Cakana

Cakana je obična žena. I sama.
Ume da se skocka i da se okreću za njom, ali često je mrzi..

Cakanu su ubedili da joj je potreban muškarac.
Jedni joj savetuju da uživa i grabi svaku priliku..
Drugi je ubeđuju da joj je neophodan pravi muškarac za nju.
E tu je problem.
Ovi jednostavni (seksualno upotrebljivi) su dosadni i brzo počnu da prave planove pa mora da se pravi mrtva dok je ne zaborave.
A onaj kakvog bi ona htela, interesantan, duhovit...
E taj bi tek hteo da od nje pravi sexy lady..
Provlačenje kroz vruć vosak, svila, čipka, svetla operacione sale, akrobacije u krevetu.. ili mu se neće. Sa njom.
Šta da misli, šta da radi...

Da se žrtvuje za interesantnog ili da se vrati na obične..
Vidi mora caki da baci fotku da vidimo njen potencijal,jer ovako moze da bude i raspala dinja siladjev

Cakana je obična žena. I sama.
Ume da se skocka i da se okreću za njom, ali često je mrzi..

Cakanu su ubedili da joj je potreban muškarac.
Jedni joj savetuju da uživa i grabi svaku priliku..
Drugi je ubeđuju da joj je neophodan pravi muškarac za nju.
E tu je problem.
Ovi jednostavni (seksualno upotrebljivi) su dosadni i brzo počnu da prave planove pa mora da se pravi mrtva dok je ne zaborave.
A onaj kakvog bi ona htela, interesantan, duhovit...
E taj bi tek hteo da od nje pravi sexy lady..
Provlačenje kroz vruć vosak, svila, čipka, svetla operacione sale, akrobacije u krevetu.. ili mu se neće. Sa njom.
Šta da misli, šta da radi...

Da se žrtvuje za interesantnog ili da se vrati na obične..

Problem je jednostavan i svodi se, kako je Cakana sama rekla, na izbor izmedju seksualno upotrebljivog
i seksualno neupotrebljivog tj. diplomatski receno, onog kome treba dodatni stimulans...
Ne treba biti mnogo pametan i doneti pravu odluku.
Samim tim sto mu kao navodno treba dodatni stimulans na samom pocetku veze, ona stice utisak da mu nije dovoljno privlacna
i to je momenat koji cini da joj je on interesantan (pusto zensko)..uspeo je da je natera da razmislja o njemu
udarajuci na njeno samopouzdanje.
Pazi bogati, on bi nju da provlaci kroz vruc vosak a sebe ne bi, on je idealan jer nosi cipkaste gace?

Kakva crna zrtva, treba se damski izvuci iz takvog odnosa..doplomatski, lagano i sa osmehom...:)

Nema Cakana problem sa izborom, jer izbora nema.
Ima problem sa nenamernim narušavanjem samopuzdanja od strane muškarca kojeg bi mogla da voli.
Sve je hipotetički..
Ako se pretežno slažu razumeju i imaju neka osećanja jedno prema drugom, da li to što njemu nije dovoljno privlačna znači:
- da gaji neka platonska osećanja prema njoj
- da je on prosto muškarac koji ima potrebe za dodatnim stimulansom

Onda, ako se ona upusti u sve to, trajno sebi dodeljuje ulogu kaskadera.

Ja se lično nisam susrela sa takvom vrstom muškarca, zato i ne umem da joj pomognem.
Moj je stav da ako nema hemije, vibracija, bilo čega što budi želju, onda može da mi bude samo prijatelj, ako hoće.
Ne bi ga zadržavala. Radije bi bila sama.

Ne znam zasto se bogatstvo muskih ideja u krevetu dozivljava kao siromastvo njegovih mogucnosti, meni to ne lici na limitiranost, bas naprotiv, sad ispade da su mastoviti tipovi gladni cke u neobicnim situacijama zapravo suprotnost muzjacine megajebaca, da im je takav nastup paravan za nemoc. Zaista cudno tumacenje kako koleginica tako i pojedinih kolega. :think: Ne sme bre covek vise ni da ima fantazije ni da tezi realizovanju istih, odmah ga etiketiraju i sumnjaju u njega. :)

Muškarcu niko ne zamera na fantazijama u krevetu. Super! Maštovit lik. bravo!
Ovde se ne radi samo o krevetskoj vezi, kako ja procenjujem, treba naći Čoveka u čoveku, sa svim onim što ga takvim čini.

Nikada se ne bih mogla upustiti u vezu ako nema jake hemije, dobre vibracije, i više dodirnih tačaka, sve dalje je nadogradnja.

Uslovljenost, u samom startu, promenom fizičkog izgleda, nadogradnjama, depilacijama, čipkicama, štiklicama, ne bi ostavila prostora za dalju priču.
A duša? Ima li je?

Pa i meni to izgleda kao problem pronalazenja srodne duse, zapravo trazenje resenja za postupanje tokom potrage za istom, sto ce reci tokom dobrog dela zivota, jer zivot je mnogima sakupljanje ljubavi, lov na emocije i strasti, trka sa preponama sto rece jedna eminentna koleginica, dakle sa bogatim iskustvom na ljubavnom planu.

Pa i meni to izgleda kao problem pronalazenja srodne duse, zapravo trazenje resenja za postupanje tokom potrage za istom, sto ce reci tokom dobrog dela zivota, jer zivot je mnogima sakupljanje ljubavi, lov na emocije i strasti, trka sa preponama sto rece jedna eminentna koleginica, dakle sa bogatim iskustvom na ljubavnom planu.

