Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je....
.Ljudi su stari. Zivotinje - matore.
Jeste. Isto kao sto su to rekli Balasevic, Bora Corba, Kemal Monteno....do Tereze.
Ako smo svima njima oprostili, sto to ne bi i Ceci?
Od svih pevaca bivse Juge najvise cenim Olivera Dragojevica koji je rekao nikad, i do danas tu svoju rec nije pogazio.

T
Od svih pevaca bivse Juge najvise cenim Olivera Dragojevica koji je rekao nikad, i do danas tu svoju rec nije pogazio.
Шта је теби Цеца урадила??
Tako je....
.Ljudi su stari. Zivotinje - matore.
Jeste. Isto kao sto su to rekli Balasevic, Bora Corba, Kemal Monteno....do Tereze.
Ako smo svima njima oprostili, sto to ne bi i Ceci?
Cijenim da si mlađeg godišta, po onom postu o četrdesetima, pa ti neke stvari nisu još "sjele".
Ženi imponira kad se mlađi muškarac zainteresira za nju.
To joj je dokaz da je još uvijek ženstvena i zavodljiva.
Isto tako imponira muškarcima u zreloj dobi da pobudi simpatije kod mladih žena.
Takva je ljudska priroda i to nema veze sa pinkom, komunjarama, kičom i sl.

Auuu, sirota i postena udovica!
Jadna cak, moglo bi se reci...
Sto se tice ispusenih mustikla imas i sa 25 godina a nije dokazano da je kriminalac.

Dobro poznato je da ocvalim ciganskim dronfuljama preko kojih je prosao voz, u izvesnim godinama opasno opadnu kriterijumi .![]()

Meni licno nista, ali upropastila je mlade generacije i odvela na put sponzorasenja svojim ponasanjem, stavom i pesmama.
Ja nikom nista nisam "oprostila".
!"[/SIZE][/B]
Meni licno nista, ali upropastila je mlade generacije i odvela na put sponzorasenja svojim ponasanjem, stavom i pesmama.
Dano, jel tebi muz nije zabranio da imas decka ?![]()
to kao kad bi neki pocheli da napadaju ruzhicu, na razne nachine, npr ruzhice jel istina da nas preko mk grupe i sojaproteina trujesh gmo sojom,
zashto si angazhovala bash artukovicevog advokata i sl. ja to ne bi mogao. radje bi krpio njenog advokata i one koje dovode u vezu s njom nego nju samu. ipak je udovica.
....al je najlepsaaaa..........
btw, vise je tih vozova preslo preko danasnjih balavica, nego preko ove ocvale....
Sponzorusa nije izmislotinja 20 veka.
Vec njih ima odkad ima ljudi na svetu.
A i Hajduci (mafiasi pre 200 godina) su bili uvek smatrani pozelnim kod devojaka.
Ма да пре него што се Цеца појавила омладина је слушала Вагнера и читала Канта.
Ja nikom nista nisam "oprostila".
Ona je rekla da nece tamo pevati, a imala je u muza "ultra - Srbendu" koji je ratovao protiv Hrvata i o kome ruznu rec nije rekla, cak mu peva i pesme, pa ne moze "s jedno dupe na 2 stolice!"
Imponira...Sram te bilo!
A da ne pricam sto ima decu! Nije to za nju.

Nego Ljubo, kakve su rakcije u Udrugi povodom ovih neverovatnih najava Cecinog koncerta?
El se štampaju parole za prosvjed?
![]()

Ruzica se bar pristojno ponasa, oblaci i ne daje povoda za takve traceve. Ni iz daleka. A za ovu je i gospodja.
О па има прозападних интелектуалаца који се и на то ложе али је то ствар патологије.Ма да пре него што се Цеца појавила омладина је слушала Вагнера и читала Канта.
Шта је теби Цеца урадила??
О па има прозападних интелектуалаца који се и на то ложе али је то ствар патологије.
eo]
Нек си ти жива и здрава.