- Poruka
- 351.291
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad si me baš namučio, nikako nisam uspeo da nađem taj video, a baš sam dosta kamionskih klipova odgledao.Pričao mi je prijatelj - Šveđanin, - kada je Zapad rešio da agresivno uđe na rusko tržište, on je dobio posao da snimi reklamu za Skaniu.... trebalo je da snima iz šahta na kolovozu, i da Scania - kamioni prelaze preko kamere,.. i u pozadini da se vidi Crveni trg.
Nisu dobili dozvolu od vlasti da snime reklamu, ali su iz policije saznali, da njihovi policajci obično kasne na mesto događaja oko 2 sata ...
,..snimili su bez problema.
Ako si mislio da ću ga ja sada tražiti, zeznuo si se .Sad si me baš namučio, nikako nisam uspeo da nađem taj video, a baš sam dosta kamionskih klipova odgledao.
Ma ne, pitanje je da li je to ikada i postavljeno na youtube, a moguće je i da je skinuto u svetlu poslednjih događaja sa Rusijom. Ne verujem da sad prodaju kamione tamo.Ako si mislio da ću ga ja sada tražiti, zeznuo si se .
pričao mi je i za neke druge reklame, koje je radio, i koje su puno plaćene, a koje nikada nisu emitovane..
Setiću se (valjda) o kojim je reklamama reč.
Tražio sam to jednom (davno) pa nisam našao .. zato sam znao da neću...Ma ne, pitanje je da li je to ikada i postavljeno na youtube, a moguće je i da je skinuto u svetlu poslednjih događaja sa Rusijom. Ne verujem da sad prodaju kamione tamo.