- Poruka
- 311
dragoslava:Zašto niko u njoj ne gleda samohranu majku sa dvoje dece koja ima jako puno problema!
tesko joj je sigurno...pogotovo finansijski
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dragoslava:Zašto niko u njoj ne gleda samohranu majku sa dvoje dece koja ima jako puno problema!
To pogotovo...Jadna,bas nema od cega da zivi !!! Koliko je zena bre ostalo samo sa decom,a nemaju ni cetvrtinu onoga sto ona ima,i sad nju treba da zalim !!! Svasta !!!HeartEater:tesko joj je sigurno...pogotovo finansijski![]()
Sandra90cerak:Jao ti cuti, pogledaj kakva ti je slika u profilu!! a njoj govoris neshto.... Stvarno gde idemo, kad devojka koja je slikala svoje grudi i stavila na internet govori Cecinom fanu koji samo kaze da joj se svidja zena da je (u prevodu)- retard.... :|
papajaa:SMRT CECI
Ti to ozbiljno ili se salis!?!?!?!dragoslava:Zašto niko u njoj ne gleda samohranu majku sa dvoje dece koja ima jako puno problema!
Dobro zboris, brate NIkola :-)dadkristy94:MA znate sta ovu temu treba zatvoriti jer jedna osoba kao sto je Svetlana Raznatovic nije vredna toga da poseduje temu na krstarici.Toliko od mene,ako neko zeli besomucno ''pljuvanje'' po njoj neka mi se javi ja dalje stvarno vise ne bih zamarala prste.
na neomascen ku**c...Mr.Masacre:aj ce joj nabijamo eksere pod nokte i pustimo vrane da joj kljucaju oci, a posle toga nataknemo na neomascen kolac i stavimo na lomacu da izgori....
Hvala,hvala 8)Crocodile:Dobro zboris, brate NIkola :-)
Tacno !!!katy:Mislim da je najuspesnija seljancura na estradi!!!
Lepo kaze gazela, vreme je za penziju!!!!!!!!