Cecina stilistkinja izvređala Karleušu zbog učešća na reviji! Nazvala je transrodnom uz bujicu pogrdnih reči

Sensei

Master
Moderator
Poruka
70.508
Autor Kurir Stars
STARS - 10.03.2024. 21:01h

Jelena Karleuša našla se na meti uvredljivog komentara modne stilistkinje Elene Nikolaevne i to zbog uspeha i brojnih komplimenata koje je dobila iz čitavog sveta, nakon što je na nedavno završenoj Nedelji mode u Parizu prošetala pistom na revijama modnih brendova "Vetements" i "Windowsen".

1710108565941.png


Fotografije naše pop zvezde s pomenutih revija našle su se rame uz rame s fotografijama najpoznatijih supermodela na svetu i holivudskim zvezdama, dok su je iz prvih redova gledale najveće zvezde šou-biznisa današnjice, a njeno ime našlo se i u svim svetskim modnim magazinima i portalima, poput čuvenog Voga.

Ovo se ipak nije svidelo našoj stilistkinji, koja je ispod Jelenine fotografije s revije brenda "Vetements" ostavila komentar koji je mnoge šokirao. Elena je u uvredljivom komentaru na engleskom jeziku napisala:
 
Ovo nije prvi put da Elena negativno komentariše modni stil JK:

- Uh, skandalozno. Ona ne bi dozvolila da nijedna njena fotografija izađe, a da nije fotošopirana. Jezivo. Vulgarno. Meni je ona generalno jeziva. Davno me je blokirala, hvala joj. Uvek mi je Onlifans, ona tripuje da je Kanje Vest. Sramota jedna. Sramota je da ona kao majka dve devojčice propagira i nosi "Balensijagu", koji je pedofilski brend - rekla je Nikolaevna pre nekoliko meseci, gostujući u emisiji kod Cecinog i Anastasijinog frizera Stevana Radivojevića.
1710108673543.png
 
Ipak, poznavaoce estradnih dešavanja nije začudilo što se Jelena našla na udaru ove stilistkinje, koja sarađuje s mnogim našim pevačicama, a posebno je bliska sa ženskim delom porodice Ražnatović. Ona već duže vreme sarađuje sa Anastasijom Ražnatović, koju je stilizovala za skoro sve spotove u njenoj dosadašnjoj karijeri, a odnedavno i sa samom Cecom, čiju je fotografiju postavila na svoj Instagram stori. Na njoj se vidi nasmejana Ceca u liftu, u haljini koju joj je za nastup izabrala upravo Nikolaevna.

Elena Nikolaevna
 

Back
Top