Владан ИПХ
Veoma poznat
- Poruka
- 13.429
Da nisi presao u Katolike?![]()
Пустићу ти линк од светих отаца на ову тему, они су је боље и темељније објаснили.
Много мораш да учиш, ђаво одмах експлуатише незнање, баца одмах у јаку прелест.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nisi presao u Katolike?![]()
Пустићу ти линк од светих отаца на ову тему, они су је боље и темељније објаснили.
Много мораш да учиш, ђаво одмах експлуатише незнање, баца одмах у јаку прелест.

zasto? treba li da mrzim dobre ljude koji nikome ne smetaju, nikoga ne diraju, koji se mole svom bogu, ne namecu svoje stavove, uvek imaju po neki dobar savet, itd...
i odkud ti znas da li ja radim stvari koje su "ne po Bogu"?
Hvala, ne treba, samo sam pitao.![]()
Нећеш да знаш истину а апсолутно злим појмовима?
Па та истина ти је неопходна да прогледаш, џаба напипаваш ко џорава кока у мраку незнања.

Niko od nas ovde ne propoveda mrznju prema ljudima koji drugacije misle vec prema njihovim zabludama koje nisu deo njega vec zlo nametnuto pojedincu pod dejstvom djavola.

Ne uci oca kako se prave deca.
"Vidis trun u oku mome a brvno u svom ne vidis"
Drugarski te upozoravam, ne prezentiraj Pravoslavlje kao najgoru sektu!
Devojko ne podmeci mi reci koje nisam pisao.Mada mozda nisi daleko od istine po pitanju djavoimanosti sa obzirom na cin.oglasenja koji prethodi Svetom krstenju.po kojoj logici su ti ljudi djavoimani?
oni ne rade nista lose, niti me mogu ni za trenutak pokolebati u mojoj veri...
Види братко, године су небитне за духовно очинство.
Ревноснији је оном мање ''зилотићу'' увек ''тата'', па макар имао пар деценија година мањка.
Духовно не подлеже већ влада телесном, сети се предавања 12огодишњег Исуса Христа фарисејима од 90 година.
Због тога су га и замрзели, јер је као дете био умини од њих стараца.

Zasto je Akakije okrenuo ledja i izdao bracu grke?
Radi kako hoces, ja sam ti rekao
Povlacim se iz diskusije![]()
Aurora ilu ti Zorka oni cine duhovno samoubistvo.A oni od njih koji propovedaju te ne po Bogu zablude oni duhovno ubijaju i druge oko sebe.To je dovoljno zlo.
kad me do sada niko nije pokolebao u veri nece ni od sada...
Ни додира такође.
никако се од калема вештине и секуларизма у истини не узраста.
Џаба интелект без Бога, забагован је то оперативни систем, мора да се форматира и замени бољим.

Pa eto pitam.Stekao sam.takav utisak.![]()