....

Змија (гуја:D)

snake-bites-face.jpg

snake_striking.jpg

Ajkule su cool... :D Barem meni.. Preeee (samo da izračunam :D) 4 godine, sam plivao u Budvi kad sam primetio da sam jedina umobolja u vodi, i tek onda sam čuo spasioce da je ajkula primećena. U tom trenutku mi je nešto dugačko i hrapavo očešalo nogu, i silueta ispod, a par metara dalje se pojavilo peraje... Ajkula nije bila velika, a uhvaćena je stotinjak metara dalje sa nekog doka... Imala je oko 4m, kilaže se ne sećam...
Inače, ajkule privlači krv, koju mogu osetiti kilometrima daleko (jedna kap u olimpijski bazen je dosta), ali ne mogu da razlikuju krv od ribe i od čoveka (slobodno uzet primer), ali je dokazano da ne vole ljudsko meso, i uvek ga ispljunu. Jedine ajkule koje jedu ljudsko meso su tigar ajkule.
Rešenje ako te ajkula uhvati, i ako ostaneš pribran, je da je udariš po njušci što jače, jer su joj tu nervni završetci i odmah će te pustiti...
@tema: plašim se urbane visine, tj kad je ispod mene beton, a kad je stena/šuma/livada, ništa.. Odakle? Neam pojma...
Ajkule ne napadaju ljude zato sto znaju da su to ljudi, vec one misle da su foke zbog ronilacke maske, peraja i ostalog, a foke su poslastica za ajkule prema tome...

Back