jel ti lakše sad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bolje da ti ne pričam. drugi put kad budem išao na razgovor sa poslodavcima u meni će biti par votki. ako uopće bude drugog puta. a onda šlag na tortu je matorka koja mi je odmah s vrata isčupala i ono malo živaca tražeći razlog u nedobivsmju posla jer sam došao kao zombi nakon što sam celu noć gledao nba uz zaključnu rečenicu da od mene nikad neće ništa biti. idem u birc popiti kafućino i smiriti glavu. kupit ću matorki cveće u povratku i onda odspavati malo prije derbija svih derbija u 15:00 jedva čekamДобро дошао у свет одраслих!

Шта се гледа?bolje da ti ne pričam. drugi put kad budem išao na razgovor sa poslodavcima u meni će biti par votki. ako uopće bude drugog puta. a onda šlag na tortu je matorka koja mi je odmah s vrata isčupala i ono malo živaca tražeći razlog u nedobivsmju posla jer sam došao kao zombi nakon što sam celu noć gledao nba uz zaključnu rečenicu da od mene nikad neće ništa biti. idem u birc popiti kafućino i smiriti glavu. kupit ću matorki cveće u povratku i onda odspavati malo prije derbija svih derbija u 15:00 jedva čekam![]()
ne. gledam za užitak.Јеси ли одиграо?

Ау. Како толико? Прекидали?igra se 17 min sudačke nadoknade
edit: 1:1 i kraj nakon 19 min sudačke nadoknade![]()
bakljada + var soba + prekidiАу. Како толико? Прекидали?
Тако је и код нас, не секирај се. Штета што су "били" испустили победу.bakljada + var soba + prekidi
samo u hnl