Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
180200_341810205941998_1210938144_n.jpg

Da li ova tema još uvek funkcioniše?
I ja imam problem, u stvari, više njih. Ali, evo jednog zanimljivog.
U braku sam 2 godine, imam ćerkicu i divnog muža. Imam 25 godina ali i dalje sam stidljiva u krevetu. Odnosno, imam bujnu maštu i jake erotske fantazije u glavi, ali kada treba da ih ispoljim, sramota me je. (Naravno od svog muža), eventualno se opustim kada se napijem pa podivljam, da se ponekad i on zgrane. A kad sam trezna, obično sam umiljato mače. U čemu je problem?

U braku sam 2 godine, imam ćerkicu i divnog muža. Imam 25 godina ali i dalje sam stidljiva u krevetu. Odnosno, imam bujnu maštu i jake erotske fantazije u glavi, ali kada treba da ih ispoljim, sramota me je. (Naravno od svog muža), eventualno se opustim kada se napijem pa podivljam, da se ponekad i on zgrane. A kad sam trezna, obično sam umiljato mače. U čemu je problem?
Razgovaraj s muzem,otvori mu se,jer ovako moze doneti pogresan zakljucak.

Deluje kao da imas jake moralne kocnice i to te sputava a mozda i strah od njegovih reakcija ako on nije osoba spremna za eksperimetisanje.

Jedan mlad momak koga sam znala je preminuo i ja sam zatecena.Ne znam da li je bio bolestan,na necemu ili se eto desilo a njega nema.Postajem svesna da treba ziveti po svome posebno svaki put kada se nesto ovako desi jer danas smo tu sutra moze da nas nema a zivot je jedan.Tuzna sam neverovatno i pogodjena.Prekjuce sam saznala a desilo se prosle nedelje sve.Nisam znala i nisam otisla na opelo.Icicu u crkvu,zapalicu svecu a opet jako sam potresena.Tesko mi je.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back