Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.359
Опет добојамо већу цифру од те које неки историчари које често цитираш заступају.
Moje je pitanje bilo ko hoće da vrati 8 ili 4 miliona aušvičkih žrtava.
Odgovor je niko. Je li tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Опет добојамо већу цифру од те које неки историчари које често цитираш заступају.
На твоје питање нисам дао одговор јер се њиме нисам бавио уопште већ стварима које сам навео. За жртве Аушвица постоји огромна оставшина , огроман број научника који се бави и који ће се бавити њиме.Moje je pitanje bilo ko hoće da vrati 8 ili 4 miliona aušvičkih žrtava.
Odgovor je niko. Je li tako?
Није с Книџом него с Минџом зајебах се!
Који беше овај десно?
Који беше овај десно?
Који беше овај десно?
Хоће Чеди да поправи обрве?

Иначе, заиста је депласирано бавити се овим ликом.
In albo veritas.Испаде онај други Чеда моралнији лик, кад се подвуче црта.
.

Хоће Чеди да поправи обрве?
И Славене?
Је л' и даље верујеш у Чедино поштење и интегритет?
Испаде онај други Чеда моралнији лик, кад се подвуче црта.
Бар нас никад није лагао.
Ja sam rekao da odbijam da poverujem da se Čeda poturčio.
To ne znači da je nemoguće iznenaditi me, naravno.
P. S. Ono što jesam čuo - mislim, ne znam da li uopšte imam pravo da postavljam određene glasine na forum, a da opet ne bude neka histerija, potraga za specifičnim navođenjem izvora i slično - jeste da je Vučić Čedi ponudio (ili možda preciznije, propitao eventualnu zainteresovanost) poziciju mandatara za sastav nove vlade. I da je on to odbio, iz razloga koji su konzistentni njegovim stavovima o vlasti (da su samo za nijansu nešto bolji od ustaša). A za ovo što se po medijima priča da je moguće da je on jedan od kandidata za ministra prosvete, tek ćemo da vidimo. Ja očekujem (i nadam se) da to nije istina ili da je, ukoliko jeste, (i) tu ponudu on odbio, kako ne bi ulazio u tu odvratnu kaljugu.
Ja verujem da je Vucic to ponudio najmanje desetorici.. I svi oni kao razmisljaju.. To je za njega dovoljno.. Koga Vucic dotakne, ostaje kontaminiran do kraja zivota..
Мене само дела занимају.Pa, po onome što sam čuo, Antiću ne pada mi na kraj pameti da bude nečiji fikus u Vučićevom simulakrumu države.
Kažu da je DVS redovno dolazio da drži predavanja i zapisivao ko nije na času. Valjda neće hteti da im da potpis na kraju godine.Eto.
https://nova.rs/vesti/politika/u-sk...-za-sastav-nove-vlade-ovo-su-buduci-ministri/
Nema Čede među predloženim ministrima.
Ministar prosvete je profesor Dejan Vuk Stanković. O, pitam se, pitam li se zašto.@Bastiani

Kažu da je DVS redovno dolazio da drži predavanja i zapisivao ko nije na času. Valjda neće hteti da im da potpis na kraju godine.
U svakom slučaju je poruka da hoće da zaoštri pristup prema studentima i nastavnicima. Čvrsta ruka, bato.
Što se Č. Antića tiče, ja bih rekao da je on previše neperdvidiv da bi na njega bilo ko mogao da računa. Jeste da se u ovim protestima pokazuje kao prosečan Vučićev bot, ali ne znam da li je to iz nekog svog ludila ili ga ipak imaju nekako pod kontrolom. Pre mislim ipak da je ono prvo. Tako da nisam siguran da bi on to prihvatio i da mu je bilo ponuđeno. I njegov izbor bi bio suprotna poruka od one koja je poslata predlogom DVS, a to je namera da se demonstrira čvrstina.
I to jedan je od najdecidnijih po tom pitanju, jer je bukvalno kompletno nastavno osoblje podržalo blokadu i studente, sa izolovanim izuzetkom jedino Dejana Vuka.
Kada su studenti Učiteljskog fakulteta početkom decembra izlasali blokadu i obustavu nastave, Stanković se jedini izjasnio protiv blokade, iako je dekanski kolegijum podržao studente.
Studenti su ranije naveli da je Stanković i pored blokade fakulteta, namerno zakazivao predavanja i isticao da će svi biti upisani, ukoliko ne budu prisustvovali njegovim časovima.
Ne znam kako bi to bilo moguće, kad je Učiteljski fakultel (isto kao i svi drugi) u blokadi. Tamo se ne održava uopšte nastava.
https://nova.rs/vesti/drustvo/ko-je-dejan-vuk-stankovic-buduci-ministar-prosvete/
Испаде онај други Чеда моралнији лик, кад се подвуче црта.
Бар нас никад није лагао.
Ускоро ће се све знати мени обо звучи савршено логично што говоти Петровић али хајде да чекамо доказе.
Ne idi tamo.Неразговетност српског говора господина Чедомора Антића вема подсећа на српски Томе Филе чини се да грчки , армањски и други језици боље иду