..čaura..

Mmmmmmm
Meni nema nista lepse nego voznja motorom:)
Najvise volim kada dodjes do neke brzine kad vise ne cujes ni motor,ni saobracaj,samo vetar...
Ali ipak ne razumem kako neko moze da se vozi bez kacige,ja ni bez kozne jakne ne sedam,rukavice,kad idemo negde duze stavim i pojas za bubrege...Nije mi ni to izivljavanje na zadnjem tocku zanimljivo.Al mi je mnogo zanimljiv taj osecaj slobodne na motoru.
Meni je to bas uzivanje,a i u vozaca imam apslosutno poverenje:)
Bas mi to nedostaje,a ovo je najlepsi motor na svetu na kojem se vozimoooooo

P.S. svaka cast ako neka zena moze da vozi ovakav motor,ja to u zivotu ne bih mogla

Onaj ko je neodgovoran može :rumenko: A ja kreten još em što mi na pamet nije palo što nemam kacigu, ono nema je ni on pa kao šta fali...em što kažeš, nemam poverenja u lika jer ga ne poznajem...Al eto mlados' ludos' :mrgreen: Šta je hteo da postigne tim vozikanjem na zadnjem točku :think: , valjda kao on je frajer... Ju ju kad se samo setim kad sam ispričala sadašnjem mužu a tadašnjem momku kad sam se vratila šta sam radila, malo me nije ubio! :whistling:
 
ja sma se vozila na motoru auto putem... i opekla sam nogu...
:(

a ovo z akopanje asovom...hm...iako mi baba zivi u selu ni motiku ni asov nisam uzela u ruke..osim d ajoj donesem..:rumenka:

mogla bih malo time da se pozabavim...i neko pominej biljke..pa ni to nisam cuvala..a ni zivotinju...

a ja sam za prvi maj prvi put kosila u zivotu..sa sve onom kosom..posledica te moje aktivnosti je zulj nevidjenih razmera na palcu koji jos uvek puca i krvari...i onda sam dosla do folirantskog zakljucka kako sam skroz urbana i kako nista od svega toga nije za mene:rumenka:
 
a ja sam za prvi maj prvi put kosila u zivotu..sa sve onom kosom..posledica te moje aktivnosti je zulj nevidjenih razmera na palcu koji jos uvek puca i krvari...i onda sam dosla do folirantskog zakljucka kako sam skroz urbana i kako nista od svega toga nije za mene:rumenka:

Pa i ja sam...ja sma eventualno mogla da odnesem nesto na mesto zlocina..d astojim malo...i da gledam kako cu da pobegnem...:zper:

Normalno nikad nije nikom palo na pamet da me tera nesto da radim....a svima bilo smesno kako pokusavam da se izvucem....
 
..kada ste poslednji put uradili nešto po prvi put? :)

..da li ste se učaurili i nemate volje i vremena,
ili smatrate da ste probali sve vredno probavanja,
ili vas je sramota jer se "mator konj ne uči novim trikovima"? :)

..letos smo, ničim izazvani, prvi put otišli na kuglanje..
..od tad mi se vrzmaju ovakve misli po glavi,
narochito dok blaženo lečim upalu mišića posle istog, svakog vikenda.. :lol:

Bila skoro u drugom gradu po prvi put, prvi put bila na nečijoj veridbi gde su sasvim drugačiji običaji nego tamo gde ja živim, po prvi put se pakovala na brzaka (jer ja volim sve lepo natanane i isplanirano), pila pvi put koktel, po prvi put imam takvu malu kornjačicu...Dosta toga ima.
Nisam nikada učaurena, samo nekada nisam odvažna da probam nešto novo, ali kada skupim hrabrsoti, sve što želim i što mislim da će mi prijati, ja probam.
Mislim da sve što sam probala, jeste bilo vredno i da jeste i sve ono što planiram u budućnosti kao nešto opet po prvi put...
Nikada nije kasno, jer život je samo jedan i za dobre stvari nikada nije kasno a za loše je uvek rano. :heart:
 

Back
Top