- Poruka
- 22.671
Само немате где да сместите толике поклонике.
Uvijek se nađe mjesta.
U Čavoglavama recimo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само немате где да сместите толике поклонике.

Al sa ustaskim repertoarom.
А као продавац билета или редар?
fenomen je taj turski melos(turbofolk)...

Nije mi fah.
Pišu i naši mediji o Bollywoodu, pa to ne znači da se nekome sviđaju njihovi filmovi.![]()

Па нека куна на скромну мировину ти не би добро дошла?

Ceca ima par stvari koje prolaze kad si dibiduz pjan i to je to.![]()
Otkud ti ideja da sam ja u mirovini?![]()
Ne bih baš bio voljan prisustvovati tom happeningu.![]()

Било би заиста лепо мада мислим да је у питању дезинформација.......Не верујем да би Цеца пристала да прева у Рватској иако је оданде толико зову.
Ne znam na što misliš.
U Hrvatskoj Thompson više ne pjeva ustaške pjesme.
Nije na mestu sto se bunite zbog Cece , kad moze ovde Severina i Tereza i ostali iz Hrvatske sto ne bi mogla ona u Zagrebu. Ljudi pa vi pomesaste politiku i zabavu a to nikako nije isto.
Nisam Cecin fan jer ne slusam tu vrstu muzike ali je ona sigurno najveca zvezda kod nas i vrlo je popularna to je fakat.Posto danasnja omladina u vecini slucajeva voli tu vrstu muzike
nije nista cudno da isto i u HR slusaju isto. Sve mi ovo lici na to da ste zaboravili da smo mi i Hrvati vrlo slicni makar po jeziku i muzici o kojoj se ovde radi.Druga je stvar medjusobni odnosi
dve drzave i politicki animozitet jednih prema drugima.
Било би заиста лепо мада мислим да је у питању дезинформација.......Не верујем да би Цеца пристала да прева у Рватској иако је оданде толико зову.
Sto da ne peva?
Pa ona sve radi za pare.
Sta mislis da su njeni menadzeri budale pa neznaju da bi imala mnogo posetilaca na koncertu. Nista oni ne rade u prazno , znaju oni kako se uzima lova isto kao i Severinini menadzeri i ostalih iz iste fele.
Da bre, a do juce se "klela" u SrBstvo i izigravala "ratnikovu zenu"!
Sta mislis da su njeni menadzeri budale pa neznaju da bi imala mnogo posetilaca na koncertu. Nista oni ne rade u prazno , znaju oni kako se uzima lova isto kao i Severinini menadzeri i ostalih iz iste fele.