Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram jos svasta da se ispovedim, za pocetak, poljubila sam se sa vise od 10 osoba. Sta dezurni psihijatri i psiholozi imaju da kazu na to, jesam li promiskuitetna i ima li leka?

Nema lijeka bracala, svaki iz tog skoro citavog voda muskaraca, koji je presao pteko tebe, je ostavio dio sebe u tebi, svoj dnk, bez obzira da li si zatrudnila ili ne...nauka rekla da je moguce...u tebi je sad mjesavina tih tipova, pripadas svima njima...na to je Bog mislio ,kad je rekao da ce muz i zena postati jedno...
inace nisam psiholog, mnogo sam iznad njih...oni su mala djeca u pogledu informacija...

- - - - - - - - - -

i tako, pripazi ubuduce koga pustas u sebe...:))

ali to sto ti roditelji placaju podstanarsku sobicu u Bg, e to je za svaku osudu i zaljenje...:)

Sto je za osudu i zaljenje ako studiram na primer?:)

Da ne budem coban ko ti da cuvam ovce.;)

- - - - - - - - - -

Aj sto si nevin, to i nije smak svijeta,
A zar nevinost nije vrlina po tvojoj Kachavendanskoj veri?:lol:

Mogo bi da napises neko Jevandjelje po Kachavendi.:rotf:

Poslednja izmena:
Ako je monah, i ako je odabrao takav nacin zivota, onda je vrlina, a ako je malisan poput tebe, koji se nalazi u ovom svijetu, onda je luzer i jadnik...
Ne studiras ti nista, keva te izdrzava...
Sramota me da sa tobom razmjenjujem postove, srusicu ugled...ti si meni mala sprdnja....: ))

Sprdnja si ti i sve sto si uradio u toj mizeriji od zivota, ali to znas i sam... ne vidim zasto gospodin poput mene treba da te podseca na to da si obicna nistarija...

Krkaj kevinu invalidsku i uzivaj dok mozes. Ajd cao.:bye:

Evo klipana koji 24 h gleda filmove...i to one tupave, ajde radi nesto korisno u zivotu bre dete...dangubis svoj zivot...

A jesi nekad razmisljao da gledas samo u svoj tanjir, makar u njemu nemalo nista, posto nista i nema :lol:, i u materijalnom i duhovnom smislu :thumbdown:, i batalis sa tim Radio Mileva zanimanjem?:lol:

- - - - - - - - - -

pravim od vas ljude, i to besplatno...i to mi je hvala..: ))

Jes, kao orangutan moze da napravi coveka.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back