- Poruka
- 50.801
normalno a sa pogresnima neka se igra![]()
Dođe žabica i razbuca koncepciju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
normalno a sa pogresnima neka se igra![]()
Čim se ta tvoja (imaginarna) drugarica dvoumi znači hoće interesantnog. Podržavam.Cakana je obična žena. I sama.
Ume da se skocka i da se okreću za njom, ali često je mrzi..
Cakanu su ubedili da joj je potreban muškarac.
Jedni joj savetuju da uživa i grabi svaku priliku..
Drugi je ubeđuju da joj je neophodan pravi muškarac za nju.
E tu je problem.
Ovi jednostavni (seksualno upotrebljivi) su dosadni i brzo počnu da prave planove pa mora da se pravi mrtva dok je ne zaborave.
A onaj kakvog bi ona htela, interesantan, duhovit...
E taj bi tek hteo da od nje pravi sexy lady..
Provlačenje kroz vruć vosak, svila, čipka, svetla operacione sale, akrobacije u krevetu.. ili mu se neće. Sa njom.
Šta da misli, šta da radi...
Da se žrtvuje za interesantnog ili da se vrati na obične..
nisam namerno, mame miDođe žabica i razbuca koncepciju...
nisam namerno, mame mi![]()
samoukaHe he he
Znamo te... Žabice vučićeva školo.
![]()
Čim se ta tvoja (imaginarna) drugarica dvoumi znači hoće interesantnog. Podržavam.
Obično su ti tipovi razumni tako da tvoja drugarica može da izbegne one stvari koje joj baš ne prijaju. Ti maštoviti će olako da osmisleZnači pečenje i akrobacije.
Pa ako hoće da joj lepo priča..
Neka pretrpi..
Cakana je obična žena. I sama.
E tu je problem.
Ovi jednostavni (seksualno upotrebljivi) su dosadni i brzo počnu da prave planove pa mora da se pravi mrtva dok je ne zaborave.
Provlačenje kroz vruć vosak, svila, čipka, svetla operacione sale, akrobacije u krevetu.. ili mu se neće. Sa njom.
Цакана треба да буде сама док сама не пожели некога. А не да је убеђују.Cakana je obična žena. I sama.
E tu je problem.
pa ako je caki srpska bridzitCakana je nešto kao srpska Bridžit Džouns.
Al de da nađe Darsija u Srbiji
ah meni se cini da je ona vec dugo sama i da sad ima dva izboraЦакана треба да буде сама док сама не пожели некога. А не да је убеђују.
a posle da uzdise u bioskopu dok gleda s drugaricama sto nijansi sive, pa onda sve nastavke redom?Cakana podhitno da batali tu budaletinu koja bi da je salje pod svetla reflektora u op. sali![]()
Мислим да Цакана није клинка која би да експериментише, па мушкарце конзумира као пралине из бомбоњере- мора отворити сваки целофан да окуси садржај.ah meni se cini da je ona vec dugo sama i da sad ima dva izbora
a da joj nijedan ne paše
moramo joj pomoći savetima
mi smo joj prijatelji![]()
Ne radi se u temi o Van Razuma,nego drugoj ženi.Sta bi dao da mogu svjedociti kako je murija privodi zbog vandalizma, sjedi skupljena u sivoj celiji, jeca i trijezni se, kasnije zbog svega jos mora pred prekrsajnog suca...
Iako serem, nemam nista protiv Cakane, benigna je.
JesteCakana je Van razuma.
Ali ne u temi.
Nema potrebe. Sve ok!Ali ne u temi.
Cakana je Natin izum, pandan temi 'MIlorad', ali sa pogrešnim imenom koji pojedinima stvara zbrku.
Promenila bih temi ime, i izmenila bih ime o kojem se piše u svim postovima.
@Jugoslav Čvarak, i sam znaš da Pravlnik zabranjuje otvaranje tema o forumšima.
Tako da....ili shvati pravilno temu, a ako to ne umeš a hoćeš da učestvuješ,osloni se na Pravlinik, ili neka izvrši korekciju teme onaj ko to može.
ima istineМислим да Цакана није клинка која би да експериментише, па мушкарце конзумира као пралине из бомбоњере- мора отворити сваки целофан да окуси садржај.
У каснијим годинама то доводи до још већег незадовољства. Лепо ти је док се топи између језика и непца, али после кривиш себе што ниси одолела и плачеш јер те није задовољило него се осећаш још горе.
А да постоји прави, не би ни било разматрања. Он би њу зграбио. Као сваки Прави![]()
Svaka pametna zena upraznjava timski rad, to sam naucio ovde na forumu od jedne prijateljice, dakle takva zena ima vise muskaraca od kojih svaki igra svoju ulogu, a svi oni zajedno obezbedjuju i pruzaju zeni siroku paletu usluga, obavljaju razlicite funkcije u njenu korist, radi njenog zadovoljstva. To su tipovi raznih profila, tu su po tvojoj kategorizaciji i oni obicni i poneki interesantan, i zena ih kombinuje u vremenu i prostoru u zavisnosti od aktuelnih potreba i zelja.Cakana je obična žena. I sama.
E tu je problem.
Ja otvarao temu?Ali ne u temi.
Cakana je Natin izum, pandan temi 'MIlorad', ali sa pogrešnim imenom koji pojedinima stvara zbrku.
Promenila bih temi ime, i izmenila bih ime o kojem se piše u svim postovima.
@Jugoslav Čvarak, i sam znaš da Pravlnik zabranjuje otvaranje tema o forumšima.
Tako da....ili shvati pravilno temu, a ako to ne umeš a hoćeš da učestvuješ,osloni se na Pravlinik, ili neka izvrši korekciju teme onaj ko to može.
Nisi ti otvorio temu, to nisam ni napisala.Ja otvarao temu?