hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.267
pitaj hanibala lektora i onog sto je hteo da bude ko on
hm nisam odgledala ali treba
hm nisam odgledala ali treba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tacno, ali postoje zli. Postoje dobri, zli i dobro; i trenutci. Zlo ne postoji, jer je zlo ustvari druga rijec za "nepostojanje", koje nije moguce.Ne postoji zlo.
Zlo je dobro u pogresnom trenutku.
Dakle,
Ne postoji zlo,
Postoji pogresan trenutak.
eto.

Razgovaraj s muzem,otvori mu se,jer ovako moze doneti pogresan zakljucak.Da li ova tema još uvek funkcioniše?
I ja imam problem, u stvari, više njih. Ali, evo jednog zanimljivog.
U braku sam 2 godine, imam ćerkicu i divnog muža. Imam 25 godina ali i dalje sam stidljiva u krevetu. Odnosno, imam bujnu maštu i jake erotske fantazije u glavi, ali kada treba da ih ispoljim, sramota me je. (Naravno od svog muža), eventualno se opustim kada se napijem pa podivljam, da se ponekad i on zgrane. A kad sam trezna, obično sam umiljato mače. U čemu je problem?
Da li ova tema još uvek funkcioniše?
I ja imam problem, u stvari, više njih. Ali, evo jednog zanimljivog.
U braku sam 2 godine, imam ćerkicu i divnog muža. Imam 25 godina ali i dalje sam stidljiva u krevetu. Odnosno, imam bujnu maštu i jake erotske fantazije u glavi, ali kada treba da ih ispoljim, sramota me je. (Naravno od svog muža), eventualno se opustim kada se napijem pa podivljam, da se ponekad i on zgrane. A kad sam trezna, obično sam umiljato mače. U čemu je problem?
Presao sam put crnoj macki.
To joj nije trebalo.

nisam ni znala da je to pet minuta