Cakana

Timski rad ne mora biti negacija ljubavi, jedan od muškaraca može biti ženina ljubav, emotivni stožer, a ostali partneri su tu da obezbede druge neophodne sadržaje, od seksualne ispunjenosti do materijalne stabilnosti.

Ne može tako.

Ne, ljubav je ljubav.
Prijateljstvo je nešto drugo.
Sadržaji i nisu neophodni, takvi.
Može da skija, pliva, skače bandži...

A šta će drugo ako ne uspeva da kod jednog muškarca pronađe sve ono što joj je potrebno. I ljudi koji tokom traženja srodne duše neprekidno menjaju partnere ne uspevajući da postignu cilj u stanju su da nakupe znatan broj promašaja, i da se emotivno istroše uprazno, uzalud, što se ne može smatrati nečim dobrim.

Pa mislim da tu ne postoji taj problem lojalnosti, 'vlasništva', jer se osobe koje na taj način funkcionišu zvanično ni ne vezuju, ne nekim formalnim okvirima zajedništva.
'Sve je lako kad si mlad'....'Sve bilo je muzika'....'Dođi da ostarimo zajedno'......:p

Nema ta potraga za partnerima veze sa godinama, koliko nas u zrelom dobu ne planira više da zasniva bračnu zajednicu, ide se sa cveta na cvet, dok se može, niko ne želi da ponavlja ranije greške, koliko sam samo puta slušao ovde razvedene koleginice, slabo da ima neka koja želi ponovo da se udaje, a ne odriču se uživanja u muškom zagrljaju i sl., dakle sadržaj postoji nevezano od forme.

A šta će drugo ako ne uspeva da kod jednog muškarca pronađe sve ono što joj je potrebno. I ljudi koji tokom traženja srodne duše neprekidno menjaju partnere ne uspevajući da postignu cilj u stanju su da nakupe znatan broj promašaja, i da se emotivno istroše uprazno, uzalud, što se ne može smatrati nečim dobrim.

Muskarac je potreba ali ne bilo koji muskarac i ne muskarac postopoto...
Treba da se posveti sebi, pronadje sebe i zadovoljstvo u onoliko divnih stvari i ljudi oko sebe...:)

Pa eto, i samoća na duže ili kraće staze je jedna od altertnativa, ali nema garancija da će se i nakon perioda samovanja pojaviti neko adekvatan, a kad se ne traži partner teško da se pojavi onako iznebuha, sam od sebe, kao u romantičnim bajkama. Traženje partnera nije bajkoliko nego mukotrpan rudarski posao. :)

Nema ta potraga za partnerima veze sa godinama, koliko nas u zrelom dobu ne planira više da zasniva bračnu zajednicu, ide se sa cveta na cvet, dok se može, niko ne želi da ponavlja ranije greške, koliko sam samo puta slušao ovde razvedene koleginice, slabo da ima neka koja želi ponovo da se udaje, a ne odriču se uživanja u muškom zagrljaju i sl., dakle sadržaj postoji nevezano od forme.

I sve to bez emocija, bez ulaganja sebe?
Meni to liči na poziv za promiskuitet. O.K. možda moj mentalni sklop ne dobacije predaleko po pitanju m-ž odnosa, a malopre napisah: treba se roditi da možeš! Možda i cakana ima isti problem?

Nema tu puno mogućnosti, ili tražiš nekoga s kim ćeš biti ili samuješ, ako rešiš da tražiš partnera ili praviš kompromise ili se striktno držiš kriterijuma, a tokom potrage se kao što rekoh trošiš, bude tu ihahaj promašaja, pa ako se već i na seksualnom planu vrši potraga nakupi se i skor koji takođe može da se podvede kao promiskuitetno ponašanje, jer kako će savremena persona znati da li joj je partner odgovarajući ako ne spava sa njim, normalno je i da se obavi to testiranje u krevetu, neće niko naći srodnu dušu koja je u krevetu šonja. :)

A tih 25%...je sa emocijama, bez emocija, vrhunskog kvaliteta sa sve stimulansima, čipkicama, možda svejedno je gde i sa kim, ili samo da se popuni statistika do 100%
Ostale stvari do 100% su kučići, mačići, deca, slatkiši itd ali ništa ne doprinosi više od nekoliko procenata.Izuzev novca.On valjda ima čitavih 10% udela u čovekovoj sreći.

te i nisu bile za braka, ili im je mozda potrebno vise vremena da se vrate na fabricka podesavanja

Cakana je obična žena. I sama.
Ume da se skocka i da se okreću za njom, ali često je mrzi..

Cakanu su ubedili da joj je potreban muškarac.
Jedni joj savetuju da uživa i grabi svaku priliku..
Drugi je ubeđuju da joj je neophodan pravi muškarac za nju.
E tu je problem.
Ovi jednostavni (seksualno upotrebljivi) su dosadni i brzo počnu da prave planove pa mora da se pravi mrtva dok je ne zaborave.
A onaj kakvog bi ona htela, interesantan, duhovit...
E taj bi tek hteo da od nje pravi sexy lady..
Provlačenje kroz vruć vosak, svila, čipka, svetla operacione sale, akrobacije u krevetu.. ili mu se neće. Sa njom.
Šta da misli, šta da radi...

