Cakana

Da li je to istina
Ti kao muškarac verovatno bolje znaš.
Ali po priči baš muškarci tih godina najviše potenciraju seks, doduše sa mlađanim primercima.
A da li ga zaista upražnjavaju i koliko mogu, dikutabilno,zar ne?
Ako ga ima redovno sigurno da ume i može.Ako ga nema to je zato što je zasićen i neće.Mladi ženski primerci su slatki i simpatični ali mogu da upražnjavaju seks po ceo dan a muškarcu sa 50 to i nije tako važna stvar.Od seksa se satireš od 20-40 a sa 50 ne možeš da se fizički oporaviš da postigneš druge važne stvari.

Тај Цаканин има проблем неки с могућностима чим му требају чипке и акрибације.
И онда је то она замена теза: 'није до моје потенције, већ до твоје две длаке заостале на спољашњој страни десне бутине'.
Или му се једноставно Цакана не свиђа превише. Забавна му је, лепа али не и привлачна. Ето, тако некако уврнуто чова има формиране критеријуме.

Poslala sam Cakani vaše komentare.. 😊

Zamislila se, bogami

Kaže da joj je jako važno da je muškarac razume, da može sve da mu kaže.
Onda bi ona učinila sve za njega.
Šta sad te čipke i štikle.. Pa bubreg bi mu dala.
Ali i on mora da pokuša da učini njoj.
A ako bi pokušala na svoj način da ga uzbudi.. Da li da to predloži,pa ako ne ide nek pokuša po njegovom.

Totalno je zbunjena

Nek ide po njegovom kad ima po cijem :evil:

Ja bi sve, pisala vec i rob bila ako treba da ima kome

Svaka pametna zena upraznjava timski rad, to sam naucio ovde na forumu od jedne prijateljice, dakle takva zena ima vise muskaraca od kojih svaki igra svoju ulogu, a svi oni zajedno obezbedjuju i pruzaju zeni siroku paletu usluga, obavljaju razlicite funkcije u njenu korist, radi njenog zadovoljstva. To su tipovi raznih profila, tu su po tvojoj kategorizaciji i oni obicni i poneki interesantan, i zena ih kombinuje u vremenu i prostoru u zavisnosti od aktuelnih potreba i zelja.
ženski matrix

Poslala sam Cakani vaše komentare.. 😊

Zamislila se, bogami

Kaže da joj je jako važno da je muškarac razume, da može sve da mu kaže.
Onda bi ona učinila sve za njega.
Šta sad te čipke i štikle.. Pa bubreg bi mu dala.
Ali i on mora da pokuša da učini njoj.
A ako bi pokušala na svoj način da ga uzbudi.. Da li da to predloži,pa ako ne ide nek pokuša po njegovom.

Totalno je zbunjena
bas mi je zao
jer dok cakana sedi zbunjena
milorad utece iza tarabe

Znači nema "hemije" s njegove strane. Ne loži ga ona, nego ono što bi on hteo da ona bude. Priča o "maloj smireni"! Koliko bi to nju usrećilo?Ne znam. Ja pod nož ne idem..., ono taman da je zadnji muškarac na planeti.
mozda ne mora noz
za pocetak su dovoljne i skupe gaćke

i ne znam sto coveku natovariste onaj operacioni sto na grbu i lampu od trista vati
meni se cini da je tu problem oko finog stelovanja

caki mora da ode da joj ispitaju reflekse

Cakana je obična žena. I sama.
Ume da se skocka i da se okreću za njom, ali često je mrzi..

Cakanu su ubedili da joj je potreban muškarac.
Jedni joj savetuju da uživa i grabi svaku priliku..
Drugi je ubeđuju da joj je neophodan pravi muškarac za nju.
E tu je problem.
Ovi jednostavni (seksualno upotrebljivi) su dosadni i brzo počnu da prave planove pa mora da se pravi mrtva dok je ne zaborave.
A onaj kakvog bi ona htela, interesantan, duhovit...
E taj bi tek hteo da od nje pravi sexy lady..
Provlačenje kroz vruć vosak, svila, čipka, svetla operacione sale, akrobacije u krevetu.. ili mu se neće. Sa njom.
Šta da misli, šta da radi...

Da se žrtvuje za interesantnog ili da se vrati na obične..

Cakanu su pogrešni pogrešno ubedili. Ti koji su je ubeđivali ne poznaju muškarce tako dobro kako misle.
Mislim da Cakana treba da čeka.
Ima interesantnih i duhovitih muškaraca kojima žena nije lutka za šetanje i ne teraju ženu na vosak, svilu, čipku, operacije i akrobacije. :mrgreen:
Neke interesantne i duhovite muškarce zanimaju interesantne i duhovite žene. :lol:

Back