CEGA SE PLASITE?

Uzmes casu. Poklopis bubu. Podvuces papir ispod case i bube. I tako poklopljenu bubu na papiru izneses napolje.

tako i ja radim :lol: :D
ali kada je u pitanju buba svaba ja pobegnem posto mi se gadi...

mene NISTA na ovom svetu ne plasi kao - veliki strashni- ZUBAR.....bbbrrrr kako se uplasim kod zubara....cak ni anestezija ne pomogne kako bi trebala.....kuku lelea ni jedne zivotinje se ne plasim...mislim,kapiram da naidjem na tigra u dzungli,premrla bih od straha....u tom trenutku ali ovako,nemam strah od zivotinja....ja kakva sam luda,bila bih jedna od onih debila koji u zoo vrtu gurnu ruku u kavez sa lavom da ga pomaze i ostanu bez shake....do te mere sam blesava da bih se usudila da bez straha pipnem lava ili vuka ili medveda....i to bi se zavrsilo ko zna kako,ali ja o tome ne razmishljam na vreme vec guram prste gde ne treba pa tek posle kazem jao,koja sam lujka,a sta da je bilo to i to....
jedino kod zubara razmishljam na vreme i tako pogorsavam fobiju....nema leka protiv straha od zubara....kuku meni

tako i ja radim :lol: :D
ali kada je u pitanju buba svaba ja pobegnem posto mi se gadi...

mene NISTA na ovom svetu ne plasi kao - veliki strashni- ZUBAR.....bbbrrrr kako se uplasim kod zubara....cak ni anestezija ne pomogne kako bi trebala.....kuku lelea ni jedne zivotinje se ne plasim...mislim,kapiram da naidjem na tigra u dzungli,premrla bih od straha....u tom trenutku ali ovako,nemam strah od zivotinja....ja kakva sam luda,bila bih jedna od onih debila koji u zoo vrtu gurnu ruku u kavez sa lavom da ga pomaze i ostanu bez shake....do te mere sam blesava da bih se usudila da bez straha pipnem lava ili vuka ili medveda....i to bi se zavrsilo ko zna kako,ali ja o tome ne razmishljam na vreme vec guram prste gde ne treba pa tek posle kazem jao,koja sam lujka,a sta da je bilo to i to....
jedino kod zubara razmishljam na vreme i tako pogorsavam fobiju....nema leka protiv straha od zubara....kuku meni

Hihihihihihi! Kad sam imala oko 6-7 god., odveli me mama i tata u zoo. I Vuk Bojovic bio tamo, secam se samo da je tamo nesto ceprkao pojma nemam, otvorio kavez i usao kod nekog vuka. Ne secam se da li ga je pomazio ili sta ali logikom kad moze on mogu i ja, podjem unutra za njim, a on umalo srcku nije dobio! Nije ni stigao da zatvori vrata a ja op! Sva sreca pa me mama povukla u tom momentu, tako da sam stigla samo jednom nogom da prekoracim prag vucije jazbine. :mrgreen:

1.Plasim se zmija.
2.Plasim se zoo-vrta(posle onog tipa koji je zavrsio kod medveda)tako da ga vise i ne posecujem
To su dve stvari koje se plasim a pogotove one prve
P.S.Svabov,cuvaj se od udarca iz okreta:D:D:D:D

ne razumem ljude koji se plase zmija.ljudi opustite se,zivite u gradu a kod nasih suma zive zmije koje su toliko spore da ce vas ujesti kad na vrbi rodi grozdje al dobro ne smatrajte ovo kao uvredu

Hihihihihihi! Kad sam imala oko 6-7 god., odveli me mama i tata u zoo. I Vuk Bojovic bio tamo, secam se samo da je tamo nesto ceprkao pojma nemam, otvorio kavez i usao kod nekog vuka. Ne secam se da li ga je pomazio ili sta ali logikom kad moze on mogu i ja, podjem unutra za njim, a on umalo srcku nije dobio! Nije ni stigao da zatvori vrata a ja op! Sva sreca pa me mama povukla u tom momentu, tako da sam stigla samo jednom nogom da prekoracim prag vucije jazbine. :mrgreen:

jeste ali ti si bila mala,a ja odrasla kobila,se ponasam totalno blesavo,volim zivotinje i to je jache od pameti.....nisam svesna u potpunosti da su te divlje zivotinje jako opasne i zbog ljubavi prema njima ja bi da ih dodirnem ali....

... jao sto si blesava! :lol: hehehe! Pa da, istina.
I ja ih obozavam! Pa pricam sa njima, a imamo neku belu golubicu koja cesto dodje na moju terasu pa se "site ispricamo", al ne smem da joj pridjem, plasljiva je. Nece cak ni da jede, samo se "druzimo" lol. A sto se jedan momak iznenadio! Drugarica i ja bile u gradu i nama u susret idu dva momka i devojka, a momak seta velikog lepog kucu. I ja mu (kuci) javim sa sve "pa gde si bre!", a pas sve vrti repom, laje i siti se "ispricasmo", a njegov gazda sokiran. Prvo mu nije bilo jasno kome se javljam, posto me ne poznaju. Mislim da mu ni na kraj pameti nije bilo da sam se pozdravila sa njegovim psom. :lol:
A ti pazi malo, zenska! ;)

ma opusteno....u zoo vrt ne idem posto ne volim zarobljenistvo i gledanje istog mi nije prijatno.....tako da realno nema opasnosti...
ali sam pre dve godine na Tari videla zmiju i naravno samo sam rekla "vidi zmija!" i krenula rukom da je uhvatim i uspela sam da je zakachim po repu rukom ali me na vreme burazer mog dechka sprecio i pitao me dal sam normalna i ja kao gledam ga kao tele i pitam sto?...
ali posle smo skapirali da ipak nije otrovnica....ne mogu da se setim koja zmija je u pitanju...
znachi priroda je za nekoga kao sto sam ja opasnija za 50 posto nego za nekoga ko nije lud.... :lol:

Ja kad sam biio manji sam stalno hvatao zmije i to one otrovnice ali i druge...sarke poskoke i belouske...odem uhvatim zmiju u reci i dodjem sa drustvom i zezamo neke ljude i na kraju je normalno...UBIJEM!!!xexexexe;););)

ma sta te bre boli uvo? cak i da ne postoji nista....ovaj zivot postoji makar kao trip,iluzija....i to je ipak nesto...hehe....sta nas briga....

:D:D:D Bas te obozavam. Toliko umes da ulijes optimizma u coveka da je to cudo.:D Svaka ti cast! Stvarno imam utisak da si izuzetna osoba. Retko puna one prave poziivne energije.
Da nisi mozda strelac u horoskopu?
Pozdarv za kucu i tebe!:heart:

Back