Цеца у јуну у Загребу!

Tako je....
.Ljudi su stari. Zivotinje - matore.

Jeste. Isto kao sto su to rekli Balasevic, Bora Corba, Kemal Monteno....do Tereze.
Ako smo svima njima oprostili, sto to ne bi i Ceci?

Od svih pevaca bivse Juge najvise cenim Olivera Dragojevica koji je rekao nikad, i do danas tu svoju rec nije pogazio.

Samo cvrkući o starosti u četrdesetima. :lol:

Vidjet ćeš kad doživiš te godine da to nije ni blizu starosti. ;)

Шта је теби Цеца урадила??

Meni licno nista, ali upropastila je mlade generacije i odvela na put sponzorasenja svojim ponasanjem, stavom i pesmama.

Tako je....
.Ljudi su stari. Zivotinje - matore.

Jeste. Isto kao sto su to rekli Balasevic, Bora Corba, Kemal Monteno....do Tereze.
Ako smo svima njima oprostili, sto to ne bi i Ceci?

Od svih pevaca bivse Juge najvise cenim Olivera Dragojevica koji je rekao nikad, i do danas tu svoju rec nije pogazio.

Ja nikom nista nisam "oprostila".

Ona je rekla da nece tamo pevati, a imala je u muza "ultra - Srbendu" koji je ratovao protiv Hrvata i o kome ruznu rec nije rekla, cak mu peva i pesme, pa ne moze "s jedno dupe na 2 stolice!"

Cijenim da si mlađeg godišta, po onom postu o četrdesetima, pa ti neke stvari nisu još "sjele".

Ženi imponira kad se mlađi muškarac zainteresira za nju.

To joj je dokaz da je još uvijek ženstvena i zavodljiva.

Isto tako imponira muškarcima u zreloj dobi da pobudi simpatije kod mladih žena.

Takva je ljudska priroda i to nema veze sa pinkom, komunjarama, kičom i sl.

Imponira...Sram te bilo!

A da ne pricam sto ima decu! Nije to za nju.

Poslednja izmena:
Auuu, sirota i postena udovica!

Jadna cak, moglo bi se reci...

to kao kad bi neki pocheli da napadaju ruzhicu, na razne nachine, npr ruzhice jel istina da nas preko mk grupe i sojaproteina trujesh gmo sojom,
zashto si angazhovala bash artukovicevog advokata i sl. ja to ne bi mogao. radje bi krpio njenog advokata i one koje dovode u vezu s njom nego nju samu. ipak je udovica.

to kao kad bi neki pocheli da napadaju ruzhicu, na razne nachine, npr ruzhice jel istina da nas preko mk grupe i sojaproteina trujesh gmo sojom,
zashto si angazhovala bash artukovicevog advokata i sl. ja to ne bi mogao. radje bi krpio njenog advokata i one koje dovode u vezu s njom nego nju samu. ipak je udovica.

Ruzica se bar pristojno ponasa, oblaci i ne daje povoda za takve traceve. Ni iz daleka. A za ovu je i gospodja.

:cool:

....al je najlepsaaaa.......... :hvala:

btw, vise je tih vozova preslo preko danasnjih balavica, nego preko ove ocvale....

Jeste, ali preko ove je prosao ne jedan, nego 100 vozova.

Sponzorusa nije izmislotinja 20 veka.

Vec njih ima odkad ima ljudi na svetu.

A i Hajduci (mafiasi pre 200 godina) su bili uvek smatrani pozelnim kod devojaka.

Pa i jeste. Na ovaj nacin, kao nije prostitutka, ali jeste, je izmisljotina ovog veka.Ranije su se takvima zvale prostitutke. Posteno.

Ма да пре него што се Цеца појавила омладина је слушала Вагнера и читала Канта.

Nije, ali bar nisu bile povezivane s mafijom i kriminalom.

Jos ce da ispadne moderno da se svaka sponzorusa 'aka" sa mafijasima. Sto i jeste "u trendu', kad razmislim.

Poslednja izmena:
Meni licno nista, ali upropastila je mlade generacije i odvela na put sponzorasenja svojim ponasanjem, stavom i pesmama.

Ja nikom nista nisam "oprostila".

Ona je rekla da nece tamo pevati, a imala je u muza "ultra - Srbendu" koji je ratovao protiv Hrvata i o kome ruznu rec nije rekla, cak mu peva i pesme, pa ne moze "s jedno dupe na 2 stolice!"

Imponira...Sram te bilo!

A da ne pricam sto ima decu! Nije to za nju.

Šta ti znači to "ima decu" ??

Pa ako ima djecu, nije joj ona stvar umrla! :lol:

Хрвати опет измишљају! Никакав концерт Цеца неће одржати у Хрватској!
Цеца је сама изјавила да никад неће ићи у Хрватску, а и њен менаџер је потврдио да никаквих планова за тако нешто нема!
Зар вам није чудно што та вест долази из Хрватске? Било је и прошле године најава из хрватских медија да ће се одржати концерт па га није било!
То је пласирано у јавност ради подизања национализма и скетање пажње јавности са шкакљивих полтичких тема лоших по власт ХДЗ'-а!
Ја сумњам да је та мафијашица толико глупа да иде мечки на рупу, ипак је она жена Жељка Ражнатовића Аркана.
Ја као србин који немам везе са прошлим ратом никад не бих ишао у Хрватску, а не она да иде!?
Само да напоменем да нисам љубитељ њене врсте музике.

О па има прозападних интелектуалаца који се и на то ложе али је то ствар патологије.

eo]

Pa sto onda ti prvi u Ambasadi pustas Betovena i Mocarta, izvoli pusti Cecu kad si je toliko zeljan!

Нек си ти жива и здрава.

Pametna zena zna se kako to radi.

Back