..čaura..

Ja se dogovorila sinoc sa drugaricom da idemo na latino plesove - prvi putu zivotu cu to da zaigram iako sebe smatram ritmicnom osobom.

Sešcu i u auto uskoro - prvi put .
Zaposlicu se nadam se uskoro - prvi put od kad imam porodicu i dete .

."

Nista od navedenog nisam uradila :roll:

..kako stojite sa avanturizmom ovih dana? :)
..ja cu samo da :rumenko: .. :(

Eto kako stojimo. :besna:

ja sam iz moje caure izasla i vise se tamo ne vracam :lol:
shvatila sam sta mi je nedostajalo tamo - putovanja. sad kad znam sta mi treba, putujem cim se ukaze prilika... a trudim se da se ukaze bar jednom mesecno. nista mi drugo ne treba, najsrecnija sam kad mi je ranac na ledjima :)

borim se da izadjem iz čaure ili bar verujem da se borim
i teško je bre, mnogo je teško, donesem nekada odluke koje će me dovesti do "isčaurenja", al samo donesem odluke

Eeee, child dje me nadje :D
Ja obozavam izazove i avanture svake vrste. Poslednje cime mogu da se pohvalim je da sam vozila poni bicikl 8km po peskovitoj stazi u Deliblatu za prvomajske praznike :) Naucila sam da skijam u 33 godini zivota, sad vozim ko Fandjo. Pokusala sam sa rolerima i slomila zglob :sad2:
Pokusavam da nateram dragog da upisemo skolu plesa - nece, pa nece :roll:
Ali zato oberucke prihvata sex na na stenama na Hvaru :zper:
Zaista volim nova iskustva i adrenalin svake vrste, sve nesto mis'im, zivot te i ovako i onako samelje monotonijom, pa ako ti se ukaze prilika iskoristi je!

Prvi put u životu posadila cveće u žardinjere. Jer su me naterali. A volem, al ne umem i nisam nešto zainteresovana da se bakćem time. Volim da mi je lepo, ali da neko drugi to priredi.
Ček, setiću se još nečeg...:think:

Pa u stvari svašta nešto jer imam klinca koji nema bolje društvo od mene...
Onda moram da pravim masku sa likom Miki Mausa, da igram fudbal (a ne podnosim ga), da se klackam (to nije prvi put, ali nisam sela na klackalicu više od dva'es godina)...
Podmladila me deca. Mada, nije teško žabu u vodu naterati. :lol:

a ja za vikend vozila motor....zjuuuuu...ali onaj bas bas motor ne neki prdavac.....prvo sam bila uplasena i bojala se grozno..i vristala:rumenko:, imala problem sa ravnotezom..ajme to je zivotinja,,,ali sam se posle jedno sat vremena ipak malo opustila...e zene..al je dobar osecaj:D:super:
ps i pala sam samo dva puta i to ne dok sam vozila:zcepanje:

a ja za vikend vozila motor....zjuuuuu...ali onaj bas bas motor ne neki prdavac.....prvo sam bila uplasena i bojala se grozno..i vristala:rumenko:, imala problem sa ravnotezom..ajme to je zivotinja,,,ali sam se posle jedno sat vremena ipak malo opustila...e zene..al je dobar osecaj:D:super:
ps i pala sam samo dva puta i to ne dok sam vozila:zcepanje:

ja ne smem ni da sednem na motor..strah je ipak jaci...bez obzira na vetar u kosi :lol:

Ja sela...pre nekih godinu ipo, dve...I to s potpuno nepoznatim likom...Na velikom, brzom motoru...Volela bih da kažem tačno koji je al nisam zpamtila :rumenko: Iako sam mu rekla da se nikad nisam vozila na tim velikim čovek je posle 5 min vožnje se popeo na zadnji točak i tako me vozio par minuta! Sve nakon toga mi došlo ko bicikl!Nisam imala kacigu i lagana sam tako da mi bila frka jer sam se pomalo odvajala od sica, al više se tripovala da ću odleteti neg što zaista jesam...I tako se ja vozila dobrih pola sata...Bilo je malo jezivo al s druge strane do j!

Napravila sam prijateljima kameni putić u bašti - dva dana sam kopala, skupljala kamenje, i redjala. I pila pivo :rumenko: Tako da sam se, prvi put u 38 godini života, upoznala sa ašovom. I sve vreme sam mislila kako u filmovima iskopaju onu rupu za leš (tri metra duboku) očas posla... kakva prevara!

ja sma se vozila na motoru auto putem... i opekla sam nogu...
:(

a ovo z akopanje asovom...hm...iako mi baba zivi u selu ni motiku ni asov nisam uzela u ruke..osim d ajoj donesem..:rumenka:

mogla bih malo time da se pozabavim...i neko pominej biljke..pa ni to nisam cuvala..a ni zivotinju...

..kada ste poslednji put uradili nešto po prvi put? :)

..da li ste se učaurili i nemate volje i vremena,
ili smatrate da ste probali sve vredno probavanja,

ili vas je sramota jer se "mator konj ne uči novim trikovima"? :)

..letos smo, ničim izazvani, prvi put otišli na kuglanje..
..od tad mi se vrzmaju ovakve misli po glavi,
narochito dok blaženo lečim upalu mišića posle istog, svakog vikenda.. :lol:

Mi smo skroz učaureni... i ma koliko ja to volela... volim i da probavam nove stvari... ali volje ič nemam... ni za redovne a ne vanredne stvari...:neutral:

Ja sela...pre nekih godinu ipo, dve...I to s potpuno nepoznatim likom...Na velikom, brzom motoru...Volela bih da kažem tačno koji je al nisam zpamtila :rumenko: Iako sam mu rekla da se nikad nisam vozila na tim velikim čovek je posle 5 min vožnje se popeo na zadnji točak i tako me vozio par minuta! Sve nakon toga mi došlo ko bicikl!Nisam imala kacigu i lagana sam tako da mi bila frka jer sam se pomalo odvajala od sica, al više se tripovala da ću odleteti neg što zaista jesam...I tako se ja vozila dobrih pola sata...Bilo je malo jezivo al s druge strane do j!

Mmmmmmm
Meni nema nista lepse nego voznja motorom:)
Najvise volim kada dodjes do neke brzine kad vise ne cujes ni motor,ni saobracaj,samo vetar...
Ali ipak ne razumem kako neko moze da se vozi bez kacige,ja ni bez kozne jakne ne sedam,rukavice,kad idemo negde duze stavim i pojas za bubrege...Nije mi ni to izivljavanje na zadnjem tocku zanimljivo.Al mi je mnogo zanimljiv taj osecaj slobodne na motoru.
Meni je to bas uzivanje,a i u vozaca imam apslosutno poverenje:)
Bas mi to nedostaje,a ovo je najlepsi motor na svetu na kojem se vozimoooooo

P.S. svaka cast ako neka zena moze da vozi ovakav motor,ja to u zivotu ne bih mogla

Meni je prošla godina bila iskakanje iz svih okvira.
Raskidi, rad na moru, samovanje! :D, puno planinarenja, pešačenja i vožnji bajsom, kao i putovanja...
Stalno sam bila u pokretu i putovala.

Ove godine je sve nešto mnogo mirnije i ne dopada mi se, realno, al' eto...
Trenutno stvari stagniraju.
Nadam se da će uskoro doći kraj ovom periodu, a onda ćemo videti za dalje..

Trgla sam se iz caure, i uradila neke nove stvari po prvi put
Kao sto sam vec pisala, to su faze kod mene koje se smenjuju, i hvala Bogu da je tako

Sad mi svakako vise prija ova faza neceg novog

Back