vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
bi ona pevala gde god moze
pevala bi i u Drenici da je hoce
Сумњам...али време ће показати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bi ona pevala gde god moze
pevala bi i u Drenici da je hoce
Ili se ona proglasila srpskom majkom, ili ko nju tako zove.
Glup izraz.

Pa nista, reci cu samo da se opametila i to je to.
Ili se ona proglasila srpskom majkom, ili ko nju tako zove.
Glup izraz.
не верујем..........мислим да је иста као и пре али време ће показати.............него да се вратимо на твоје оптужбе....да ли си спремна да се извинеш због свега негативног што си овде написала уколико се испостави да је вест о концерт у Рватској неистина?
Шта ли би Аркан рекао на ово?

Koliko vidim ovde na forumu zene su protiv nje , da li je to zavist ili ljubomora? Opet napominjem nisam njen fan niti mi se nesto kao zena svidja, nije moj tip zene.Ali morate shvatiti da je jedna od najuspesnijih zena kod nas i najplacenija. Sve da joj se sad oduzme ,za godinu dve opet ce biti bogata jer je stvarno zvezda,mislim u svojoj bransi.
A sta ako je morala mislis da si ti bila u pitanju da bi smela Arkanu da kazes ne.Ako je to uspeh, ja sam Merilin Monro.
Ona jeste lepa, lepuskasta (da kazemo), i cak protiv njene ranije muzike nisam imala nista, ali otkako se "dala u kriminal i mafiju", imam protiv nje!
A pogotovu otkako se udala za takvog kriminalca i ubicu.
I jos sad ima decu, a ima i "decka" - matora zena u 40 godina. Pu!
A sta ako je morala mislis da si ti bila u pitanju da bi smela Arkanu da kazes ne.
Pa nije izgledala nesrecno, nosila je ukradene ogrlice s ratista ako nista drugo, cak i posle njegove smrti, uzela je vilu koja je pripadala njegovoj bivsoj zeni.
Hajde molim vas, pa nije valjda da zeske grudi toliko mogu (kolektivno) da vam zamute pamet (ponekima)?
Pa vidish kolike dojke ima , moze ta da podoji ohohoooooooooooo![]()
Pa nije izgledala nesrecno, nosila je ukradene ogrlice s ratista ako nista drugo, cak i posle njegove smrti, uzela je vilu koja je pripadala njegovoj bivsoj zeni.
Hajde molim vas, pa nije valjda da zeske grudi toliko mogu (kolektivno) da vam zamute pamet (ponekima)?
Ceca i jeste opasna.
Ali to za ovim koncertom i njenom muzikom nema veze.

Pa opasna je dabome kad leze sa svakim ko je na vlasti.
Ali,i njeno prolazi.
Niko nece "ispusenu mustiklu" osim Hrvata ,izgleda.![]()
to za ogrlice s ratishta ne verujem da je istina, razapeli bi je evrobuljashi i ostali egzitovci preko medija.
nego su neki veoma pokvareni i josh instruisani. chulo bi se to shirom planete da je istina, nego su bash tu preterali i popushili i tako je i pocheo njen kambek, poshto su je jedno vreme bili saterali u mishju rupu.
Njeno i nase. Svi starimo ******.
Ceca se naprimer bolje odrzala nego Mirkovic.
A bile su dve najuspesnije pevacice kad sam bio mali.
Zna ona da se prilagodi ukusu.
Prvo to nije matora zena, drugo imala je jako mnogo para i pre Arkana ,znas da mu je za vencani dar poklonila Rols kupljen od Tapija slikara, nakita je i ranije imala, a njegova bivsa zena ima gde da stanuje,
nemoj se za to sekirati obezbedio je on nju a i vilu je pravio posle razvoda. A sto se tice grudi bas sam ljubitelj MALIH grudi da ne bude zabune oko ovoga.

Nikad nije ona ni bila "u drugom planu". Jos u zatvoru se Ceda pobrinuo da joj bude udobnije, jer mu je davala dzip. Koji "karakter" od zene.
Zna, ne mogu da gresim dusu.Ulicnom ukusu.
Odkad plastika proizvodi mleko.
Njene prirodne sise nisu velike.

Pa opasna je dabome kad leze sa svakim ko je na vlasti.
Ali,i njeno prolazi.
Niko nece "ispusenu mustiklu" osim Hrvata ,izgleda.
Mislim, kamo "srece" da je samo to, ali ona je i kriminalac.
Ma nemash ti bre pojma shta su sise
P.S
Ona je sa 16 godina imala vece sise od te tvoje glavurde![]()