Cakana je obična žena. I sama.
Ume da se skocka i da se okreću za njom, ali često je mrzi..
Cakanu su ubedili da joj je potreban muškarac.
Jedni joj savetuju da uživa i grabi svaku priliku..
Drugi je ubeđuju da joj je neophodan pravi muškarac za nju.
E tu je problem.
Ovi jednostavni (seksualno upotrebljivi) su dosadni i brzo počnu da prave planove pa mora da se pravi mrtva dok je ne zaborave.
A onaj kakvog bi ona htela, interesantan, duhovit...
E taj bi tek hteo da od nje pravi sexy lady..
Provlačenje kroz vruć vosak, svila, čipka, svetla operacione sale, akrobacije u krevetu.. ili mu se neće. Sa njom.
Šta da misli, šta da radi...
Da se žrtvuje za interesantnog ili da se vrati na obične..
Не знам како вама, али мене бију у очи две ствари:
1."Cakanu su ubedili da joj je potreban muškarac."
2."Provlačenje kroz vruć vosak, svila, čipka, svetla operacione sale, akrobacije u krevetu.. ili mu se neće."
Бем ли га, не разумем што је Цак-ану потребно убеђивати да јој треба мушкарац?
Шта је Цак-ана? Лезбо, транџа, Амазонка...? Знам да звучи старомодно, али жени треба мушкарац и мушкарцу треба жена.
Могу ли жене живети без мушкараца и могу ли мушкарци живети без жена? Наравно да могу.
Али исто онако као што могу живети без једног ока, руке или ноге. Може се живети, али је боље да су на броју.
Што се тиче господина интерес-антног њега уопште није тешко дешифровати уколико се потрудите да изиђете из зоне
помодних глобалистичких пресеравања и вратите се у област традиционалних тако рећи архетипских вредности.
Господину интерес-антном треба:"Provlačenje kroz vruć vosak, svila, čipka, svetla operacione sale, akrobacije u krevetu.."
То ми у Србији лепо кажемо:"Рђавом куpцу свака длака смета." Што нас доводи до необоривог закључка да за Цак-ану ту
среће нема. Стара латинска пословица, архетипске дубине каже:"Penis bonus, pacem (pax?) in domus."
Наравно овим не издвајам и не величам господина Пениса над госпођом Вагином, али због самог биомеханичког фундамента,
биомеханике као есенцијалног услова иоле нормалног секса, неопходно је да господин Пенис испуњава елементарне захтеве
биомеханике секса. Што би се рекло: "Она оком, а он скоком!"
Прем томе Цак-ана да нађе уместо интерес-антног са тром-им, занимљив-ог са скочк-ОМ.
Е, пошто смо решили питање материјалне основе, тела, физике, механике... ред је да решимо и питање душе и духа.
Џаба вам сви пениси, вагине, новци, злато, дијаманти, брилијанти, кредитне картице, биткоини...,ако ви никог не волите
нити ко воли вас. Џаба онда све.
Сећате ли се Склоништа и оног њиховог стиха:"Одговора није било, јер за љубав треба имат душу", или Партибрејкерса:
"Без душе си нико, без душе си ништа, купујеш, продајеш, одузимаш и додајеш."
Или речи апостола Павла:"Ако језике човјечије и анђеоске говорим, а љубави немам, онда сам као звоно које јечи, или кимвал који звечи."
Ако волимо онда смо људи, ако не волимо онда смо човеколике играчке.
И то би било то.
Цак-ана мора сама да одлучи да ли жели бити жена или лутка.