Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U celoj temi nema ni spomena o nekoj pesmi! Ja cu da otpocnem i o tome. Na primer, svidjaju mi se neke stare pesme koje nisu bas poznate, kao sto je "Kuda zuris". Cecine pesme se mnogo vrte pa onda te stare postanu zanimljive jer se ne slusaju cesto.

Sandra90cerak:
Jao ti cuti, pogledaj kakva ti je slika u profilu!! a njoj govoris neshto.... Stvarno gde idemo, kad devojka koja je slikala svoje grudi i stavila na internet govori Cecinom fanu koji samo kaze da joj se svidja zena da je (u prevodu)- retard.... :|

Prvo, otkud znas da je moja? Drugo, slika uopste nije neukusna, cija god da je.

MA znate sta ovu temu treba zatvoriti jer jedna osoba kao sto je Svetlana Raznatovic nije vredna toga da poseduje temu na krstarici.Toliko od mene,ako neko zeli besomucno ''pljuvanje'' po njoj neka mi se javi ja dalje stvarno vise ne bih zamarala prste.

dadkristy94:
MA znate sta ovu temu treba zatvoriti jer jedna osoba kao sto je Svetlana Raznatovic nije vredna toga da poseduje temu na krstarici.Toliko od mene,ako neko zeli besomucno ''pljuvanje'' po njoj neka mi se javi ja dalje stvarno vise ne bih zamarala prste.
Dobro zboris, brate NIkola :-)

Beogradska policija podnela je prekršajnu prijavu protiv poznate pevačice Svetlane - Cece Ražnatović zbog remećenja javnog reda i mira u ponedeljak, 18. juna, kada je iznela niz uvreda na račun Aleksandra Olarevića, vlasnika Mladog Obilića, saznaje "Blic“

Incidentu je prethodio sastanak na stadionu Obilića, na kojem su Ražnatovićeva i Ocokoljić izneli suprotno mišljenje od Olarevića o funkcionisanju kluba. Po završetku sastanka na stadionu na Vračaru, Ražnatovićeva i Ocokoljić su nastavili verbalni duel sa Olarevićem. U jednom trenutku, saznaje "Blic", Ocokoljić je udario u glavu Olarevića, ali ga nije povredio. Posle toga sukobljene strane su se razišle, a incident je policiji prijavio anonimni svedok sukoba.

Fina zena. Bas fina zena.... A sta ces, samohrana majka...

Kako ste svi frustrirani... Sta to bese ogledalo.
Svi smo mi mnogo gresni, pogresni i neispravni da bismo tako strastveno ( i na tako primitivan nacin ) pljuvali bilo koga, pa i Cecu koja, barem svoj posao radi korektno.
Dajte malo , okrenite se stvarnom zivotu i modeliranju sopstvene buducnosti. Lako cemo za Cecu

Back