Cakana

Poslala sam Cakani vaše komentare.. 😊

Zamislila se, bogami

Kaže da joj je jako važno da je muškarac razume, da može sve da mu kaže.
Onda bi ona učinila sve za njega.
Šta sad te čipke i štikle.. Pa bubreg bi mu dala.
Ali i on mora da pokuša da učini njoj.
A ako bi pokušala na svoj način da ga uzbudi.. Da li da to predloži,pa ako ne ide nek pokuša po njegovom.

Totalno je zbunjena

Cakana je obična žena. I sama.
Ume da se skocka i da se okreću za njom, ali često je mrzi..

Cakanu su ubedili da joj je potreban muškarac.
Jedni joj savetuju da uživa i grabi svaku priliku..
Drugi je ubeđuju da joj je neophodan pravi muškarac za nju.
E tu je problem.
Ovi jednostavni (seksualno upotrebljivi) su dosadni i brzo počnu da prave planove pa mora da se pravi mrtva dok je ne zaborave.
A onaj kakvog bi ona htela, interesantan, duhovit...
E taj bi tek hteo da od nje pravi sexy lady..
Provlačenje kroz vruć vosak, svila, čipka, svetla operacione sale, akrobacije u krevetu.. ili mu se neće. Sa njom.
Šta da misli, šta da radi...

Da se žrtvuje za interesantnog ili da se vrati na obične..
Interesantnom i duhovitom ne treba žena za seks jer taj takvih ima koliko hoće.Pogotovo ne neka cakana.Bolje da se vrati na obične jer će je interesantan i duhovit zaboraviti već sutra.On je dovoljan sam sebi i takmiči se u svemu sa samim sobom.

Tacno, bolje da se ne trudi da zadrzi interesantnog ako ona nije takva, ako je osere pa joj interesantni dasa nekad zapadne - super, a u medjuvremenu je tu armija obicnih.

Zna li ona uopšte kakvi joj muškarci odgovaraju?Ili mora prvo da "proba"?Jer, ako ti se neko sviđa, to jest, tvoj je tip da tako kažem...vremenom može i s.x da bude dobar.Ono..ljudi se nađu, pa se "uklope"!

Zna li ona uopšte kakvi joj muškarci odgovaraju?Ili mora prvo da "proba"?Jer, ako ti se neko sviđa, to jest, tvoj je tip da tako kažem...vremenom može i s.x da bude dobar.Ono..ljudi se nađu, pa se "uklope"!

On se njoj sviđa i ona postiže radnu temperaturu, alo on ne.
Njemu treba nešto još.
Onda se ona oseća manje vrednom zbog toga. Tu je problem.

To je ono o čemu pričam.Nadmoćno je inteligentan i dovoljan sam sebi.A reči inteligentan i impotentan se rimuju i mogu da se izjednače u RL.
Da objasnim, nije dobro kad si narcis i dovoljan sam sebi.Za seks je potrebno nešto da te motiviše, lepe ženske grudi, noge, ten, miris, glas i da si bar malo mlad i nisi odavno zasićen svim tim i sopstvenom inteligencijom koje si previše svestan.

On se njoj sviđa i ona postiže radnu temperaturu, alo on ne.
Njemu treba nešto još.
Onda se ona oseća manje vrednom zbog toga. Tu je problem.
Znači nema "hemije" s njegove strane. Ne loži ga ona, nego ono što bi on hteo da ona bude. Priča o "maloj smireni"! Koliko bi to nju usrećilo?Ne znam. Ja pod nož ne idem..., ono taman da je zadnji muškarac na planeti.

Back