Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugarica radi na vrlo, vrlo prometnom mestu

Kaže da da 95% ljudi vara partnere

I posle kao veruj u svetinju braka, ne mogu da navedem primer veze u okruženju koja mi se dopada, a o braku da ne pričam, ne prođe 6 meseci, već krenula frka
To ti ka'em, i veza je problematicna, sreca da se moze raskinuti u svakom trenutku bez pravnih procesija

Наручио сам неке пакете са перверзним садржајем, и данас видим цедуљу од ДХЛ-а у сандучету. Сав срећан отрчим код бабе и деде што држе филијали поште,

и они ми кажу да то може да се покупи тек сутра од 11.

А таман сам планирао да се препустим Ид-у данас.

Vučević: Nijednoj zemlji u Evropi trenutno nije teže nego Srbiji​

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...-u-Evropi-trenutno-nije-teze-nego-Srbiji.html

6uvlbc.jpg

Наручио сам неке пакете са перверзним садржајем, и данас видим цедуљу од ДХЛ-а у сандучету. Сав срећан отрчим код бабе и деде што држе филијали поште,

и они ми кажу да то може да се покупи тек сутра од 11.

А таман сам планирао да се препустим Ид-у данас.
Ne sekiraj se doktore, brzo ce to. Evo sad bas gledam, i kod nas u petak mozda nece biti kise jeeee

Depresijo, ovu vecer imam novost za tebe, dugo sam prisutan kod tebe, ali ovu ve er imam novost i kazem ti Ja idem van Ja idem van, Ja idem van, i ne zelim prekinuti taj izlazak i ne zelim se vracati.

Vrijems je za pobjedu, i nista, ali nists me nexe zauztsviti na tom putu, depresijo slusaj me dobro, imam novost za tebe, Ja idem Ja idem Ja idem van imam novost ovu vecer jer zelim biti jaci, jer zelim biti bolji, jer zelim slobodu i veceras vidim da mogu

Ja idem van jer ne zasluujem patnju ja idem van jer ne zaslyzujem mrznju ja idem van jer ne zasluzujem odbacivanje ja idem van jer ne zasluzujem da se moje srce i moja dusa opterecuju tjeskobom, depresijo j imam novost za tebe i dobro me slusaj sto ti kazem Ja ideeeeem vaaaan ja ideeeeem vaaaan jaaaa ideeeem vaaaaan i ne smijem zauztaviti kretanje na putu prema pobjedi.

Imam novost vaznu novost, depresijo ja idddeeem vvaaaannn ja moram ici van, i mpram na lut pobjede, i nikad ali nikad ne smijem izgubiti vjeru u pobjedu vjeru u sebe vjeru u dobrotu, ali nikad i veceras ti zelim reci novost ja iddeeeem vaaan ja ideeem vaaaaan

Dosta je bilo tvoje hipnoze tvoje iluzije toluko dugo vremena toliko dugo puteva, toliko puno suza, toliko puno strahova, ali sada, hej ali sada, imam novost, depresijo, ja idem van ja idem ja idem van jq idem u pobjedu ja idem u slobodu ja idem putem srca ja idem putem dobrote, ja biram prirodu, ja biram zdravlje ja biram srecu, sada, neka se cuje neka opet vidim sebe, jaci bolji pravedniji snazniji

Depresijo imam ovu vecer novost za tebe ja idem van, ja idem van o da da da da da da ovdje sada snazno da da da i to bas ja i to bas sada imamnovost vrijeme je za kretanje vrijeme je za pobjedu u borbi depresijo pogledaj se ako vec mene ne mozes pogledati slusaj me dobro slusaj bas sada slusaj me tocno i js kazem ja ideeem vaaan jaaa ideeeem vaaan
Je l otišo ovaj negde???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back