- Poruka
- 222.108
Grupa Dah - Veliki cirkus
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo slušam sad i sviđa mi se. Nisam čuo do sad. Bolje stavi ubuduće baš klip jer se mnogi boje da kliknu hiperlinkove.Ovde se još muči,.. moraću da zalijem biljke,... (evo već igraju Dodole )..
OK,.. radije ću odustati . Inače te mrdajuće (gif) maske stavim tamo gde je raster video klipa mrtav, nezanimljiv ili obaveštenje da se može pogledati na YT . Ne znam šta je strašno da bi kliknuli a radoznalost smatram lepom osobinom .Evo slušam sad i sviđa mi se. Nisam čuo do sad. Bolje stavi ubuduće baš klip jer se mnogi boje da kliknu hiperlinkove.
Meni se sviđa, no ukusi su različiti.OK,.. radije ću odustati . Inače te mrdajuće (gif) maske stavim tamo gde je raster video klipa mrtav, nezanimljiv ili obaveštenje da se može pogledati na YT . Ne znam šta je strašno da bi kliknuli a radoznalost smatram lepom osobinom .
samo klip staviti bez dopune,.. smatram malo i nametanjem ukusa. Malo komentara je (meni), kao što ti radiš odnedavno, uvek dobrodošlo.
A komentar slikom se vama ne sviđa,.. pa OK,.. poštujem.
Jesi li prepoznao melodiju ? Ili pročitao ?Meni se sviđa, no ukusi su različiti.
Prvu da, posle ne.Jesi li prepoznao melodiju ? Ili pročitao ?
asocijacije: suša, tamburaši, biljke ( i dodole) i pomalo LalaOvde se još muči,.. moraću da zalijem biljke,... (evo već igraju Dodole )..
Ne, zašto?da li treba i video klip da pomerim ulevo ?