Časopis Bravo

Kad sam bila klinka kupovali smo nemacki Bravo, iako nismo razumeli ni jednu jedinu rec... :lol: Secam se fenomenalnih postera, nalepnica, tatoo-a i svasta nesto su davali na poklon. Ovu nasu verziju nisam ni imala zelju da prelistam... da se ne razocaram... i ne pokvarim uspomene...

Da, i ja sam takođe kupovala taj nemački Bravo, obožavala sam ga. Stvarno je bio dobar. :)

Sadasnji Bravo je veliko sranje, stalno pisu o komercijalnim pevacima/pevacicama/filmovima/serijama/glumcima/glumicama... Svaki broj je isti. Stalno Hannah Montana,Twilight..pre je bilo stalno o Britney,RBD,Tokio Hotel i te gluposti. Za mene vise nema svrhe kupovati Bravo, nista pametno u njemu nema!

Ma, daj, kakav bravo . . .Bas mene briga sta je danas jela Britni Spirs . . .I obukla Paris Hilton . .. I sta je in a sta out . . .Takvo zatupljivanje mi zaista u zivotu nije potrebno . . . Uopste nemam lepo misljenje o tom casopisu . . .Politikin zabavnik je, za razliku od ovoga, casopis koji zaista nesto i vredi . . .

Ja redovno kupujem BRAVO, i onaj FOTO STORY i jos mnogo toga, same izmisljotine, oni likovi, pa neke vesti, sve je to TAAKO preuvelicano! Ali, pored svega toga, sa nestrpljenjem ocekujem svaki novi broj. Pozdrav!! :DD

Bravo je sranje...kako neko uopšte može to da čita i baca pare na te gluposti?
Muka mi je kad vidim da promovišu ono emo sranje u najgorem obliku...bukvalno kažu: "ošišajte se tako da vam jedan deo kose bude duži od drugog i ofarbajte se što šarenije možete,izbušite se,šminkajte tamno,oblačite crno i plačite stalno,sečite se slobodno...to je in...budite u trendu!...brojite kapi krvi do sledećeg broja"...kretenizam...
nemojte to da čitate...

jel zna neko mejl bravo casopisa?hvala:think:

Sadasnji Bravo je veliko sranje, stalno pisu o komercijalnim pevacima/pevacicama/filmovima/serijama/glumcima/glumicama... Svaki broj je isti. Stalno Hannah Montana,Twilight..pre je bilo stalno o Britney,RBD,Tokio Hotel i te gluposti. Za mene vise nema svrhe kupovati Bravo, nista pametno u njemu nema!
Potpuno se slazem sa tobom....pre sam kupovao skoro svaki broj,a sad se ne secam kad sam ga zadnji put kupio...

U potpunosti se slazem, BRAVO je ranije bio bolji mnogo bolji, cak sam ga i kupovao redovno, i jos uvek ga cuvam, danas BRAVO je glupost obicna.

Ko jos cita casopise???????Bolje citajte stripove!!!!!!!!!!!

Ja sam za oba. I još knjige pride.

Bio mi je zabavan u periodu ulaska u pubertet, ali ne prođe mnogo da shvatiš da je samo za taj period i dobar. Čini mi se da Bravo ima prilično veliki uticaj na našu mladež. E sada, koliko je to dobro znaju svi koji su ga barem jednom prelistali. Drugim rečima, on ih itekako degradira. Mislim da deca u Nemačkoj (odakle inače i potiče ovaj časopis) ipak odrastaju u nešto drugačijem okruženju nego naša...

Pisala sam skoro jedan tekst za Bravo ali na kraju nisam ni kupila časopis da vidim kako je ispalo ;)
Šta bi po vašem mišljenju trebalo promeniti da bi časopis bio bolji? Ne pišem redovno za Bravo ali sam zaposlena u kompaniji koja ga štampa pa bih volela da čujem (i prenesem) korisne sugestije :D

Pisala sam skoro jedan tekst za Bravo ali na kraju nisam ni kupila časopis da vidim kako je ispalo ;)
Šta bi po vašem mišljenju trebalo promeniti da bi časopis bio bolji? Ne pišem redovno za Bravo ali sam zaposlena u kompaniji koja ga štampa pa bih volela da čujem (i prenesem) korisne sugestije :D

Posla preko glave.
Upravo sam ga kupila i ne mogu da prezalim 50 dinara i 8 min zivota.
Ako klinke interesuje "kako se osvetiti bivsem decku" i to na cak "10 nacina" i tako postati "kul", kako Jessica Simpson "placa svoju cenu lepote" i kako smuvati "raka" (hor.znak), go for it!

Posla preko glave.
Upravo sam ga kupila i ne mogu da prezalim 50 dinara i 8 min zivota.
Ako klinke interesuje "kako se osvetiti bivsem decku" i to na cak "10 nacina" i tako postati "kul", kako Jessica Simpson "placa svoju cenu lepote" i kako smuvati "raka" (hor.znak), go for it!

Uuuu koje gluposti! Ne kupujem to pa nisam ni znala da o tome pišu! :roll:
Ne vidim čemu uplitanje horoskopa i saveta o muško-ženskim odnosima u teen magazin. Ovo prvo je čista glupost i verovatno te tekstove skidaju sa neta i prevode a ovo drugo je totalno neprimenljivo u praksi kao i oni saveti što se često mogu naći u časopisima tog tipa.
A mogli bi da ubace toliko toga - bendove, svirke, vesti iz sveta filma i muzike, korisne savete vezane za izgled, frizure itd, eventualno i neki modni deo ... a oni pišu gluposti :roll: :dash:

Back