gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
greskasve u svoje vreme...

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
greskasve u svoje vreme...
greska![]()
..kada ste poslednji put uradili nešto po prvi put?
..da li ste se učaurili i nemate volje i vremena,
ili smatrate da ste probali sve vredno probavanja,
ili vas je sramota jer se "mator konj ne uči novim trikovima"?
..letos smo, ničim izazvani, prvi put otišli na kuglanje..
..od tad mi se vrzmaju ovakve misli po glavi,
narochito dok blaženo lečim upalu mišića posle istog, svakog vikenda..![]()
Sa ovim se slazem. Mislila sam na situaciju kada nesto zelis da uradis ali se ustrucavas zato sto nije vreme.Pa, nije greska...barem meni...neke stvari koje sam radila sa 15 i sada nemaju istu car i ne dozivljavam ih isto...
Sa ovim se slazem. Mislila sam na situaciju kada nesto zelis da uradis ali se ustrucavas zato sto nije vreme.
Е, премесец дана сам први пут у животу купила себи саксију са цвећем.![]()
Trebalo je mnogo ranije i mnogo vise...Biljke su divna bica...![]()
Е, код мене све цркава док си реко ситни кекс...![]()
Moja tetka ima terasu punu cveća u saksijama - čim joj crkne, ona baci i kupi novoI kao, voli biljke
Ni ja ne mogu da se setim ničeg novog... osim ako se računa upoznavanje sa zakonimaPočela sam da čitam zakone u vezi poreza, zdravstvenog osiguranja, penzije i slično... ovo nekome liči na mali korak, ali za mene je od istorijskog značaja... Ja i zakoni, to su dve nespojive stvari. Posle toga ću se posvetiti proučavanju cash flow-a, dividendi i ostalih misterioznih, zabrinjavajućih i zastrašujućih termina.
А ја вас читам и и даље думам шта сам то скоро урадила по први пут....и ништа не изналазим!
Биће да сам свашта радила у животу и да није остало нешто што бих желела, а нисам!
Пре једно 4 године села сам први (и једини) пут на хали-гали.И после прележала цело поподне због мучнине и вртоглавице.
![]()
Пре 3 године сам почела добровољно да дајем крв, и од тада то редовно радим...
То је једино што ми пада на памет....
Е, премесец дана сам први пут у животу купила себи саксију са цвећем.![]()
idealni uslovi za kaktus?Ааа, тооо!
Е, код мене све цркава док си реко ситни кекс...Нисам ни стигла да развијем љубав према биљкам кад је ваздух јако сув и јако топао због централног грејања...а нема нарочито много светла...
![]()
Не сјећам се..kada ste poslednji put uradili nešto po prvi put?![]()