munteanu
Obećava
- Poruka
- 88
a sad i par slika sa stencima koji imaju 6 nedelja. Bilo ih je 9 al 4 su prodata pa su ostali jos ovi 5.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jao ovaj sivi je medenjak![]()
moje komšije imaju sigurno najbolju odgajivačnicu cc uzemlji pošto su i na prvenstvu u Budimpešti, na specijalki imali najlepšeg maldog pa i još 3 psa su im bila prva ili druga.
Imam proliku da ih svakodnevno gledam i da se družim.
Možda ću nekog ovim da uvredim, ali kad pročitam
Pas u kojem postoji explozivnost izuzetnog intenziteta i ukoliko dodje do situacije u kojoj treba da je pokaze, posmatrachi ostaju bez daha .. U igri dva ili vishe CC, teshko ih je pratiti okom, jer tad pokazu svu svoju gipkost i explozivnost ... kad se zatrche, ukoliko na terenu ima kakvih prepreka, (stolovi, stolice, klupe, stabla ili sl.), imate utisak da ce da se zakucaju u neku prepreku, medjutim oni u zadnjem momentku je ili zaobidju ili preskoche, pokretima dostojnim jednog geparda ...
samo pomislim na dva moj malinoa u igri i bude mi malo smešno.
Recimo da su za moj ukus (oprt nije mi namera nikoga da vređam, samo iznosim stav) malo previše tromi i nerazigrani.Nikada u trci nisu bili u stanju da prate ove moje ale a o kondiciji da ne pričam, iako je ponavljam reč o zaista vrhunskim primercima.
Sa druge strne zaista onako masivni, crni, sjajni i lepo čuvani ulivaju strahopoštovanje svojom pojavom, pa prosto i ne moraju da n adrugi način bbrane dvorište.
Sorry ako sam nekog uvredila, samo sam htela da dodam i moj stav![]()

da mogu, uzela bih ovu devojcicua sad i par slika sa stencima koji imaju 6 nedelja. Bilo ih je 9 al 4 su prodata pa su ostali jos ovi 5.![]()
![]()

jer padala je kisa) sa Maximus-om od danas 07.12.2008
ops:

Bravo za Maximusa ...
Na kraju dresure, sve ce to da izgleda mnogo bolje i mnogo ozbiljnije, ali ne zaboravi da cesh sve to morati redovno da obnavljash sa njim i tu nema popustljivosti. Mora da ima osjecaj kao da radi sa dreserom, tj. da svaki zadatak koji mu zadash i odradi. Dok ne odradi, nema pohvale i nema "gledanja kroz prste" ...
Pozdrav za tebe i studenta Maximusa ...![]()

Sretna vam Nova !!!
evo provalila sam kako se smanjuju sličice jupiiiii
Evo ovo je moj Pako, možda sam subjektivna ali mnooooogooo je lep.
Star je kao i Maximus, ali mi se čini da nije toliko visok. U kućnoj varijanti se ponaša kao kravica, ali kad idemo u šetnju onda je kao pravi gospodin pas, podigne glavu i mnogo je graciozan.

Pakov otac je Karlos, postaviću neku njegovu sličicu, a majka je Dula, nju nikad nisam videla. Mi smo Paka dobili na poklon i nije nam bila namera da se nešto posebno bavimo njime. Ali kada smo upoznali njegovu fantastičnu ličnost oduševili smo se, iako smo i ja i muž u životu imali dosta pasa, Pako je favorit, savršena ličnost i karakter. Možda bi mu trebala neka dresura jer je malo netolerantan prema drugim psima (koje ne poznaje) mada je odrastao sa našim drugim psom Ši cuom, i super se slažu (ponekad ga malo otrese jer je mnogo dosadan) ali generalno se dobro slažu.No da ne duljim... evo Karlosova sličica

Dal bi se tukli? On ipak ponekad zreži na druge pse. a kako da ga pustim da vidim šta će biti kad je on toliki? Dal bi sa ženkama bio mirniji? ?
ako uopšte upoznati psa sa nekim drugim psom i da znaš da se neće pobiti?

I tako ja pametna obrisah sve sličice jednim potezom....Baš sam haker!
Maximus je zaista prekrasan i deluje moćno, sigurno uživate s njim koliko i mi sa Pakom.
Što se tiče socijalizacije i reagovanja na druge pse Pako je kad je bio manji bio skroz OK ali sad je ipak velik i ja se ne usuđujem da ga šetam bez povoca, doduše mi imamo dvorište i šumu u blizini gde ponekad idemo da se istrčimo, tako da i nismo često u gužvi. I još jedna stvar, Pako je mnogo poslušniji kad je sam , kad je sa Lakijem u društvu to je haos, jer je laki ko muva bez glave samo juri, ne odaziva se, a sa svijih 5-6 kila vuče ko haski sanke, tako da je haos šetati ih obojicu... U dvorištu je dosta zaštitnički nastrojen i nikog ne pušta da se uhvati za ogradu, a kad je u kući može 100 ljudi da bude tu on ih samo onjuši i iskulira... Ali šta bi bilo kad bi ga odveli na neku izložbu?Dal bi se tukli? On ipak ponekad zreži na druge pse. a kako da ga pustim da vidim šta će biti kad je on toliki? Dal bi sa ženkama bio mirniji? ?
ako uopšte upoznati psa sa nekim drugim psom i da znaš da se neće pobiti?
Evo opet Karlosova sličica i jedna ja i Pako kad je on imao nešto manje od godinu dana. Nismo mu sekli uši, meni je bilo žao![]()
i na ovoj slici bas ima lepu glavu al jos je on mlad sad ce da se raskrupni kako treba, ne sumnjjam da nece biti kao Karlos! Samo sto ce imati drugaciji izgled zbog usiju. Kod mene kad sam seko usi u kuci bio je dan zalosti jer odveo sam ga zivahan i pun zivota i sav je skakao i kad sam ga doveo, doveo sam ga na rukama jer bio je pod anestezijom.... haus