top modelsica
Domaćin
- Poruka
- 3.544
Uzmes casu. Poklopis bubu. Podvuces papir ispod case i bube. I tako poklopljenu bubu na papiru izneses napolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzmes casu. Poklopis bubu. Podvuces papir ispod case i bube. I tako poklopljenu bubu na papiru izneses napolje.
Onda i treba da se bojis takvih buba.
brate vidis bubu,zgazis je i ne razmisljas vise...
кад већ помињете ајкуле:
што сам ја имао среће:
био ја у мељинама(близу херцег новог) на мору и кад сам се вратио чуо на вестима:нађена ајкула у херцег новом
иначе плашим се вукова и уопште кад је мрак незнам зашто
Nije valjda da se bojis aliena?Koji ce ti oni k*rac uzmes AK 47 malo bang bang i boli te uvo....E da plasim se onog stvorenja iz 8. putnika. Moja mama obozava taj film a ja napustam sobu istog momenta kada natrci na film, prebacujuci kanale i resi da ga opet gleda. Ju, pa i ajkule su mi za tog smrada sitan dozivljaj. Joj kad mu bale krenu niz celjust... Bljak! Fala bogu pa bas imam zivu mastu, i ocas posla je elien ispod mog kreveta![]()
Nemam ti ja to, bre! Samo katanu i nekoliko surikena. I tako to...![]()
Ajkule ne napadaju ljude zato sto znaju da su to ljudi, vec one misle da su foke zbog ronilacke maske, peraja i ostalog, a foke su poslastica za ajkule prema tome...Ajkule su cool...Barem meni.. Preeee (samo da izračunam
) 4 godine, sam plivao u Budvi kad sam primetio da sam jedina umobolja u vodi, i tek onda sam čuo spasioce da je ajkula primećena. U tom trenutku mi je nešto dugačko i hrapavo očešalo nogu, i silueta ispod, a par metara dalje se pojavilo peraje... Ajkula nije bila velika, a uhvaćena je stotinjak metara dalje sa nekog doka... Imala je oko 4m, kilaže se ne sećam...
Inače, ajkule privlači krv, koju mogu osetiti kilometrima daleko (jedna kap u olimpijski bazen je dosta), ali ne mogu da razlikuju krv od ribe i od čoveka (slobodno uzet primer), ali je dokazano da ne vole ljudsko meso, i uvek ga ispljunu. Jedine ajkule koje jedu ljudsko meso su tigar ajkule.
Rešenje ako te ajkula uhvati, i ako ostaneš pribran, je da je udariš po njušci što jače, jer su joj tu nervni završetci i odmah će te pustiti...
@tema: plašim se urbane visine, tj kad je ispod mene beton, a kad je stena/šuma/livada, ništa.. Odakle? Neam pojma...