Владан ИПХ
Veoma poznat
- Poruka
- 13.429
a pa dobro onda...ja mislila da su i ovi iz starog zaveta nevernici....
Мораш много да учиш, јеретичке замке нечастивог су утемељене на непознавању светоотачке опитне Праксе и разумевања Светог Писма.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ama znam ja to, ali je on kupovao u bas ogromnim kolicinama a i neki kazu da je zajedno sa siptarima surovao i dilovao...
Мораш много да учиш, јеретичке замке нечастивог су утемељене на непознавању светоотачке опитне Праксе и разумевања Светог Писма.
Опада број верника, џаба зидови без духа и душа у њему.
Безакоња се множе, срца се хладе.
Господи помилуј.
Па своје вино је продавао, мора од нечега хлеб да се купи.
Ајде реци и да је дрогу са муџама дилово?
Ne bih se sa ovim složio. Koliko dece danas ide na versku nastava, a koli ih je išlo pre 10 ili 20 godina? Možda otpadaju oni koji se nisu pronašli u našoj veri, ali oni koje je imaju, sigurno neće uraditi nešto drugo. Ja imam veru u mlade koji se sve više okreću crkvi, ali ne iz pogrešnih razloga.
ne znam sta je sve radio ali nije uzivao dobar glas...pricali su ljudi za njega svasta...ja nikada nisam cula da su za neko drugo svesteno lice pricali lose stvari osim za njega...
Моји су из Метохије, чак су јако добри са в.Теодосијем.
Иначе на Косову је било највише безбожника и комуњара, зато су толико и сплеткарили и гледали само туђе зло.
Зато их је колективно зло снашло - по заслузи.
И нас ће још горе да снађе, ако се не поправимо и не покајамо на време.
Каква је веронаука и ко је предаје боље да је не предаје.А у којој твојој вери се нису пронашли?Можда се пре може рећи да им се није свидело што су видели лажне попове које се не придржавају оног шта проповедају.
Misliš da su svi takvi, ili i kod vas ima učenja mozga poput onog za pionire? Misliš li da je moguće da samo jedna "strana" ima apsolutno pravo?
Za sada, ja sam vernik pravoslavne crkve, ti si "vernik" neke samozvane crkve. Koliko god ti mislio da si u pravu, takva je realnost. naravno da meni to ne znači puno, za mene si ti jednak sa svim ostalim pravoslavcima, možda samo malo napadniji.
Ма да како да не немаш никакве доказе.Самозвани сте ви јер немате никакав долаз о својој православности.
Koliko si platio tapiju na Boga? Jel' mora u materijalnom ili je dovoljno i duhovno?![]()
odakle si tacno iz metohije? ja sam iz orahovca...
Овако се не води здрава дискусија.
Заједнички именитељ се тражи, а не разјединитељ.
Не да одогварам на питања док не докажеш да је СПЦ православна црква.
Молим Вас без препуцавања.
Самсоне, не чачкај их, први си почео.

Neka odgovori,
I neka kaze zasto smatra da SPC nije Srbska Pravoslavna Crkva?
Cija je?![]()
Каква је веронаука и ко је предаје боље да је не предаје.А у којој твојој вери се нису пронашли?Можда се пре може рећи да им се није свидело што су видели лажне попове које се не придржавају оног шта проповедају.

mene su veronauci ucili jovan jelenkov, petar ulemek i antonije davidovic...sta njima fali?
Ето, за свађу је потребно двоје.
А за мудрост - смирење.

Што имају литургијску заједницу са екуменистима.