- Poruka
- 37.740
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto se folirate? zašto niste iskreni ?
- - - - - - - - - -
zašto se krijete ?
koja je poenta ove teme ?
Ne traži ovde iskrenost dete drago. Mogao bi da se razočaraš.
imamo priliku da anonimno pričamo najiskrenije o teškim stvarima iz naših života a ljudi opet biraju da nose svoje maske i budu foliranti koji se kriju iza avatara, ne mogu to da shvatim
Nisam se ni osetila prozvanom. Čitam, retko šta komentarišem. Mladi ste i nikako ne bi trebalo da sebe smatrate "izgubljenim slučajem". Sve i da svi forumaši pišu sa vama, ne verujem da će neko rečima uspeti da vam promeni stav koji trenutno imate o svom životu. Ne volim deliti nikakve savete, ali toplo prporučujem razgovor s psihologom, za početak. Forum nije mesto koje će dati rešenje, ma koliko god se neko trudio i ljudi bili dobre volje da pomognu. Vi jeste iskreni u iznošenju vaših, nazovimo ih briga, ali da bi vam neko zaista i pomogao, mora znati mnogo više, mnogo dublje zaći u vaš život i vašu ličnost. Mislim da za takvo šta nema mogućnosti na forumu koliko god bio ovaj pdf namenjen psihologiji. Ne zato što niko ne želi, već što je, prosto, neizvodljivo. Najviše i najbolje što vam neko može savetovati ili predložiti je da ozbiljno shvatite i posetite stručno lice. Svaki drugi komentar bi moga biti pogrešan.
Pokušajte, mislim da nije sve crno i da je pred vama lep život. Dajte sebi i životu šansu i malo više sunca. Sve najlepše...![]()
izgubljeni slucaj me jako podseca na par drugova i drugarica koje sam imala, vrte jednu pricu, - znam da im je tesko ali sisali su mi krv na slamku. ja kada sam bila u najvecoj depresiji niko nije ni znao za to. nemam vise snage da zivim umesto nekog.
- - - - - - - - - -
a nema pomaka kolko god se trudio da im pomognes, sto razumem i iz licnog iskustva, depresija te zablokira i treba i godine da prodju da se iscupas. ali ne morate bas sisati krv da izvinete
nemam više kome da sisam krv pošto sam ostao potpuno sam na svetu ali te razumem što nećeš da slušaš moje baljezgarije, ni ja ne bih da sam na tvom mestu, sve je ok
jeste pomoćiće mi neka glupa pesmica