..čaura..

svasta radim prvi put upravo sada...
non stop radim nesto prvi put....

mozda sam se skoro prvi put izvinila i javno priznala svoju gresku...
mozda sam prvi put pozelela da neki svoj prosperitet zrtvujem radi zelje nekog drugog..

bandzi, klizanje, salsa, roleri...sve je deja vu...

ustvari sam najvise novis stvari probala u zadnje 3 godine..toliko ishitrenih i ludih odluka sam donela...i toliko toga sam probala i pozelela...i skoro sve mis e izpunilo....e sad....mislim da imam kompleks madam bovary... :(

Pa, nije greska...barem meni...neke stvari koje sam radila sa 15 i sada nemaju istu car i ne dozivljavam ih isto...nije to to...sto ne znaci da stvari koje prvi put radis moraju obavezno da imaju starosnu granicu i ogranicenje...Cak za neke stvari nije potrebno vreme vec situacija...a dobre situacije se ne namestaju tako cesto...

Sa druge strane, meni je puno srce kad vidim bake i deke koji napune GSP i poubijaju ostale putnike svojim stapovima i rancima i idu na Popovicu na pesacenje....:worth:...meni je fantasticno, ali oni su u manjini...i nekako, prirodno i normalno mi je da uzivaju u tome i brinu o svom zdravlju i u tim godina...ja na to gledam sa postovanjem...Ali da njih iste vidim svakog vikenda od 23-05 u nekom klubu ne bih tako mislila...deluje mi izvestaceno sa ogromnim procentom verovatnoce da ce neko od njih da se upokoji na mestu...To mi ne ide...a opet mi je super kad ih vidim u njihovom " prirodnom " okruzenju, na nekom penzionerskom sastanku, igranci i sl., kako plesu...to mi je ok...To je njihovo prirodno stanje, prirodno okruzenje gde su oni mozda ili sigurno upali u ucmalost, ali poneka iskra neceg drugacijeg i novog ozari i njih...

Ovom prilikom, pozdravljam moju baku koja sad sigurno kuva rucak u 82-oj ...:heart: :mrgreen:

..kada ste poslednji put uradili nešto po prvi put? :)

..da li ste se učaurili i nemate volje i vremena,
ili smatrate da ste probali sve vredno probavanja,
ili vas je sramota jer se "mator konj ne uči novim trikovima"? :)

..letos smo, ničim izazvani, prvi put otišli na kuglanje..
..od tad mi se vrzmaju ovakve misli po glavi,
narochito dok blaženo lečim upalu mišića posle istog, svakog vikenda.. :lol:

Zimus sam prvi put bila crvenokosa(ona vatreno crvena)....fala Bogu nisam vise :mrgreen:

Sa ovim se slazem. Mislila sam na situaciju kada nesto zelis da uradis ali se ustrucavas zato sto nije vreme.

Ne znam da li sam nesto propustila u tim tinejdz godinama...

Nisam bezala iz skole...samo me ponekad mrzelo da idem...kad mi se spava...pa ne odem..ostanem da spavam...

Nisam farbala kosu u ljubicsato....

I to je to....Uh bre..pa ja stvarno nema sta da zalim za propustenim prilikama..meni zivot jeste bio dinamican....i jos uvek jeee...:confused:

A treba da se udam....:zper:

А ја вас читам и и даље думам шта сам то скоро урадила по први пут....и ништа не изналазим! :confused:
Биће да сам свашта радила у животу и да није остало нешто што бих желела, а нисам! :(

Пре једно 4 године села сам први (и једини) пут на хали-гали. :sad2: И после прележала цело поподне због мучнине и вртоглавице.:( :lol:

Пре 3 године сам почела добровољно да дајем крв, и од тада то редовно радим...

То је једино што ми пада на памет....:confused:

Е, премесец дана сам први пут у животу купила себи саксију са цвећем. :D

Trebalo je mnogo ranije i mnogo vise...Biljke su divna bica...:)

Ааа, тооо! :zcepanje:

Е, код мене све цркава док си реко ситни кекс... :mrgreen: Нисам ни стигла да развијем љубав према биљкам кад је ваздух јако сув и јако топао због централног грејања...а нема нарочито много светла...:confused:

