Call of Duty 4: Modern Warfare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi,ima li ko neki cheat za preporučiti,naravno za multiplayer?Dosadilo mi je gledati kako ljudi varaju,a ja uvijek prosječan!Ako neko za 3 min.igre ima 50 ubistava,a kaže da nema cheat,onda ne znam šta je u pitanju?

Budi covek i igraj posteno, jer mogu da te banuju......Za*ebi takve budale koji na takav nacin dolaze do cinova. Ja licno video coveka u jednom mecu preko 100 ubistva, al' covek bio na mojoj strani, pa me nije bilo briga :D

Za mene su mnogo veci idioti oni koji cuce u nekom cosku, pa misle da su neki frajeri kad te skinu s ledja.......

Imam sve Call of Duty-e.
1) ne vidi se znoj
2) Svega traži 2.0ghz (barem meni)
3) To je ništa naspram Call of Duty Modern Warfare 2

http://forum.krstarica.com/threads/318054

:D:D:D

Zašo se zanimamo kompovima. Ja svoj imam od pete godine. I najgore je moguće izgledao (barem sada tako izgleda. Ali sam ga doterao i sad prihvata većinu novijih igrica. Drugi razlog je zato što na PS-u namožeš lepo otići na net, nema nigde da se piše. Iako PS (a 3 pogotovu) ima najbolju grafiku, svi vole komp. Ja imam kući. Kompjuter, Nintendo Wii, Nintendo GameCube, PSP, Playstation 2.

Poslednja izmena od moderatora:
Ljudi,ima li ko neki cheat za preporučiti,naravno za multiplayer?Dosadilo mi je gledati kako ljudi varaju,a ja uvijek prosječan!Ako neko za 3 min.igre ima 50 ubistava,a kaže da nema cheat,onda ne znam šta je u pitanju?
Ja picim na PS3 multiplayer -uglavnom "free for all" nemam cheat i u vecini slucajeva sam prvi na listi. To sto neko za 3 minuta ima 50 kill-a - ne znaci da vara! :mafijas: Ako je neko zainteresovan za COD 4 na PS3 Moj nick je greenlaser78

Gamer sam vec nekih 25 god. Poceo sam sa "commodore 64" pa preko raznih konzola i sistema igrao razno razne naslove, razlicitih zanrova i kvaliteta. I mogu reci da je COD 4 jedna od najboljih igara koje sam igrao. On line -na PS3 u full HD 1080 na 40" screen-u - perverzija :ok:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back