ColevicLjiljana
Početnik
- Poruka
- 5
Ja citam i Ok casopis,extra je!ja citam BRAVO,ali citam, i jos mnogo casopisa... :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja citam i Ok casopis,extra je!ja citam BRAVO,ali citam, i jos mnogo casopisa... :-)
Slazem se!Ok je zakon!!!
Kad sam bila klinka kupovali smo nemacki Bravo, iako nismo razumeli ni jednu jedinu rec...Secam se fenomenalnih postera, nalepnica, tatoo-a i svasta nesto su davali na poklon. Ovu nasu verziju nisam ni imala zelju da prelistam... da se ne razocaram... i ne pokvarim uspomene...
Da li citate BRAVO???
komentarisite njegov sadrzaj (rubrike,testove,postere&co)...
Meni je on jedan od omiljenih mada najvishe volim OK!!!:-)
Bravo je sranje...kako neko uopšte može to da čita i baca pare na te gluposti?
Muka mi je kad vidim da promovišu ono emo sranje u najgorem obliku...bukvalno kažu: "ošišajte se tako da vam jedan deo kose bude duži od drugog i ofarbajte se što šarenije možete,izbušite se,šminkajte tamno,oblačite crno i plačite stalno,sečite se slobodno...to je in...budite u trendu!...brojite kapi krvi do sledećeg broja"...kretenizam...
nemojte to da čitate...
Potpuno se slazem sa tobom....pre sam kupovao skoro svaki broj,a sad se ne secam kad sam ga zadnji put kupio...Sadasnji Bravo je veliko sranje, stalno pisu o komercijalnim pevacima/pevacicama/filmovima/serijama/glumcima/glumicama... Svaki broj je isti. Stalno Hannah Montana,Twilight..pre je bilo stalno o Britney,RBD,Tokio Hotel i te gluposti. Za mene vise nema svrhe kupovati Bravo, nista pametno u njemu nema!
Sadasnji Bravo je veliko sranje, stalno pisu o komercijalnim pevacima/pevacicama/filmovima/serijama/glumcima/glumicama... Svaki broj je isti. Stalno Hannah Montana,Twilight..pre je bilo stalno o Britney,RBD,Tokio Hotel i te gluposti. Za mene vise nema svrhe kupovati Bravo, nista pametno u njemu nema!
Ko jos cita casopise???????Bolje citajte stripove!!!!!!!!!!!
Pisala sam skoro jedan tekst za Bravo ali na kraju nisam ni kupila časopis da vidim kako je ispalo
Šta bi po vašem mišljenju trebalo promeniti da bi časopis bio bolji? Ne pišem redovno za Bravo ali sam zaposlena u kompaniji koja ga štampa pa bih volela da čujem (i prenesem) korisne sugestije![]()
Posla preko glave.
Upravo sam ga kupila i ne mogu da prezalim 50 dinara i 8 min zivota.
Ako klinke interesuje "kako se osvetiti bivsem decku" i to na cak "10 nacina" i tako postati "kul", kako Jessica Simpson "placa svoju cenu lepote" i kako smuvati "raka" (hor.znak), go for it!