Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.707
Како се отишло од теме, поводом задњих изнешених тврдњи осврнућу се на неке уписе на одговарајући темама Јасеновац - истине и лажи и Геноцид над Србима у Независној Држави Хрватској.
Могу само поновити:
Могу само поновити:
Како други свјетски рат није уско поље Антићевог изучавања псврта на тај период позвао се на студију и изучавање Драгана Цветковића што је уобичајено код таквих радова што сам и примијетио;У сваком случају Чедомир Амнтић заслужује признање што се са Ненадом Кецмановићем у времену када је Српска константно на удару, клеветана, сатанизована, латио овог задатка. Ако се негдје машило, а ко ради и гријеши, олако изнесене неке тврдње, наводи, временом се то да поправити.
Такође а како сам већ написао;Чедомир Антић се у свом раду позвао на студију и изучавање Драгана Цветковића уважавајући или дајући предност његовом раду у односу на друге радове. И то је уобичајени приступ код историчара код обраде материје, позову се кроз фусноту на рад другог историка или неки историјски извор. А у образложењу некад напишу само који је рад или извор у питању, некад ако сматрају потребним дају краће или шире објашњење зашто су се на наведени рад позвали.
Увјерен сам да су прозивке (и ове и неке друге које ће се појавити) више реакција због неких Антићевих ставова везаних за актуелна политичка дешавања.Увјерен сам да ових прозивки као и неких које ће се може бит појавити, везано за његове радове не би било (а већ сам чуо раније за те прозивке од стране једног ошинутог политичара савременог потурице из Српске), да није Антићевог заступања мишљења које се очигледно многикма не допада, што би рекао наш народ, "превише је п**** уз вјетар", но то је реакција на коју слободномислећи људи морају бити спремни када износе ставове.