Da se žrtvuje za interesantnog ili da se vrati na obične..

Не знам како вама, али мене бију у очи две ствари:

1."Cakanu su ubedili da joj je potreban muškarac."

2."Provlačenje kroz vruć vosak, svila, čipka, svetla operacione sale, akrobacije u krevetu.. ili mu se neće."

Бем ли га, не разумем што је Цак-ану потребно убеђивати да јој треба мушкарац?

Шта је Цак-ана? Лезбо, транџа, Амазонка...? Знам да звучи старомодно, али жени треба мушкарац и мушкарцу треба жена.

Могу ли жене живети без мушкараца и могу ли мушкарци живети без жена? Наравно да могу.

Али исто онако као што могу живети без једног ока, руке или ноге. Може се живети, али је боље да су на броју.

Што се тиче господина интерес-антног њега уопште није тешко дешифровати уколико се потрудите да изиђете из зоне

помодних глобалистичких пресеравања и вратите се у област традиционалних тако рећи архетипских вредности.

Господину интерес-антном треба:"Provlačenje kroz vruć vosak, svila, čipka, svetla operacione sale, akrobacije u krevetu.."

То ми у Србији лепо кажемо:"Рђавом куpцу свака длака смета." Што нас доводи до необоривог закључка да за Цак-ану ту

среће нема. Стара латинска пословица, архетипске дубине каже:"Penis bonus, pacem (pax?) in domus."

Наравно овим не издвајам и не величам господина Пениса над госпођом Вагином, али због самог биомеханичког фундамента,

биомеханике као есенцијалног услова иоле нормалног секса, неопходно је да господин Пенис испуњава елементарне захтеве

биомеханике секса. Што би се рекло: "Она оком, а он скоком!"

Прем томе Цак-ана да нађе уместо интерес-антног са тром-им, занимљив-ог са скочк-ОМ.

Е, пошто смо решили питање материјалне основе, тела, физике, механике... ред је да решимо и питање душе и духа.

Џаба вам сви пениси, вагине, новци, злато, дијаманти, брилијанти, кредитне картице, биткоини...,ако ви никог не волите

нити ко воли вас. Џаба онда све.

Сећате ли се Склоништа и оног њиховог стиха:"Одговора није било, јер за љубав треба имат душу", или Партибрејкерса:

"Без душе си нико, без душе си ништа, купујеш, продајеш, одузимаш и додајеш."

Или речи апостола Павла:"Ако језике човјечије и анђеоске говорим, а љубави немам, онда сам као звоно које јечи, или кимвал који звечи."

Ако волимо онда смо људи, ако не волимо онда смо човеколике играчке.

И то би било то.

Цак-ана мора сама да одлучи да ли жели бити жена или лутка.

Бем ли га, не разумем што је Цак-ану потребно убеђивати да јој треба мушкарац?

Njen je stav bio bolje bez muškarca nego sa bilo kojim i bilo kakvim.

A onda se svi "zabrinuti" za nju što je sama, savetovali da što pre nađe nekog jer biće kasno, prolazi vreme, idu godine blablabla

I ponadala se, al eto..

Pitanje i jeste da li da bude zadovoljna prosečnim odnosom bez mnogo emocija ali i bez stresa, sa manjom dozom kompromisa koja će to da održava..
Ili da čeka tu ljubav. .. Sama.

Kod kompromisa svi imamo neke granice.
inteligentni ljudi znaju da idealno ne postoji. bez kompromisa nema veze ni braka.
evo sad sam bio na profilu ove droljesku sto sam isao na jogu, isto pise njezno prema sebi. a sto je ujebala svoju djecu, pa djeca imaju tikove, psihicke probleme i sve oko sebe to je okej. kad procitam njezno prema sebi odmah znam da ta osoba nema iq preko 90.

inace, muz joj je super lik i slagali su se u seksu, to nije bio problem. naletio neki ***** i ona se rastala, a ***** je sutnuo nakon par mjeseci. i sad stace, eno slika se gola kao oslobodi ovo oslobodi ono, ma mrs u picku materinu

inteligentni ljudi znaju da idealno ne postoji. bez kompromisa nema veze ni braka.
evo sad sam bio na profilu ove droljesku sto sam isao na jogu, isto pise njezno prema sebi. a sto je ujebala svoju djecu, pa djeca imaju tikove, psihicke probleme i sve oko sebe to je okej. kad procitam njezno prema sebi odmah znam da ta osoba nema iq preko 90.

Naravno da ne postoji idealno, u pitanju je poklapanje.

A kako to piše nežno o sebi?
I zašto te asocira na Cakanu

Back