Čarape koje su hit ovog proleća

U pitanju su crne najlon dokolenke, a za njihov povratak zaslužan je dizajner Đžon Galiano.
Nedavno održana revija brenda "Maison Margiela" napravila je pometnju na modnoj sceni s obzirom na to da smo svedočili grandioznom povratku visoke mode i nadrealističkog izraza koji neguje praktičnost i oslanja se isključivo na dramaturški prikaz realnosti.
Crne najlon dokolenke uveliko su neizostavan element svakodnevne odeće, a sa čime ih kombinujemo? Izbor je... pa, širok. Mokasine? Može. Patike?

Na sve može :lol:
Pogledajte prilog 1502982Pogledajte prilog 1502983
moda sve gora i gora...............valjda prati trend ljudske psihe.
Odsustvo ukusa, osecaja za estetiku, harmoniju oblika i boja, kreacije................ko je kriv za to?
 
ali ne treba pamiciti. Ono sto se prezentira na modnim revijama nema veze sa psihom publike vec sa psihom modnog kreatora.
Kako su Pikasova dela oznacena kao vrhunska (od strane "elita" koje uglavnom nemaju nikakvig stila, ukusa, talenta, znanja...........) , pomodarska i kada ce svaki skorojevic platiti 20 miliona dolara za dve linije na Pikasovom platnu, tako je "elita" na nivo bozanstva postavila i , naprimer, psihopatu Lagerfelda, cije se psihopatske deformacije identifikuju na dizajnu garderobe.

Obucite nesto od garderobe poznatih modnih dizajnera........svako ce vam se smejati..........sve dok im ne pokazete etiketu Lagerfeld, i od tada ce vam se klanjati.

To je ovaj odvratni svet izmisljenih vrednosti , proizasao iz najbolesnijih dekadentnih umova "elite".
 
IMG_20240223_162956.jpg

Evo recimo ovako nešto bordo, ne mogu sad da nađem bolju kombinaciju brzinski
 

Back
Top