- Poruka
- 82.375
Mogo sam da obidjem dvorce translivanije za ta pare.Nisi mnogo pogrešio![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogo sam da obidjem dvorce translivanije za ta pare.Nisi mnogo pogrešio![]()
Мјок, то пиноћић за џаба реши, а за кокице треба бубрег да продаш!Najskuplji je bioskop.
И што волем кад сте поетски настројениDodji da te omadjijam
da ti sijam, da ti prijam
ja bez tebe nocu lutam
cini bacam, pravim zijan
![]()
I još mene da povedeš.Mogo sam da obidjem dvorce translivanije za ta pare.
Мјок, то пиноћић за џаба реши, а за кокице треба бубрег да продаш!

E kada bi samo znao...Najskuplji je bioskop.

ali ja hoću tamo da idem na palačinkeНаправићу ја палачинке, имам гоолемии тигањ, да не трошите лову![]()

ali ja želim da budem superpalačinkatorAjde ajde nemoj da plačeš ti si supermoderator.

Гдеali ja hoću tamo da idem na palačinke![]()
Нисам пробала, а обожавала сам ледене коцке крашовеA i da se šališ ova je vrh..
![]()
Kod Giše ima takve iste za 2800 plus pivo gratisOsećam da su palačinke u Bg sa kavijarom 3850 din komad.
ja tebe ama baš ništa ne razumem. rekao sam sam sebi makar se pretvaraj da ga razumeš ali nerazmevanje je toliko da se ni pretvarat ne mogu.Kakav danak neiskustvu. Mi postojimo samo zato sto sam vas sve ja izmislio u mojoj glavi.
ja tebe ama baš ništa ne razumem. rekao sam sam sebi makar se pretvaraj da ga razumeš ali nerazmevanje je toliko da se ni pretvarat ne mogu.
па ти си шоуU Haris... mada pristajem i na Pinokio u Zemunu. Skromna sam

Кпд нас у селу се то другачије зовеSkromna sam![]()

Probaj da se pretvaras da me ne razumes.ja tebe ama baš ništa ne razumem. rekao sam sam sebi makar se pretvaraj da ga razumeš ali nerazmevanje je toliko da se ni pretvarat ne mogu.

Добијеш палачинак од кило и цури на све стране док једеш!