I meni, sve što si napisao, osim zaključka boldovanog.
Možda Cakana uopšte nema ljubavno iskustvo, da li si razmišljao o tome?
Šta ako je Cakana imala jednu vezu, ostala sama, i sada sve ovo o čemu si pisao, a bez ljubavnog iskustva?
Malo čudno u današnje vreme, zar ne?

Poslednja izmena:
Mozda gresim, posto povrsno pratim temu nemajuci vremena za forum, ali na osnovu ranije upracenog rekao bih da Cakana ima solidno ljubavno iskustvo, cim je obicni tipovi vec smaraju, nisu joj nivo, cim tezi izuzetnim tipovima, i da je ako ne atraktivna zena ono bar lepuskasta i privlacna, jer su i muski zainteresovani za nju, i da je umna osoba, da nije neka guskica koju pozele da povale onako po seljacki, da je presaviju iz keca, tacnije da i njen intelekt intrigira muskarce u dovoljnoj meri.

Cakana ima solidno ljubavno iskustvo,

Solidno iskustvo je stvar percepcije.
Svega par muškaraca je dovoljno da žensko ume da napravi razliku između seksa bez i sa emocijama.
Kroz seks se dobrim delom iskažu emocije sa obe strane. Ako ih ima.

Nije problem maštovitost. Vi muškarci to bolje znate.

Ja samo pretpostavljam da postoji razlika u brzini i količini uzbuđenja koje neka ženska osoba izaziva u vama.

Ne verujem da svake sise i dupe izazovu istu reakciju.
Pa shodno tome, ako početno nema tog izazivajućeg uzbuđenja kod muškarca, logično je da ona oseća da nije dovoljno dobra za njega.
Ako ga ima, naravno da su mašta i igra poželjni. 😊

A zato pametne žene i uzimaju od više muškaraca po segmentima ono što im paše, jer znaju da je teško naći savršenog i kompletnog dasu, ne lišavaju se onoga što je kod nekih valjalo u toj potrazi za muškarcem zaokruženom celinom, do celine dolaze parče po parče, sklapaju slagalicu od više muških primeraka. Na taj način daju se izbeći nezadovoljstvo i frustracije usled loših izbora, zbog nemanja sreće u ljubavi. :)

A zato pametne žene i uzimaju od više muškaraca po segmentima ono što im paše, jer znaju da je teško naći savršenog i kompletnog dasu, ne lišavaju se onoga što je kod nekih valjalo u toj potrazi za muškarcem zaokruženom celinom, do celine dolaze parče po parče, sklapaju slagalicu od više muških primeraka. Na taj način daju se izbeći nezadovoljstvo i frustracije usled loših izbora, zbog nemanja sreće u ljubavi. :)

Slagalica, a?

A Cakana nije baš pametna..:mrgreen:

Treba se roditi pametan!

Ne znam zasto se bogatstvo muskih ideja u krevetu dozivljava kao siromastvo njegovih mogucnosti, meni to ne lici na limitiranost, bas naprotiv, sad ispade da su mastoviti tipovi gladni cke u neobicnim situacijama zapravo suprotnost muzjacine megajebaca, da im je takav nastup paravan za nemoc. Zaista cudno tumacenje kako koleginica tako i pojedinih kolega. :think: Ne sme bre covek vise ni da ima fantazije ni da tezi realizovanju istih, odmah ga etiketiraju i sumnjaju u njega. :)

Ali tuc muc, lik iz Nataline price je sve sem kreativnog i mastovitog tipa..
Ja sam razumela da je to neko ko je Cakanoj pre seksualnog kontakta postavio ultimatum da uradi ovo ili ono na sebi ili sa sobom
da bi njegovo visocanstvo bilo sa njom..to je klasican kompleksas a ne kreativac koga uzbudjuje da vidi seksi ves, stiklice
itd. na zeni koju voli..:lol:

Kreativnost i mastovitost u krevetu je pozeljna ali ona se ispoljava kad se par dobro upozna,
provede neko vreme zajedno a ne u startu...zna se kako se dogadja kontakt izmedju muskarca i zene
i ako mu u startu treba izrecitovati ocenas da se digne i lik ti to i kaze, treba bataliti pricu istog momenta..

Pa dobro možda je lik to erotsko oplemenjivanje sadržaja sugerisao u najboljoj nameri, kao recimo Miroslav Ilić kad je svojevremeno Vesni Zmijanac predložio da se malo razgoliti na sceni e da bi uspela da postane estradna zvezda najvišeg ranga, i to je bilo korisno. :)
Ne znamo šta je u pozadini svega, meni lik ne deluje kao cmoljavko, više je kao neki zreli probirač koji zna šta tačno hoće.

Pa dobro možda je lik to erotsko oplemenjivanje sadržaja sugerisao u najboljoj nameri, kao recimo Miroslav Ilić kad je svojevremeno Vesni Zmijanac predložio da se malo razgoliti na sceni e da bi uspela da postane estradna zvezda najvišeg ranga, i to je bilo korisno. :)
Ne znamo šta je u pozadini svega, meni lik ne deluje kao cmoljavko, više je kao neki zreli probirač koji zna šta tačno hoće.

..a hoce bas ono sto ona nema iako nije ni proverio?
Da ima sve to sto on hoce on bi mogao da je ccc?

..ako probira na taj nacin, grdno se zezno...:lol:
Svaka ce ga pre ili kasnije otkaciti..

Pa mislim da tu ne postoji taj problem lojalnosti, 'vlasništva', jer se osobe koje na taj način funkcionišu zvanično ni ne vezuju, ne nekim formalnim okvirima zajedništva.

Back