- Poruka
- 82.364
Lako je njoj.. ona ima dve plate i + tab je placa po ucinku..Добијеш палачинак од кило и цури на све стране док једеш!
Ето какве супермодераторе имамо!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lako je njoj.. ona ima dve plate i + tab je placa po ucinku..Добијеш палачинак од кило и цури на све стране док једеш!
Па да видимо да те погура, да напредујеш до супера, можда и админ једног дана...Lako je njoj.. ona ima dve plate i + tab je placa po ucinku..

ono kad tebi napišem da te ne razumem to samo znači da mi nije po volji šta pišeš. ali njega stvarno ne razumem.па ти си шоу
Ti nas tek upoznaješ Toleja tebe ama baš ništa ne razumem. rekao sam sam sebi makar se pretvaraj da ga razumeš ali nerazmevanje je toliko da se ni pretvarat ne mogu.

o daaaaДобијеш палачинак од кило и цури на све стране док једеш!
i spakuju ti 40 salveta za svaki slučajМораш да седнеш на кеј крај воде, да можеш да се опереш ако успеднеш да поједеш![]()
@tab503 mi je obećao Prolom banju još prošle godine i vidiš kako sam prošla! Od banje osta samo obećanje.Lako je njoj.. ona ima dve plate i + tab je placa po ucinku..
Ja mislila da je s****A i da se šališ ova je vrh..
![]()
Ili sam ja svinja ili sam jedina dobila manju, ja bih te tri mogla da pojedemДобијеш палачинак од кило и цури на све стране док једеш!
Mi smo vegetarijanci
Дозволи, ја сам веганMi smo vegetarijanci

Znaci @Konj_na_belom_princu je castio rucak u Mladenovcu na jgnjetinu.Nemoj se zahebavati i nas zvati na druženje da ne prođeš kao @Konj_na_belom_princu
Jamaz - nazdravlje
Храни, увек о храни
Što bi rekli u mom selu, ih froje mih daraufZnaci @Konj_na_belom_princu je castio rucak u Mladenovcu na jgnjetinu.
Dogovoreno,onda i ja castim cim dodjem kuci,odmah pravac Mladenovac na Jagnjetinu.
Ali sta cemo sa Elle ona je vegetarijanac,napravice joj jednu veliku ciniju sa zelenom salatom.![]()

e ovo već razumem ovo je esperanto
Pokupite i mene sa posla ondaMladenovac