Једино цвеће које имам (сад већ расађено у неких 6-7 саксијица) је неко зелено лишће што сам пре 8 година добила (у чаши од јогурта) за Осми март - и то од највећег проблема у школи са којим нико није знао да изађе на крај! :lol: Ваљда зато што је од њега - једино то цвеће опстаје све ове године, и бокори се... Све остало је у међувремену долазило и сушило се...а сад сам први пут купила сама себи неку пузавицу - па нек цркне, ако мора, али свиђа ми се док траје! :D

(Извињавам се за офтопик! ;))

Е, код мене све цркава док си реко ситни кекс... :mrgreen:

Moja tetka ima terasu punu cveća u saksijama - čim joj crkne, ona baci i kupi novo :lol: I kao, voli biljke :)

Ni ja ne mogu da se setim ničeg novog... osim ako se računa upoznavanje sa zakonima :) Počela sam da čitam zakone u vezi poreza, zdravstvenog osiguranja, penzije i slično... ovo nekome liči na mali korak, ali za mene je od istorijskog značaja... Ja i zakoni, to su dve nespojive stvari. Posle toga ću se posvetiti proučavanju cash flow-a, dividendi i ostalih misterioznih, zabrinjavajućih i zastrašujućih termina.

Moja tetka ima terasu punu cveća u saksijama - čim joj crkne, ona baci i kupi novo :lol: I kao, voli biljke :)

Ni ja ne mogu da se setim ničeg novog... osim ako se računa upoznavanje sa zakonima :) Počela sam da čitam zakone u vezi poreza, zdravstvenog osiguranja, penzije i slično... ovo nekome liči na mali korak, ali za mene je od istorijskog značaja... Ja i zakoni, to su dve nespojive stvari. Posle toga ću se posvetiti proučavanju cash flow-a, dividendi i ostalih misterioznih, zabrinjavajućih i zastrašujućih termina.

kako mislish crkne?
maticna plocha or vot?

letos sam išao sam kurs ronjAnja sa sve bocama..i to za velike pare
nedavno sam spremio svoju prvu proju sa sirom....
brate, pa i oženio sam se....po prvi put....pa misim, kućeš fiše, aman...
da l sam još nešto...od mene dosta....

А ја вас читам и и даље думам шта сам то скоро урадила по први пут....и ништа не изналазим! :confused:
Биће да сам свашта радила у животу и да није остало нешто што бих желела, а нисам! :(

Пре једно 4 године села сам први (и једини) пут на хали-гали. :sad2: И после прележала цело поподне због мучнине и вртоглавице.:( :lol:

Пре 3 године сам почела добровољно да дајем крв, и од тада то редовно радим...

То је једино што ми пада на памет....:confused:

Е, премесец дана сам први пут у животу купила себи саксију са цвећем. :D

Ajde Helence, ucini sebi nesto dobro...aeae!

Ja imam mnogo ideja i predloga...

znam sta boh bas volela, da naucim da skijam...i da zivim u spaniji! a stalno me nekako zaobilazi ta spanija...i da se ofarbam u ljubicasto..roze..pink...samo ne znam kad cu to...mozda kad budem trudna...pa se vadim na hormone...

Скијала сам се, фала на питању, и немам више жељу (завршила сам с носем забоденим у снег, и исто поподне решила да је моја скијашка каријера завршена). :mrgreen::lol: Љубичасто ми се не свиђа. :confused: Дај неки други предлог, а да није живот у Шпанији....неизводљиво је! ;)

Стварно не знам шта још има да бих волела а да нисам већ пробала....:confused:
Мислим, чиним ја себи добре ствари, колико је то у мојој моћи.....али све је ''већ виђено''.

Ааа, тооо! :zcepanje:
Е, код мене све цркава док си реко ситни кекс... :mrgreen: Нисам ни стигла да развијем љубав према биљкам кад је ваздух јако сув и јако топао због централног грејања...а нема нарочито много светла...:confused:
idealni uslovi za kaktus?

Interesantna tema, stvarno da se zamislim....
Sad nesto razmisljam sta sam to skoro uradila prvi put, ali mi malo toga pada na pamet.
E da, isla sam prvi put na seriju masaza, eto...
Pre koju godinu sam po prvi put isla u streljanu, bilo mi je bas super.
Volela bih i da idem na kuglanje, nikad nisam, mada mi svi kazu da nema sanse da ja obujem one njihove cipele. Dzaba ih ubedjujem da mogu, nisam bas toliko gadljiva, obucu dva para carapa :-)

A ono sto bih volela, ali ne znam da li cu ikad odraditi:
- skakanje padobranom
- bandzi

Back