Cамоубилачки чин као круна пропасти

Da nisi presao u Katolike? :)

Пустићу ти линк од светих отаца на ову тему, они су је боље и темељније објаснили.

Много мораш да учиш, ђаво одмах експлуатише незнање, баца одмах у јаку прелест.

Пустићу ти линк од светих отаца на ову тему, они су је боље и темељније објаснили.

Много мораш да учиш, ђаво одмах експлуатише незнање, баца одмах у јаку прелест.

Hvala, ne treba, samo sam pitao. :)

zasto? treba li da mrzim dobre ljude koji nikome ne smetaju, nikoga ne diraju, koji se mole svom bogu, ne namecu svoje stavove, uvek imaju po neki dobar savet, itd...

i odkud ti znas da li ja radim stvari koje su "ne po Bogu"?

Niko od nas ovde ne propoveda mrznju prema ljudima koji drugacije misle vec prema njihovim zabludama koje nisu deo njega vec zlo nametnuto pojedincu pod dejstvom djavola.

Нећеш да знаш истину а апсолутно злим појмовима?

Па та истина ти је неопходна да прогледаш, џаба напипаваш ко џорава кока у мраку незнања.

Ne uci oca kako se prave deca. :)
"Vidis trun u oku mome a brvno u svom ne vidis"

Drugarski te upozoravam, ne prezentiraj Pravoslavlje kao najgoru sektu!

"Slusaj mene, radi kako znas" :D

Ne uci oca kako se prave deca. :)
"Vidis trun u oku mome a brvno u svom ne vidis"

Drugarski te upozoravam, ne prezentiraj Pravoslavlje kao najgoru sektu!

Види братко, године су небитне за духовно очинство.

Ревноснији је оном мање ''зилотићу'' увек ''тата'', па макар имао пар деценија година мањка.

Духовно не подлеже већ влада телесном, сети се предавања 12огодишњег Исуса Христа фарисејима од 90 година.

Због тога су га и замрзели, јер је као дете био умини од њих стараца.

Види братко, године су небитне за духовно очинство.

Ревноснији је оном мање ''зилотићу'' увек ''тата'', па макар имао пар деценија година мањка.

Духовно не подлеже већ влада телесном, сети се предавања 12огодишњег Исуса Христа фарисејима од 90 година.

Због тога су га и замрзели, јер је као дете био умини од њих стараца.

Radi kako hoces, ja sam ti rekao :)
Povlacim se iz diskusije :)

Ateista odbio pomoć Crvenog krsta

ŽITIŠTE, 7. novembar 2011, (Njuz) – Neimenovani ateista iz ŽitiŠta odbio je donaciju Crvenog krsta jer nije želeo da primi pomoć od insititucije koja u nazivu sadrži hriŠćanski simbol, piŠu lokalni mediji.

crveni-krst-300x225.jpg

List „ŽitiŠte danas“ piŠe da je građanin ŽitiŠta, iako živi u jako teŠkim materijalnim uslovima, odbio da primi jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 1.000 evra jer taj novac donira Crveni krst, a iz sredstava jedne američke baptističke crkve.
Tragom informacije uspeli smo da dođemo do ovog žitelja ŽitiŠta koji je insistirao na anonimnosti. On nam je rekao da pomoć nije hteo da primi iz principa i da takav stav ima prema svim religijama.
- Sve i da se Crveni krst zove recimo Crveni polumesec ili Crvena Davidova zvezda, ja tu pomoć ne bih primio jer je princip neŠto Što je iznad svakodnevnog života. Ne verujem ni u jedno božanstvo niti u religiju, verujem samo u ateizam. Kada Crveni krst bude promenio ime, onda neka mi se obrate pa ćemo razgovarati o eventualnoj saradnji. Do tada, ostajem čvrsto pri svom stavu – rekao je ateista iz ŽitiŠta za Njuz.
ŠtaviŠe, naŠ sagovornik smatra da je oŠtećen jer zbog imena organizacije on ne može da primi preko potrebnu pomoć, te će podneti sudski zahtev da Crveni krst promeni ime kako bi pomoć mogla da mu bude dodeljena.
- Lično bih najviŠe voleo kada bi Crveni krst promenio ime u „Crveni atom“ ili „Crveni Darvin“, ali to je već na njima da odluče kako će se zvati u budućnosti. Neka se zovu i „Plava mandolina“ ako žele, samo da to ne vređa ničija osećanja, pa i nas koji verujemo u ateizam – rekao je naŠ sagovornik.
„Crveni krst“ se do sada nije zvanično izjaŠnjavao, ali je jedan član ove organizacije o zahtevu ateiste u izjavi za Njuz kratko rekao:
- Kad sam čuo, samo sam se prekrstio.
Nenad Milosavljević

Radi kako hoces, ja sam ti rekao :)
Povlacim se iz diskusije :)

Не секирај се, нећу те оптерећивати истном светитеља Православне Цркве, могао би да се узнемириш, а то ми није циљ.

Лепо узми оне соломонове приче, па их самокритички прочитај још једном, поготову како безумне убија њихова срећа.

Ни додира такође.

никако се од калема вештине и секуларизма у истини не узраста.

Џаба интелект без Бога, забагован је то оперативни систем, мора да се форматира и замени бољим.

Ovo mi izgleda kao da citiraš neku misao na engleskom provučenu kroz Google Translate. :mrgreen:

Без увреде, благодарим.
У мом вокабулару постоји амбис између девојке и девице.
Интезивна вечна мука је саставни део мога бивствовања, па те молим да се тим речником обраћаш особама другачијих схватања.
Хвала на преводу и нека је сила са тобом.,
Мир и просперитет !!!

Back