Časopis Bravo

LoL
Znaci ja to sr**je kupujem od 3. broja ^_^
LoL, ono sto se uglavnom pojavljuje u njima za TH uvek uzmem, horoskop, viceve, mail & EXIT rubriku uvek pocitam. Ostalo bacim :D
Takodje uvek se pojavi neki ban d koji volim (Gunsi, Bulletsi :)) pa i to uzmem, neki put izadje neki ql poster pa i to zgrabim, a s ostalim papirima brisem doope :lol:

ne znam koje budale uredjuju tu glupsot ...majmuni pisali o slayeru i napsiali da im je christ illusion najbolji albumi da su tRash metal,,mesto thrash...debili nisam niakd kupo to samo sam pogledo par put...glupost ziva debilizam na vrhu

Bravo i ostali pomenuti casopisi su ciste gluposti! Umesto da deca lepo uzmu da citaju knjige, oni citaju sta je in a sta je out!!! Umesto da se malo neko obrazuje ovde svi citaju ,,kako se poljubiti a ne izvalaviti ga". STRASNO!!! Ti tekstovi automatski prave debile od dece. Mogla bih da ih pljujem od jutra do sutra. Pisu nam o nekim tamo poznatim licnostima, stvaraju deci neke idole koji uopste ne bi trebalo da budu idoli, stvaraju neke ,,imidze" seci vene i da ne nabrajam dalje. uzas

Ови из ''BRАVO''-а су толико утриповани да им је сајт као пун информација (који год конкурс да објаве, увек напишу: ''Све додатне информације можете добити на нашем сајту'' ) , а колико се ја разумем у сајтове, оно што зову сајтом није уопште сајт, већ једна страница сајта svet.co.yu !
Узгред, уверите се и сами: http://www.svet.co.yu/?state=2&izdanje=25

Izasao je novi broj BRAVO-a!
Sadrzaj izmedju ostalog

Poster
-Tokio Hotel
-Madonna
-Indiana Jones
-Cristiano Ronaldo

Stars
Zac&Vanessa - Ponovo u srecnoj vezi?
Rihanna&Chris Brown
Wentworth Miller: Nemam vremena za devojke
Beyonce&Jay-Z: It's party time

Meet&Greet
Karte za koncert RBD u BGD-u

[Una];6868947:
i sad ga ima na nemačkom, i isti je kao naš... glupost... :confused:

Glup je verovatno zato što je i muzika danas takva...nemaš danas šta pametno i da napišeš već se izbacuju neki mega extra posteri nekakvih balavandera koji su do juče držali prst u dupetu i na usta pravili balončiće a sada su svetske zvezde:stink:

Back